تجارت پیمانکاران یا عیب یابی برای بیماران دیابتی. اولویت وزارت بهداشت چیست؟


مشکلات بیماران دیابتی

MeetNews علی رغم تأمین ارز مورد نیاز برای واردات دارو ، بیماران دیابتی هنوز با کمبود انسولین روبرو هستند. متأسفانه در سال های اخیر مشکل کمبود انسولین در بازار به روشی تبدیل شده است که بسیاری از فعالان صنعت داروسازی و واردکنندگان علاقمند هستند نشان دهند دلیل اصلی این مشکل کمبود درآمد ارزی واردات دارو است.

با این حال ، برخی از کارشناسان معتقدند که دلیل اصلی کمبود انسولین توزیع این محصول است و با سازماندهی مناسب زنجیره تأمین و توزیع داروها این مشکل برطرف خواهد شد و نیازی به واردات نامناسب یا ایجاد داروهای جدید نخواهد بود. سیستم های توزیع انسولین مورد نیاز بیماران

قاچاق معکوس انسولین

پیش از این ، مدیر کل پزشکی سازمان غذا و دارو گفته بود که دلایل کمبود انسولین در سال گذشته این بوده است که ایران در سال 1399 نسبت به سال های گذشته 20 تا 25 درصد انسولین بیشتری وارد کرده است ، اما به دلیل قاچاق انسولین معکوس در کشورهای همسایه ، ، ما به اندازه کافی از این محصول برخوردار نیستیم.

اگرچه بسیاری از کارشناسان ، قاچاق انسولین و فروش انسولین در بازار آزاد را از دلایل مهم کمبود عنوان می کنند ، مرکز کنترل بیماری و مدیریت بیماری وزارت بهداشت با تبلیغ راهکارهای غیرحرفه ای و دادن آدرس غلط به مسئولان ، کمبود انسولین را ارتقا می دهد. معرفی ثبت بیماران انسولین در سیستم های وزارت بهداشت ؛ این مرکز از همه بیماران دیابتی خواسته است تا در مراکز منتخب بخش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی ثبت نام کنند. این به شرطی است که اطلاعات مربوط به همه بیماران دیابتی در سیستم های الکترونیکی بیمه درمانی موجود باشد و سهمیه انسولین هر بیمار به صورت ماهانه توسط بیمه تعیین شده و از طریق داروخانه در اختیار وی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید  این تست شخصیت به شما می گوید که چگونه دیگران را درک می کنید

گیجی بیماران دیابتی بین بیمه و دانشگاه علوم پزشکی

یکی از پیامدهای تصمیم غیرحرفه ای مرکز پیوند برای توزیع انسولین این است که مرکز مدیریت پیوند از بیماران خواسته است به مراکز منتخب در بخشهای پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی مراجعه کنند. اگرچه ویزیت های تاج گذاری رو در رو به بیماری عروق کرونر قلب کمک می کنند. علاوه بر این ، در تمام شهرها مراکز انتخابی وجود ندارد و بیماران باید به شهرهای اطراف مراجعه کنند!

موازی با بیمه و اتلاف منابع کار کنید

در حالی که بیمه درمانی سازوکار واجد شرایط بودن و هویت برای بیماران مختلف از جمله دیابتی ها و همچنین خدمات و مراکز استانها را دارد. ایجاد مراکز ثبت دیابت یک کار موازی برای اتلاف وقت و هزینه در سیستم بهداشتی کشور است. اگرچه این هزینه ها و زمان در وزارت بهداشت می تواند صرف موارد مهم دیگری مانند مدیریت تاج هوشمند شود.

عملکرد جزیره از مرکز مدیریت پیوند

در حال حاضر ، مرکز مدیریت پیوند با بیمه درمانی کار می کند ، زیرا بیمه درمانی تحت وزارت بهداشت است! در حالی که سایر بیمه ها (تأمین اجتماعی ، نیروهای مسلح ، رادیو و تلویزیون ، وزارت نفت ، شهرداری ، بانک ها و …) در این طرح همکاری نمی کنند و این تعداد باعث ایجاد یک جزیره اطلاعاتی ناقص می شود که باعث سردرگمی مدیران وزارت بهداشت و نارضایتی مردم ثمری نخواهد داشت. زیرا نیمی از افراد تحت پوشش بیمه درمانی نیستند و از سایر بیمه های درمانی استفاده می کنند.

تجارت پيمانكاران در وزارت بهداشت با تحميل برنامه هاي غير كارشناسي

در این میان ، “انگیزه” های اجرای چنین پروژه های غیرکارشناسی را نباید نادیده گرفت. به نظر می رسد روش ایجاد سیستم های موازی برای توزیع دارو نوعی شروع تجارت برای پیمانکاران وزارت بهداشت است که برنامه های غیرکارشناسی خود را به مدیران وزارت بهداشت تحمیل می کنند.

بیشتر بخوانید  اتحادیه اروپا بر سر اعمال تحریم علیه ایران به توافق رسید

به عنوان مثال ، شرکت “بهپرداز جهان” که پیمانکار این پروژه است ، قبلاً پروژه های غیرحرفه ای و ناموفق مانند “شمیم سلامت” را با همکاری شرکت غیر موجود “آوای سلامت سلامت” اجرا کرده است که به دلیل عدم نیازسنجی صحیح مورد استقبال پزشکان مردم قرار گرفت.

شایان ذکر است که شرکت مذکور پیش از این سیستم دیگری را در مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری به نام Idatis system (اطلاعاتی برای درمان سو abuse مصرف مواد) راه اندازی کرده است که توسط شرکت غیرقابل موجود فناوری آوای سلامت نیز انجام شده است. جالب توجه است که عدم رعایت پروتکل های امنیتی در توسعه این سیستم منجر به هک و سرقت اطلاعات 700000 معتاد تحت درمان در سال 2017 شد. لازم به ذکر است که شرکت آوای سلامت در سال 1998 منحل شد. با دستور وزیر بهداشت (دکتر ناماکی) برای مدیتیشن (میانجیگری) در تعیین مسئولیت توسعه سیستم به پیمانکاران.

به نظر می رسد طرح غیر کارشناسی ثبت بیماران دیابتی به منظور ایجاد مشاغل جدید برای پیمانکاران ، به جای حل مشکلات مردم ارائه شده است ، زیرا در حال حاضر هویت و اطلاعات پزشکی بیماران دیابتی از بیمه درمانی کشور جدا شده است ( امنیت اجتماعی ، بیمه درمانی ، بیمه نیروهای مسلح و غیره ارائه می شود.) و بیمه ها بر اساس این اطلاعات سهمیه انسولین لازم را به بیماران ارائه می دهند.

به گفته برخی از کارشناسان سیاست های بهداشتی ، مشکل کمبود انسولین به دلیل فروش آزاد و معاملات معکوس ایجاد می شود و برای حل این مشکل ، از یک طرف ، انسولین باید فقط از طریق مکانیزم بیمه (ممنوعیت فروش رایگان) و از طریق دیگر فروخته شود. طرف دیگر با تکمیل سیستم ها نظارت الکترونیکی بر زنجیره تامین از نشت انسولین از مدار رسمی جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید  بازدیدها و دیدارهای امروز مدیرعامل در زنجان

دیدگاهتان را بنویسید