شرایط همکاری بین احزاب و دولت سیزدهم



کمالی همکاری احزاب با دولت سیزدهم را منوط به اراده رئیس بعدی دولت کرد.

حسین کمالی ، دبیرکل حزب کارگر اسلامی در گفت وگو با ایسنا ، در پاسخ به سوالی در مورد نحوه همکاری احزاب با دولت سیزدهم ، گفت: “س Yourال شما در مورد چگونگی کمک به دولت آینده و راهنمایی دولت در زمینه های تخصصی. من دوست دارم بگویم که همراهی ، اظهارنظر و مشارکت در حل مشکلات آینده دولت بستگی به تمایل دولت آینده برای تعامل و استفاده از نظرات احزاب و گروه های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی در کشور دارد.

وی ادامه داد: در سال های اخیر مجلس عوام ایران آمادگی خود را برای ارائه کمک های فکری و دولتی در زمینه های مختلف و حل مشکلات کشور اعلام کرده است. این که آیا دولت به دنبال رهبری ، حمایت و کمک احزاب است بستگی به سیاست هایی دارد که رئیس دولت در این زمینه اتخاذ می کند.

رئیس اتاق احزاب ادامه داد: دولت قبل تا حدی به احزاب کمک کرد؛ اما او هرگز کمک های فکری حزب را جدی نگرفت.

وی در این رابطه گفت: در جلسات مختلفی که قبلاً در مجلس عوام برگزار شده است ، احزاب مختلف پیشنهاداتی را در زمینه های مختلف ارائه کرده اند که به نظر من می تواند به برنامه های دولتی کمک کرده و آنها را تسهیل کند.
وی توضیح داد: “این دیدگاه ها در زمینه های اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و حتی زیست محیطی ارائه می شود ، اما آقای روحانی فقط از تعدادی از افراد مورد علاقه خود در احزاب می پرسد. نتیجه همان وضعیت است.

بیشتر بخوانید  محمود مدبری، استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی، دار فانی را وداع گفت.

کمالی افزود: بنابراین دولت آینده می تواند از احزاب مختلف کمک گرفته و آنها را در برنامه های خود بگنجاند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین گفت که تشکیل دولت فراجناحی که توسط رئیس دولت آینده پیشنهاد شده است ؛ این ممکن است منجر به افزایش مشارکت اجتماعی شود ، که البته برخی اصولگرایان و محافظه کاران همراه با آن را ناراحت خواهد کرد. اما او رئیس جمهور جمهوری ملی خواهد شد.

وی افزود: اگر کابینه ای متشکل از جوانان متخصص و باتجربه تشکیل شود ، این دولت می تواند در توسعه امور کشور بسیار مثر باشد و همچنین در صورت بهره مندی همه از همه گروه های اجتماعی و کاهش برخی مشکلات سیاسی می تواند مشارکت ایجاد کند. .

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید