امامزاده روح الحسنی (ع) تهران از ازدواج سه زوج سادات برای تغذیه قدیر


به گزارش ایرنا ، شب گذشته حال و هوای امامزاده روح الحسنی (ع) در تهران در حوالی میدان امام خمینی متفاوت بود ، این بار شکل و شمایل نمازگزاران وی متفاوت بود زیرا این امامزاده محترم در قلب تهران میزبان سه زوج سادات بود و آنها خانواده آنها بودند.

این امامزاده مجری مراسم ازدواج این سه زوج سادات به مناسبت عید سعید غدیر بود.

سفره عقد در جوار حرم امامزاده روح الله الحسنی (ع) قرار گرفت و پس از برگزاری این مراسم و همچنین گرفتن عکس از آتلیه عروس و داماد ، سوار اتومبیل های تزئین شده شدند و افراد خوش شانس بازگشتند.

امامزاده روح الحسنی (ع) تهران از ازدواج سه زوج سادات برای تغذیه قدیر

مدیر آستان امامزاده روح الله الحسنی (ع) در تهران به ایرنا گفت: این آستان مانند سال های گذشته به مناسبت عید قربان میزبان سه زوج ساداتی بود که به دلیل مشکلات مالی نتوانستند زندگی مشترک خود را آغاز کنند. “

حجت الاسلام حجر رسولی افزود: این مراسم به همت گروه جهادی رزالحسن (ع) ، اداره اهداء منطقه 3 تهران و خیرین و موسسان برگزار شد. سادات تمام شده بود.

وی ادامه داد: برنامه دیگر در این آستانه موضوع تغذیه غدیر بود که در آن 1500 پرس غذا در این آستانه تهیه و بین نیازمندان تحت پوشش استان و نیازمندان تهران و روستاهای اطراف توزیع شد.

امامزاده روح الحسنی (ع) تهران از ازدواج سه زوج سادات برای تغذیه قدیر

مدیر آستان امامزاده روح الله الحسنی (ع) گفت: ایجاد کاروان شادی و همچنین کاروان سلامت از دیگر برنامه های کارکنان معبد بود که مردم ضمن نگهداری آنها ، اقلام سالم را در روستاهای اطراف و مناطق محروم تهران توزیع کردند. برنامه های شاد ..

بیشتر بخوانید  معمای چهارشنبه سوری | خیلی زود بگو داخل این جمله نام چند شهر از شهرهای مخفی شده است؟

به گفته وی ، توزیع 100 بسته معیشتی بین نیازمندان این آستانه از دیگر برنامه های تهیه شده در عید قربان است که در این آستانه انجام شد.

حجت الاسلام رسولی ارزش ریالی هر یک از این بسته های معیشتی 600 هزار تنی را اعلام کرد.

به گفته وی ، در موارد پیش رو مانند محرم و صفر ، برنامه های ویژه ای از این آستانه مانند سال های گذشته برگزار می شود.

امامزاده روح الحسنی (ع) تهران از ازدواج سه زوج سادات برای تغذیه قدیر

به گزارش ایرنا ، حرم واجب روح الله الحسنی (ع) در میدان امام خمینی (س) واقع شده است.

قدمت این معبد به قرن دهم میلادی برمی گردد ، زیرا حرم در پشت دروازه های تهران قرار داشت و مقابل کاخ گلستان ، درهای این معبد عملاً به روی عموم بسته شده بود.

در شرایط پس از انقلاب ، به دلیل تحرکات گروهی از منافقین برای انفجار ساختمان مخابرات در میدان امام خمینی (ره) ، درب این حرم دوباره بسته شد و تنها روز دوشنبه مردم محلی از حرم روحلا دیدن کردند.

در سال 1990 و ایجاد شرایط عادی برای این معبد مساحتی در حدود 900 متر در نظر گرفته شده و از آن سال به بعد عموم مردم به تدریج با آن آشنا شدند و در سال 1993 اولین مرحله ساخت این معبد به پایان رسید.

همچنین شجره نامه امامزاده روحلا (ع) طبق شجره نامه با 27 واسطه به امام حسن محتبی (ع) می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید