عدس با قارچ غذایی است که می توانید به عنوان یک شام سبک در روزهای گرم و طولانی تابستان از آن لذت ببرید.
طبق گزارشات صبحگاهعدس با قارچ وعده ای است که می توانید با کمترین غذا و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه و بنوشید.
مواد لازم برای پخت عدس با قارچ (برای 4 نفر)
- عدس 2 قاشق چایخوری
- 2 عدد سیب زمینی
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 2 عدد گوجه فرنگی
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
- 10 قارچ
روش آماده سازی:
ابتدا یک پیاز داغ با روغن درست کنید و بعد از روشن شدن پیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
سپس پاستا را در کره و پیاز سرخ کرده و عدس شسته شده را به ظرف اضافه کرده و به میزان لازم آب اضافه کرده و بگذارید عدس ها خوب بجوشند.
سپس گوجه فرنگی رنده شده ، سیب زمینی رنده شده و قارچ خرد شده را به غذا اضافه کنید و بگذارید غذا به مدت یک ساعت بماند.
یادداشت های مهم:
- افزودن روغن اختیاری است و می توان روغن را تعویض کرد.
- جعفری تازه نیز طعم خاصی به این غذا می دهد.