به گزارش نمایندگی فارس در مشهد ، دومین نشست “عصر فرهنگی انقلاب اسلامی” شب گذشته در دفتر نمایندگی فارس در خراسان رضوی با حضور مجید عسکری رئیس هیئت رئیسه برگزار شد. حوزه هنری خراسان رضوی و تشکر از حسین انفرادی ، رئیس انجمن موسیقی سازمان بیس نوازان هنرمندان خراسان رضوی پس از 25 سال تلاش این هنرمند در زمینه سرودهای انقلابی صورت گرفت.
در این نشست رئیس انجمن موسیقی بسیج هنرمندان خراسان رضوی گفت: رسانه ها می توانند از آثاری که هنرمندان ساخته اند و از پروژه ها و ایده هایشان که اجرا نشده است پشتیبانی کنند ، چراکه هنرمندان ترجیح می دهند کارهایشان باشد دیده می شوند تا خودشان.
حسین انفرادی ، با بیان اینکه ترانه های انقلابی یا برای مردم است یا برای مردم که وی گفت: “قبل از انقلاب ، ترانه ها به دلیل اجرای مردم و ارتباط آنها با جامعه رواج یافت ، اما بعد از انقلاب ، ترانه ها برای مردم اجرا شد و به دلیل سیاست غلط ، سرود از بدنه جامعه گرفته شد و نشان داده شد.” .
وی افزود: وقتی نگاه عمومی و مردمی به سرود نداشته باشیم ، مطالب کاهش می یابد و این خسارتی است که باید برعکس شود و دوستان انقلابی باید به سراغ برنامه ها و ایده های جاری و مستمر بروند.
موسیقی و سرود باید خوانده شود
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی همچنین گفت: ما نیاز به بحث های تخصصی درباره ژانرهای هنری داریم که فقط در رسانه ها شکل می گیرد ، زیرا در رسانه ها موضوعات بالغ می شوند و هنرمندان ورودی ممکن است حرفه جدیدتری داشته باشند.
مجید عسکری در ادامه با بیان اینکه اگر رسانه ها روی موضوعات هنری کار نمی کردند ، مشکلاتی پیش می آمد: ارزیابی هنرمندان باید بهانه ای برای نظرات تخصصی ، کارشناسی و مطالبه گر باشد.
وی یادآور شد: مشکلی که ما در فضای هنر داریم و در موسیقی جدی تر است این است که فضای خارج از هنر بر هنر داخلی غلبه دارد.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی با بیان اینکه فکر می کنم باید موسیقی و سرود خوانده شود و بحث های جدی تری در آن انجام شود ، گفت: درباره موضوعات موسیقی باید اهالی موسیقی و سرود تصمیم بگیرند ، زیرا موسیقی انقلابی ما اینگونه است قوی است که اگر بحث به مردم برود. “بگذارید ، این قطعاً به نفع انقلاب اسلامی است.
عسکری خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی در قالب موسیقی نیز خدمت کرد و موسیقی انقلابی ژانر است.
وی با اشاره به اینکه رسانه های حوزه موسیقی می توانند مروج و توزیع کننده باشند ، اظهار داشت: وقتی مجموعه های هنری ما سرانجام به مجموعه ای از بایگانی تبدیل شوند ، تولید مثل کند است و رسانه ها می توانند با بازنشر تولیدات بایگانی به بازتولید آثار هنری کمک کنند.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: در هنر ، هر کجا با تاریخ تولیدات خود ارتباط برقرار نکنیم ، متأسفانه به بیراهه رفته ایم ، اتفاقی که در سرود نیز افتاده است.
عسکری با بیان اینکه عملکرد هنر را فراموش کرده ایم و کارکرد هنر عمدتاً ایجاد ظرفیت اجتماعی است گفت: “به عنوان یک جریان در کشور شعار هنر را برای هنر سر می دهد ، هنر قهقرا می کند زیرا هنر و مضامین آن باید در جهت ساخت اجتماعی باشد. ظرفیت “را بگیرید.
این سرود اساس وحدت بین ملت ها شد
مدیر نمایندگی فارس در خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: “افرادی مانند آقای انفرادی سالها در هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی زحمت کشیده اند.
سید ناصر نعمتی افزود: برخی سرود را اولین هنر انقلاب اسلامی می دانند ، من نمی خواهم این جمله را کاملاً تأیید کنم ، اما در پایان این سرود یکی از مهمترین هنرهایی است که در انقلاب اسلامی ظاهر شد و مربوط به انقلاب اسلامی بود. هنر مهمی است که مورد توجه قرار می گیرد و یکی از بسترهای مهم برای انتقال معناست.
وی با بیان اینکه این سرود اساس وحدت بین ملت ها در سال های اخیر شده است ، ادامه داد: چه هنری توانسته است این عملکرد را با این عمق با این احساس ترکیب کند؟
مدیر نمایندگی فارس در خراسان رضوی یادآور شد: وقتی موسیقی همراه با شعر و معانی طولانی و مضامین آن باشد ، طبیعتاً کارکردی ایجاد می کند که شاید هیچ یک از هنرهای دیگر نتوانند این احساس را ایجاد کنند.
نعمتی اشاره کرد که در زمینه موسیقی انقلابی و نقاشی دیواری تاریخ شفاهی او وجود ندارد و من دوست دارم حوزه هنری این موضوع را شروع کند ، وی اظهار داشت: نوآوری های جدید در زمینه هنر به دلیل نبود این مانع تاریخی جای خود را باز نمی کند.
انتهای پیام / 70051