طبق گزارشات خبرگزاری تسنیم از جانب بندرعباس، دکتر فریدون همتی در جلسه ستاد استان برای مدیریت بیماری های کرونر در هرمزگان با بیان اینکه میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در هرمزگان به شدت کاهش یافته و کمتر از 40 درصد است ، گفت: به ویژه سال گذشته رعایت پروتکل های بهداشتی در هرمزگان 95 درصد بود و همه مردم ، اصناف و شرکت ها به خوبی دنبال می شدند و از برگزاری مراسم عروسی و تشییع جنازه و قاچاق غیر ضروری خودداری می کردند و میزان بیماری و مرگ و میر عروق کرونر قلب در هرمزگان بسیار پایین بود.
وی ادامه داد: هر زمان که حساسیت مردم نسبت به پروتکل های بهداشتی کاهش یابد ، گسترش تاج نیز افزایش می یابد و به دلیل گسترش جامعه ، هیچ پروژه ای در این زمینه بدون همکاری و کمک مردم نمی تواند موفق باشد.
استاندار هرمزگان افزود: مردم شاهد هستند که در نتیجه میزان بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر افزایش یافته و همه شهرهای استان هرمزگان در وضعیت قرمز بیماری عروق کرونر قلب قرار دارند اما متأسفانه بسیاری از افراد از سلامتی پیروی نمی کنند. دستورالعمل ها و مراسم عروسی و مراسم. “و هنگامی که آنها این کار را می کنند ، به سفری غیر ضروری می روند و هنگامی که خانه های خود را بی دلیل ترک می کنند ، به بازارها و اماکن عمومی می روند ، ویروس تاج را دریافت کرده و به دیگران منتقل می کنند.
همتی با اشاره به نظارت ستاد تاج استان در هرمزگان ، توضیح داد: هرمزگان سهمیه بیشتری برای واکسیناسیون تاج دارد و گروه های سنی در حال واکسیناسیون هستند و ارائه داروهای درمان بیماران با تاج نیز مورد دیگری است.
وی گفت: همچنین در ستاد استانی مخالف تاج گذاری ، تصویب شد که بنگاه های اقتصادی فعال در هرمزگان 50 میلیارد تن از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را برای ارائه حمایت های لازم برای درمان بیماران مبتلا به بیماری کرونر قلب توزیع می کنند. “
استاندار هرمزگان در این زمینه از رسانه ها کمک خواست و خاطرنشان کرد: رسانه ها ، طرح مسائل و انتقادات ، اما صحبت با مردم و تشویق مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی برای جدی شدن موضوع برای مردم.
همتی گفت: بسیاری از موارد و مرگ و میرهای ناشی از بیماری عروق کرونر قلب در هرمزگان به دلیل عادت ماهانه ، عروسی و مراسم خاکسپاری ، مسافرت و مسافرت های غیر ضروری است و بدون همکاری مردم برای کنترل بیماری عروق کرونر قلب ، موفق نخواهیم شد. “
وی افزود: امکانات بیمارستانی در هرمزگان در حال تکمیل و گسترش است و بیمارستان دریایی بندرعباس در کمتر از یک ماه تحویل داده می شود تا برای بستری بیماران مبتلا به عروق کرونر مورد استفاده قرار گیرد و کمک های لازم توسط شرکت ها ارائه می شود. وی ادامه داد: در حال تهیه داروها و کیت های تشخیص کرونر برای شناسایی زودهنگام بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر است.
استاندار هرمزگان گفت: بیش از 15 هزار نفر مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب در هرمزگان در قرنطینه هستند و این افراد باید به اخلاق عمومی و بهداشت عمومی توجه داشته باشند و نباید از قرنطینه خارج شوند.
همتی تاکید کرد: از مردم محترم هرمزگان می خواهیم به مدت دو هفته به ویژه با رعایت پروتکل های بهداشتی به کاهش شیوع بیماری کرونر قلب کمک کنند. ، اصناف ، پاساژها و شرکت ها ، همه مطابق پروتکل های بهداشتی هستند ، به طوری که دیگر شاهد بیماری و از دست دادن جان انسان در روستاها نباشیم.
وی ادامه داد: تجهیزات و امکانات استان برای افزایش بروز بیماری های کرونر قلب و افراد نیازمند بستری کافی نیست ، اما دانشگاه علوم پزشکی ، کادر پزشکی و دستیاران تلاش زیادی می کنند.
استاندار هرمزگان با قدردانی از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی ، پزشکان ، پرستاران و کادر درمانی در هرمزگان ، افزود: احترام بگذارید و همه برای زندگی ، خانواده ، اقوام و دیگران ارزش قائل شوند و مطمئناً در این صورت سرعت بیماری نزول کردن.
انتهای پیام / 864 / ی