املت هندی یکی از غذاهایی است که با مواد کمی و در زمان کوتاهی وعده ای بسیار خوشمزه و دلچسب را می توانید تجربه کنید.
به گزارش وقت صبح، املت هندی تقریبا غذایی شبیه املت خودمان است با این تفاوت که در این غذا ادویه ها حرف اول را در طعم دهی به این غذا می زنند.
مواد لازم برای املت هندی (برای 4 نفر)
- گوجه 4 عدد
- رب یک قاشق غذاخوری
- قارچ 6 عدد
- سیر 3 حبه
- زنجبیل به مقدار لازم
- ادویه کاری و فلفل به مقدار دلخواه
- کره 50 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوجه ها را به همراه قارچ خرد شده در ظرف مورد مظر ریخته و اجازه می دهیم به صورت کامل آب آنها کشیده شود.
در مرحله بعد به مواد کره را اضفه کرده و سیر رنده شده را با ک قاشق رب به ظرف اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.
در مرحله بعدی ادویه ها را به همراه زنجبیل رنده شده با مواد مخلوط کرده و بعد از ند دقیقه تفت تخم مرغ ها را به آنها اضافه کرده و اجاره می دهیم املت ما کاملا حالت سفت به خود بگیرد.
نکات کلیدی:
- تندی این غذا هر چقدر بیشتر باشد این غذا خوشمزه تر می شود.
- در این غذا از جعفری تازه هم می توانید استفاده کنید.
- بجای ادویه کاری می توان ماسالا را جایگزین کرد.