در پی انتشار برخی اخبار در فضای مجازی مبنی بر کمبود سرم ، به ویژه برای بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب ، مدیرکل داروها و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: “تولید سرم در کشور تا کنون به تقریبا 11 میلیون رسیده است. و تا پایان ماه سپتامبر به 15.5 میلیون در ماه افزایش می یابد.
دکتر سید حیدر محمدی در گفت وگو با ایسنا وی در مورد اخبار عدم وجود سرم برای استفاده از بیماران کرونری در کشور گفت: یکی از رمزنگاران ما خطوط تولید خود را تعمیر می کند که انشاءالله قول داده خطوط وی تا پایان ماه عودت داده شود و سایر ارزهای رمزنگاری شده وعده جبران سرم را داده اند. “و به خواست خدا ، ما مشکلی نداریم.
وی گفت: “البته سرم نه تنها برای بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر مورد استفاده قرار می گیرد ، بلکه ممکن است برای سایر بیماران مورد نیاز باشد.” آنها کم آب شده و سرم به آنها داده می شود. در حال حاضر ، بیماری عروق کرونر قلب در حال افزایش است و این منجر به افزایش شدید مصرف سرم شده است. این بدان معناست که به دلیل گرمای هوا و نیاز برخی افراد به سرم و همچنین مصرف بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب ، مصرف سرم افزایش یافته و همزمان یکی از شرکت های ما در حال بازسازی خطوط تولید خود است.
محمدی با بیان اینکه ما به سایر شرکت های سرمی اعلام کرده ایم که تولید خود را افزایش دهند ، گفت: در جلسه ای که با تولیدکنندگان سرم داشتیم ، تصمیم گرفته شد که آنها یک میلیون سرم در ماه بیش از ظرفیت قبلی خود و از همان ابتدا تولید کنند. از سپتامبر ، شرکت سرم He خط های خود را بازیابی می کند ، او برمی گردد و 4.5 میلیون سرم در ماه اضافه می کند.
وی ادامه داد: قبلا ماهانه حدود 10 میلیون سرم تولید می کردیم ، اما در حال حاضر به تقریبا 11 میلیون سرم رسیده است و اگر شرکتی که خط تولید خود را باز می گرداند ، ماهانه تقریبا 15.5 میلیون سرم در کشور تولید می شود. “بنابراین ، تا پایان ماه سپتامبر ، تولید سرم به 15.5 میلیون در ماه افزایش می یابد.
محمدی تاکید کرد: در حال حاضر در زمینه تولید سرم مشکلی نداریم و مقرر شد شرکت ها تولید خود را افزایش داده و مشکل حل شود.
انتهای پیام