MeetNews حسن تقی زاده انصاری در مورد خسارات وارده به اصطلاح طرحی برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان در فضای مجازی بر صنعت گردشگری تحمیل می کند ، گفت: بیش از 90 درصد جذب گردشگر و ملاقات علاقه مندان به سفر از طریق فضای مجازی اتفاق می افتد. در دنیای مدرن ، جهانگردان بدون تحقیق مقصدی را برای سفر انتخاب نمی کند و این دانش از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی حاصل می شود. اگر محدودیتی در این فضا وجود داشته باشد ، بازار گردشگری را از دست خواهیم داد و کشورهای همسایه را برای جذب گردشگر آسان می کنیم و کشورمان از لیست مقاصد گردشگری خارج می شود.
وی افزود: به یاد می آوریم که در سال های اخیر با خاموش شدن اینترنت ، تعدادی از گروه های گردشگری که به دلیل این مشکل مجبور به سفر به ایران بودند ، سفر خود به ایران را لغو کردند. از طرف دیگر ، گردشگرانی که در آن زمان در ایران بودند بسیار نگران بودند زیرا نمی توانستند با دنیای خارج و خانواده های خود ارتباط برقرار کنند. این وقایع و تصمیمات در حالی رخ می دهد که سهولت استفاده از فضای مجازی ابزاری برای توسعه است. از طرف دیگر ، کشورهای دیگر به دنبال ایجاد امکانات جدید در فضای مجازی هستند تا از این طریق گردشگران بیشتری را جذب کنند.
وی با اشاره به خساراتی که این طرح به تجارت گردشگری وارد خواهد کرد ، گفت: مشاغل گردشگری با شرکای داخلی و خارجی ارتباط تجاری مستقیم دارند و خدمات خود را از طریق شبکه های اجتماعی معرفی و ارائه می دهند. بازاریابی زیادی برای گردشگری دیجیتال انجام شده است ، بنابراین اگر این فضا محدود شود ، از فرصت معرفی ایران استفاده می شود و دیگر نمی توانیم از این ظرفیت و فرصت برای نمایندگی ایران استفاده کنیم.
رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی افزود: تاکنون هیچ کاری از نظر تبلیغات و بازاریابی آنگونه که شایسته کشور است انجام نشده است. بخش خصوصی گردشگری همیشه سعی در ارائه نمایندگی از خدمات ایران دارد اما اگر این فضای تبلیغاتی محدود شود ، ایران نیز حذف خواهد شد.
وی افزود: تبلیغات در فضای مجازی آسان ترین ، سریع ترین و ارزان ترین راه است. از طرف دیگر ، وقتی یک جهانگردان خارجی بداند که سفر به یک کشور ارتباطات او با دنیای خارج و خانواده را قطع می کند ، مطمئناً چنین مقصدی را برای سفر انتخاب نمی کند و به سادگی آن را از لیست مقاصد خود حذف می کند.
انصاری ادامه داد: مشاغل کوچک گردشگری مانند صنعتگران ، جوامع محلی و روستایی ، خانه های بوم گردی ، تولیدکنندگان غذای محلی و سوغاتی ، راهنمایان تور و گروه های زیادی که فرهنگ ، آداب و رسوم و مقصد جدید ایران را در شبکه های اجتماعی ارائه می دهند. آنها با اجرای این طرح نابود خواهند شد. این طرح برای حمایت از حقوق کاربران اینترنت نیست. جلوگیری از حقوق مصرف کنندگان و مردم.
وی گفت که با محدود کردن اینترنت بین المللی ، سایت های رزرو ، هتل ها و خدمات سفر نیز به چالش کشیده می شوند و مختل می شوند.
رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی ادامه داد: یکی از مشکلات صنعت گردشگری همیشه پهنای باند اینترنت در ایران بوده است ، در حالی که یکی از نیازهای اصلی این صنعت افزایش سرعت اینترنت به عنوان زیرساخت است. “اگر با اینترنت کندی روبرو شویم ، ارتباط ما با سیستم های جهانی نیز تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. در جهانی که دیگر دهکده جهانی محسوب نمی شود ، ایجاد چنین محدودیتی منطقی نیست و مطمئناً در معرفی ایران و پخش مشکلات وجود خواهد داشت. درست اتفاقاً ، در چنین شرایطی باید حضور قدرتمندتر و باثبات تری در فضای مجازی داشته باشیم.
انصاری گفت: “ما به نمایندگان مجلس نیاز داریم تا قوانینی را تأمین كنند كه امنیت سایبری را برای آموزش ، پرورش ، آگاهی بخشی و تهیه محتوای مناسب برای خانواده ها ، كودكان و نوجوانان كه نیاز به مراقبت بیشتری دارند ، فراهم نكنند تا فضای مجازی را محدود كنند. تا میلیون ها مشاغل تحت تأثیر ، به ویژه به عنوان مشاغل مانند بحران کرونا در شرایط سختی قرار دارند.
وی گفت: “صنعت گردشگری یک سال و نیم بسیار دشوار را پشت سر گذاشته است ، اکنون به تشویق و حمایت نیاز دارد.” با یک محدودیت دیگر ، دیگر مشکلی برای کارمندان خود ایجاد نکنید.
رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی با تأیید اینکه طرح نمایندگان با طرح ایران هراسی مغایرت دارد ، گفت: یکی از موضوعاتی که طی این سالها بسیار مورد توجه قرار گرفته است ، معرفی ایران به دلیل پروژه ایران هراسی و تبلیغات سنگین جهانی است. علیه ایران. “شاید در این مسیر ، رسانه ها و ابزارهای داخلی به تنهایی قادر به معرفی ایران و مقابله با هراس ایرانی نباشند. در طی این سالها ، جنبشهای مردمی ، با دعوت از علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ ایران ، ظرفیت کشور را تا آنجا که می توانستند و شایسته خود را معرفی کردند. قطعاً با محدود کردن فضای مجازی این ظرفیت را از دست می دهیم.
انصاری افزود: اعضای صنعت گردشگری ، به ویژه گروه های نوپای نوپای فناوری و همچنین بسیاری از مشاغل گردشگری ، قطعاً موضوع را از طریق اعضای مختلف مجلس و کمیته ها پیگیری می کنند و تمام تلاش خود را برای اجرای این طرح انجام می دهند. یا آسیب رساندن به تجارت.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از حذف ملاحظه طرح “حمایت از حقوق مصرف کننده در فضای مجازی و سازماندهی شبکه های اجتماعی” از صحن علنی ، روز چهارشنبه 5 مرداد با 121 رأی طرح را تحت ماده 85 لایحه بررسی کردند قانون اساسی در یک کمیته مشترک. توافق ویژه و خارج از دادگاه.