رو نه مصطفی میرسلیم ، عضو حزب ائتلاف اسلامی ، معتقد است که هر دولتی که منتقدان خود را تحقیر کند ، نه تنها از سرمایه بی بدیل مردم محروم خواهد شد ، بلکه در نهایت رسوا خواهد شد و با تحقیر مجبور به ترک صحنه سیاسی خواهد شد.
دولت سیزدهم در زمانی به قدرت می رسد که جهان در معضلی به نام “تاج” قرار دارد و از طرف دیگر تحریم های اقتصادی آمریکا مشکلات زیادی را برای اقتصاد کشور ایجاد کرده است. اما آیا رئیس جمهوری که با شعارهای مربوط به معیشت مردم وارد کارزار انتخاباتی شده است ، می تواند در کوتاه مدت این مشکلات را حل کند؟
مصطفی میرسلیم ، نامزد اسبق ریاست جمهوری ، در مصاحبه با خبرآنلاین گفت که دولت باید با ایمان راسخ و برنامه ای وارد کارزار شود ، اما مطمئن باشید که بدون کمک فکری متخصصان خوش فکر سرعت و دقت نخواهد داشت. ؛ بنابراین با تشکیل گروه های مشاوره ای تخصصی آمادگی واقعی خود را بیان کنید. اما جریان های سیاسی نیز باید اکنون کار خود را با انتقادات دلسوزانه و سازنده آغاز کنند.
وی می گوید هر دولتی که منتقدان خود را تحقیر کند نه تنها از سرمایه بی بدیل مردم محروم می شود ، بلکه سرانجام رسوا می شود و مجبور می شود با تحقیر صحنه سیاسی را ترک کند.
این شخصیت سیاسی بنیادگرا ضمن انتقاد از عمل جویان ، به این نکته اشاره می کند که کسانی که بر اساس فرصت طلبی بوی کباب می دهند و به دنبال اشتراک هستند ، اشتباه می کنند! زیرا اصولاً ریاست جمهوری ، وزارتخانه و چنین مقامات جعلی که از طریق انتخابات و انتصابات بدست می آیند ، ارزشی ندارند.
مصاحبه کتبی مفصل مصطفی میرسلیم ، سیاستمدار اصولگرای و نماینده مردم تهران در مجلس ، با خبرگزاری خبرآنلاین را می خوانید ؛
*********
* آقای میرسلیم! آقای رئیسی در شرایطی دولت را تحویل می گیرد که بر بحران تاج جهانی و ایران تأثیرگذار باشد ، مشکل تحریم های اقتصادی نیز شرایط را پیچیده کرده است ، پیش بینی شما چیست ، فکر می کنید دولت رئیسی بتواند برخی مشکلات را حل کند و انتظارات در کوتاه مدت؟ آیا اقتصاد در این شرایط بحرانی است؟
مشکلات را باید به سه دسته تقسیم کرد: اول ، مشکلات ناشی از عدم باور دولت یازدهم و دوازدهم به توانایی هایی که در کشور وجود دارد و توانایی های مردم ، به ویژه نخبگانی که از وجود خود استفاده نکرده و مهاجرت نکرده اند ، و دولت به غرب ، به ویژه به ایالات متحده روی آورد. راه حل این مشکلات اجرای سیاست های مشترک اقتصاد مقاومتی است که نتیجه آن از سال آینده با برنامه ریزی هوشمندانه و استفاده از نیروی متخصص نشان داده می شود.
تحریم ها قابل دور زدن است و باید ستادی تشکیل شود
نکته دوم مشکلات ناشی از تحریم ها است که با فرصت ها و انحرافات قبلی تشدید می شود. می توان تحریم ها را دور زد و باید ستاد ویژه ای ایجاد کرد تا دست ما در معرض دشمن قرار نگیرد و در عین حال می توان از نزدیک بر فعالیت های ستاد نظارت کرد و از انحرافات و خسارات جبران ناپذیر جلوگیری کرد.
این اقدامات ممکن است نتایج را تا پایان سال جاری نشان دهند. من به طور مستقل برای کرونا نظر دادم. نکته سوم ، مشکلات معیشتی مردم ناشی از کاهش ارزش پول ملی و به ویژه پنج دهک اول. این مشکلات باید فوری حل شود و نباید نگران سرزنش دیگران در این زمینه باشید ، بلکه باید به فکر محرومان باشید و ممکن است اثر آن در ماه های اول ظاهر شود ، که منجر به بحران نخواهد شد.
شرط موفقیت در این مورد اولاً استفاده از وزرائی است که در زمینه مدیریت بحران آگاه هستند و مایلند جان خود را فدا کنند و ثانیاً درگیر ساختن مردم و جلب اعتماد آنها برای اولویت دادن هستند. تحت فشار قرار دادن دولت برای افزایش دستمزدها ، اگرچه بدیهی است که تقاضای گروهی از افراد و کارمندان است ، اما چون در کسری بودجه به سر می بریم و پاسخ فوری به این مطالبات مستلزم ایجاد پول و افزایش نقدینگی و در نتیجه تورم بالاتر است ، همراه خواهد بود. از فشار اضافی تا پایان سال جاری. این محرومیت در افراد ایجاد می کند و نقض قصد است. البته با سازماندهی تولید و سپس توزیع ، قادر خواهیم بود تورم تورمی را محدود کنیم. بنابراین رفع موانع تولید باید بسیار جدی گرفته شود و امروز با كمك پارلمان مورد توجه قرار گیرد.
هر دولتی که منتقدان را تحقیر کند ، سرانجام رسوا خواهد شد
س: برای اینکه دولت 4 سال آینده را به دور از حاشیه سازی سپری کند ، فکر می کنید جریان های مختلف سیاسی چقدر نیاز به همکاری با دولت دارند؟ وظیفه متقابل دولت و مدیر ، اصلاح طلب و غیره چیست؟ جریان های سیاسی در این شرایط به یکدیگر؟
دولت باید با اعتقاد راسخ و برنامه ای قاطعانه وارد این کارزار شود ، اما مطمئن باشید بدون کمک فکری متخصصان خوش فکر سرعت و دقت لازم را نخواهد داشت. بنابراین با تشکیل گروه های مشاوره ای تخصصی آمادگی واقعی خود را بیان کنید. اما جریان های سیاسی نیز باید از این پس کار خود را با انتقاد دلسوزانه و سازنده آغاز کنند: دموکراسی واقعی به معنای احساس مسئولیت جریان های سیاسی و انجمن های علمی و نهادهای مردمی در قبال سرنوشت کشور و ارائه تئوری های دولت موثر و پیشنهادات استقبال متقابل است. و آنها را در قالب برنامه های خود اجرا کنید.
هر دولتی که منتقدان خود را تحقیر کند نه تنها از سرمایه بی بدیل مردم محروم می شود ، بلکه سرانجام رسوا و مجبور به ترک صحنه سیاسی با تحقیر می شود.
پیام کابینه عمومی قطعاً آشتی است اگر …
* آیا شما پیش بینی می کنید که در اولین گام ، کابینه آقای رئیسی پیام آشتی و وحدت را ارسال کند؟
پیام اصلی دولت آقای رئیسی و وزرای وی به مردم باید صادق بودن ، جلب اعتماد مردم ، صبر و حوصله برای حل مشکلات باشد. در چنین پیامی قطعاً آشتی وجود دارد و از آن به وحدت خواهیم رسید.
کسانی که بوی کباب می دهند اشتباه می کنند!
* موضوع سهم خواهی از دولت اصلی را چقدر جدی و نگران کننده می دانید؟ پیشنهاد شما از یک طرف به سهامداران و از طرف دیگر به رئیس جمهور منتخب چیست؟
کسانی که بر اساس فرصت طلبی بوی کباب می دهند و به دنبال سهمی هستند اشتباه می کنند! ما باید بدانیم که اصولاً ریاست جمهوری و وزارتخانه و چنین مقامات جعلی به دست آمده از طریق انتخابات و انتصابات ارزشی ندارند. آنچه ارزشمند است انجام صحیح وظیفه ای است که با رسیدن به این موقعیت ، در خدمت هوشمندانه ، فروتنانه و فروتنانه مردم به عهده وی قرار می گیرد.
ابزاری مبتکرانه مبتنی بر دانش دقیق و تجربه مثبت ؛ ژان به معنای آماده بودن کامل برای هزینه های خود و خانواده و شهرتش است. فروتنانه به معنای در نظر گرفتن مردم به عنوان نگهبان نعمت هایشان است و هرگز در را به روی آنها نمی بندید.
حزب ائتلاف بدون هیچ چشم داشتی به رهبر کمک می کند
* آیا حزب ائتلاف کاندیدایی برای کابینه بعدی رئیس جمهور منتخب پیشنهاد می کند؟ شورای وحدت چطور؟
حزب ائتلاف آمادگی بی دریغ خود را برای کمک به تأمین خواسته های مشروع مردم و خدمت صادقانه به آقای رئیسی ابراز داشته است و از این خدمات چه در عمل و چه در انتقادات دلسوزانه دریغ نخواهد کرد. احزاب و افراد حاضر در شورای وحدت تمایل یکسانی دارند.
در دولت بعدی نباید نهادهای نظارتی رسمی ضعیف شوند ، اما ….
س :ال: چه مدت طول می کشد تا دولت آقای رئیسی طی چهار سال آینده تحت نظارت بنیادگرایان قرار گیرد تا مثلاً مشکلی که در دوره احمدی نژاد با آن روبرو هستند ایجاد نشود؟
هیچ کار برنامه ریزی شده ای بدون نظارت موفق نخواهد شد. دولتی که از اقدامات نظارتی شکایت می کند اشتباهات فاحشی می کند و تاریخ چهل و دو ساله ما همان نتیجه تلخ را نشان می دهد.
بنابراین ، مقامات رسمی نظارت نباید ضعیف شوند ، بلکه باید تقویت و هماهنگ شوند. علاوه بر این ، نظارت متعهدانه اصولگرایان ، که باید سخنگوی مردم باشند و مطالبات آنها را دنبال کنند ، باید به صورت سازمان یافته مورد استقبال قرار گیرد.
* اتحاد دولت را امری مثبت می دانید؟ از کجا می تواند تهدیدی برای سیستم باشد؟
اگر نیات الهی باشد و از جسمانی فاصله بگیریم ، کثرت و وحدت م effectiveثر نیست؛ وقتی دولت بخواهد از مسیر برنامه ریزی مجدد و عدالت خارج شود و خود را با ترفندهای مختلف تبلیغات سیاسی به مردم تحمیل كند ، این خطر به وجود خواهد آمد.
اگر از قوانین دموکراسی پیروی شود و اکثریت تلاش خود را برای اقناع اقلیت به خرج دهند و اقلیت متقابلاً از توانایی خود برای تجزیه و تحلیل خردمندانه و ارائه پیشنهادهای دلسوزانه استفاده کند ، بلوغ سیاسی حاصل می شود و کشور می تواند برای جبران آن شتاب بگیرد. .
اختلافات داخلی در دولت وجود دارد اگر ….
البته اگر دولت (یعنی سه قوه) یکنواخت اما تنگ نظر باشد ، اختلافات داخلی در دولت ایجاد می شود و این خطری است که نباید نادیده گرفته شود زیرا دولت (یعنی دولت + مردم) را تهدید می کند و وحدت میهنی و حرص و آز را تضعیف می کند. دشمنان را بیدار خواهد کرد.
س: آقای رئیسی چه وظیفه ای شامل 52٪ کسانی که رأی نداده اند چیست؟ پیشنهاد شما چیست؟
فاکتورهای مختلفی برای عدم رای گیری وجود دارد که مهمترین آنها در کشورهای دموکراتیک مانند کشور ما که رای گیری اجباری نیست ، از بین رفتن اعتماد عمومی است و این بیشتر به دلیل عملکرد ضعیف ، غیرصادقانه و مشکل ساز دولت قبل است. بنابراین ، هرچه سریعتر و بهتر دولت آقای رئیسی بتواند اعتماد عمومی را جلب کند ، افراد بیشتری در حل مشکلات موجود و یافتن راه حل برای مشکلات و عبور از بن بست ها همکاری و صبوری خواهند کرد.