رضا تقی پور سخنگوی تهران در حمایت از این طرح گفت: حمایت از رسانه های محلی در سال 1996 تصویب شد اما اجرای آن چندان موفقیت آمیز نبود و فقط به پرداخت چندین میلیارد دلار محدود شد ، در حالی كه تلگرام 350 میلیون دلار برای توسعه آن در نظر گرفت. . “آیا می توانید با این میزان پشتیبانی رقابت کنید؟
وی ادامه داد: این وضعیتی است که سیستم عامل های محلی مانند دیجی کالا ، فیلیمو ، اسنپ … نشان داده اند که می توان به توان داخلی اعتماد کرد و ظرفیت های داخلی به توانایی پوشش نیاز دارند.
نماینده تهران در مجلس گفت: “یک کار جالب و بزرگ که در اینجا انجام شده رفع تبعیض بین سیستم عامل های داخلی و خارجی است. تا به امروز ما پهنای باند بیشتری به سیستم عامل های خارجی اختصاص داده ایم و پول پرداخت می کنیم ، اما نه به عنوان مثال داخلی.” ما نه تنها پرداخت می کنیم ، بلکه پول نیز دریافت می کنیم.
وی افزود: گام مهمی که برداشته شده این است که از محل تشکیل صندوق ذکر شده در این طرح ، تولیدکننده محتوا به صورت نقدی پرداخت می شود.
تگیپور در ادامه گفت: “برخی از سو susp ظن ها به بسته شدن گوگل ، اینستاگرام و غیره وجود دارد. در این طرح به وضوح بیان شده است که در حالی که چنین بستر داخلی وجود ندارد و نمی تواند در دامنه و دامنه خدمات با مثالهای خارجی باشد. “رقابت کنید ، ما مسدود نخواهیم شد.
وی افزود: نکته دیگر این است که ما با این طرح دست مسئولان را برای مشاوره و گفتگو با این سیستم عامل ها و جلب همکاری آنها آزاد می گذاریم و در صورت جلب این همکاری ، آنها می توانند در موارد افراد کلاهبردار به فعالیت خود ادامه دهند و یک سرقت ، بیایید با پلیس ما همکاری کنیم
نماینده تهران در مجلس همچنین گفت: این سیستم عامل های خارجی از قبل در کشور ما کار می کنند و از کشور درآمد کسب می کنند اما در اینجا آنها پولی پرداخت نمی کنند ، از درآمدی که از کشور ما دارند مالیات به کشور پرداخت نمی کنند. از طرف دیگر ، این طرح از تجارت ما پشتیبانی می کند و هیچ کس نمی تواند به راحتی و بدون عذرخواهی مشاغل را مهر و موم کند.
اظهارات مخالفت
اولین مخالف حسن محمد یاری بود که گفت بسیاری از محدودیت های این طرح به اشتغال زایی آسیب می رساند. به سیستم عامل ها چهار ماه فرصت داده شده است تا دفاتر خود را راه اندازی کنند. این امر به دلیل تحریم ها غیرممکن است و ظرف چهار ماه فیلتر می شوند و به تجارت آسیب می رسانند. دولت سیزدهم این طرح را در قالب لایحه ارائه می دهد. در این طرح هیچ تعاملی با شرکتهای خصوصی وجود ندارد.
مخالف دوم جلال محمودزاده نیز گفت: مطابق قانون 85 ، مجلس طرح را در شرایط لازم به کمیته ارجاع می دهد ، اما در شرایط فعلی چرا ارجاع طرح محدودیت سایبری به کمیته ضروری است؟ ما باید همه نمایندگان را در مسائل اصلی درگیر کنیم.
وی افزود: طبق این برنامه ، اگر شبکه های خارجی در مدت 4 ماه به دلیل تحریم ها نتوانند دفتر خود را در ایران راه اندازی کنند ، امکان راه اندازی دفتر ندارند و بنابراین پس از 4 ماه این شبکه ها بسته می شوند و تجارت ، اجتماعی روابط و مکانهای کارگری در کشور. “آنها بسته خواهند شد ، به ویژه در زمینه تاج گذاری ، جایی که بیشتر معاملات و تجارت از طریق شبکه های مجازی انجام می شود.
وی گفت: این طرح باعث مسدود شدن شبکه های اجتماعی و صدمات جبران ناپذیری به اقتصاد و روابط عمومی خواهد شد. اگر این شبکه های مجازی نبودند ، تحصیلات در این عصر تاج و تخت چگونه می توانست به دانش آموزان برسد؟
بررسی طرح پارلمانی در اینترنت
با 121 رأی موافق ، نمایندگان پارلمان اروپا به این اصل که طرح حمایت از مشتری در فضای مجازی باید 85 باشد ، رای مثبت دادند و این طرح برای تصویب به کمیته تخصصی ارجاع شد.
طبق اصل 85 قانون اساسی ، این طرح بدون ارجاع به صحن علنی مجلس توسط کمیته فرهنگ بررسی و به شورای نگهبان ارسال می شود و در صورت تصویب ، به صورت آزمایشی اجرا می شود.