MeetNews محمد رضا بختیاری ضمن قدردانی از حمایت و مشارکت مسئولانه شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف صحیح آب ، اظهار داشت: هشدارهای متعدد شرکت آب و فاضلاب تهران از اوایل تیرماه برای اولین بار مصرف مشترکان پرمصرف و کم مصرف را کاهش داده است و به امید خدا این روند در آینده ادامه خواهد یافت زیرا منابع آب در وضعیت بدی قرار دارد و اگر این حمایت و همدلی شهروندان ادامه نیابد ، تامین آب آشامیدنی در تهران با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد.
وی ادامه داد: مصرف آب آشامیدنی در تهران از 3 میلیون و 769 هزار متر مکعب در 28 مرداد 1399 به 3 میلیون و 572 هزار متر مکعب در 8 مرداد 1400 کاهش یافت ، این بدان معناست که مصرف مشترکین با مصرف زیاد و مصرف زیاد در استان تهران 12 درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل آب و فاضلاب تهران با اشاره به اینکه این کاهش مصرف در حالی است که دمای شهر تهران سه درجه بیشتر از مدت مشابه سال قبل است ، گفت: 200 هزار متر مکعب کاهش مصرف معادل مصرف آب آشامیدنی است. برای یک شهر 800000 نفری و این سوال در تاریخ مصرف آب آشامیدنی در تهران بی سابقه است.
بختیاری با اشاره به افزایش 1 درصدی مصرف آب در استان تهران در سال جاری ، گفت: این نشان می دهد بیشتر شهروندان تهرانی از الگوی مصرف پیروی می كنند ، چرا كه به طور متوسط هر سال در استان تهران با 2.5 درصد افزایش مصرف آب در مقایسه با جمعیت رشد “جلسه است.
وی ادامه داد: علی رغم اینکه اکثر مشترکین تهرانی از الگوی مصرف آب پیروی می کنند ، درصد کمی از آنها معادل پنج درصد مشترکانی است که از روش های قبلی استفاده می کنند و مصرف بالایی دارند.
مدیرکل سیستم آبرسانی و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه امسال خشک ترین آب کشور در 50 سال گذشته است ، ادامه داد: در تهران میزان بارندگی کمتر از 300 میلی متر ، معادل 440 میلی متر در همان سال بود. در سال گذشته ، یعنی 30 درصد کاهش بارندگی در استان تهران رخ داده است.
به گفته بختیاری ، پنج سد استان تهران در حال حاضر با کاهش 380 میلیون متر مکعب روبرو هستند ، به این معنی که ما در حال حاضر 30 تا 35 درصد از ذخایر سد را از دست داده ایم.
از شنبه ، طبق هشدارهای قبلی ، آب مشترکان پرمصرف تهران باید دو تا پنج ساعت در روز قطع می شد.