سرهنگ سید مصطفی مرتضوی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیاری از شهروندان پس از ورود به این حوزه به دلیل ناآگاهی از ساختار فنی و عملکرد کد ارز با خسارات مالی هنگفتی روبرو می شوند.
وی گفت: از این نظر ، زیرا آنها هیچ دوره آموزشی در این زمینه ندیده اند و یا کد مقادیر شما غیرقابل دسترسی است یا کد را فراموش می کنند ، دارایی های آنها کاملاً نابود شده است.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان یادآور شد: موضوع رمز ارز پس از بروز مشکلات خاص برای بورس اوراق بهادار برای شهروندان جذابیت بیشتری پیدا کرده است.
به گفته وی ، برای این منظور بسیاری از شهروندان مایل به صرفه جویی در هزینه و پول خود در زمینه ارزهای رمزپایه بودند که این امر مشکلات زیادی را برای همکاران ما در پلیس FATA ایجاد کرد.
سرهنگ مرتضوی افزود: شهروندان باید بدانند که در رده ارزهای رمزپایه جایی برای هویت وجود ندارد و همه معادلات با كدی ساخته می شوند كه اگر این كد در دست شخص دیگری غیر از صاحب اصلی باشد ، سرمایه آنها خواهد بود متعلق و مجاز است.
وی به شهروندان هشدار داد تا زمانی که آموزش های لازم و کافی را در این زمینه نبینند ، به هیچ وجه وارد قسمت کد ارز نشوند و در خرید کد ارز به کمک دیگران اعتماد نکنند.
رئیس پلیس فتح اصفهان حوزه رمزنگاری ارز را یکی از انواع تقلب در فضای مجازی و فضای مجازی می داند که با خطر بسیار بالایی روبرو است.
“ارزهای رمزپایه” یک ارز دیجیتال است که به عنوان وسیله مبادله مورد استفاده قرار می گیرد و همان ارزهای واقعی است ، تنها تفاوت در این است که وجود فیزیکی ندارد و رمزنگاری نیز در این روند استفاده می شود.