به گزارش فارس ، حسین شریعتمداری مدیر عامل است روزنامه کیهان وی در یادداشتی تحت عنوان “گزارشی برای ارسال!” نوشت:
الف) کمتر از دو هفته به پایان دوره هشت ساله مسئولیت دولت آقای روحانی (دولت های یازدهم و دوازدهم) و آغاز دولت سیزدهم به ریاست آقای رئیسی باقی مانده است. آنچه در این انتقال نباید فراموش و نمی توان فراموش کرد این است که آقای روحانی طی هشت سالی که رئیس اجراییه است ، با امکانات ، ظرفیت ، بیت المال و همه فرصتهایی که دارد ، ویژگیهایی را به دولت آقای رئیسی منتقل خواهد کرد. داشته است. این ارزیابی ضروری است زیرا علاوه بر رئیس جمهور منتخب ، مردم باید از تاریخ حکومتی که به مدت هشت سال قوه مجریه را اداره می کند ، مهمترین ، قدرتمندترین و تعیین شده از سه قوه کشور ، آگاهی داشته باشند. بنابراین درخواست و درخواست آقای رئیسی از آقای روحانی پیشنهاد و ضروری است مستند و بر اساس آمار واقعی از وضعیت موجود و دستاوردها یا دستاوردهای دولت برای ارائه به وی. دولت
آقای روحانی نباید این درخواست را که طبیعی ، منطقی و قانونی است ، مطرح کند
شانه یا که با هزینه بی اعتمادی برای دولت خود نامه بنویسید! این یک درخواست دوستانه و خیرخواهانه است.
ب – اکنون چند نمونه از ادعاهای دولت فعلی را در نظر بگیرید ، که فقط چند مورد اضافی است.
1- در طول این 7 سال از عمر دولت خود ، ما بیشتر قول هایی را که به مردم داده ایم ، انجام داده ایم. وعده ما به مردم اعتدال ، تعامل سازنده با جهان ، لغو تحریم ها و آوردن مردم به حقوق کلاهبرداری آنها بود. ما همچنین قانون هسته ای را به عنوان یک حق قانونی برای ملت ایران وضع کرده ایم و از سال 1994 فعالیت هسته ای ما قانونی بوده است. ما همچنین کشور را از PMD و شرایط سخت آژانس نجات دادیم! (رئیس جمهور – 15 دسامبر 1999).
2. این اتفاق افتاد که آنها به وین آمدند و ایستادند ، توافق کردند و توافق کردند که همه تحریم های اساسی را لغو کنند. اکنون بحث هایی که ما در مورد آن صحبت می کنیم جزئیات کوچک و موضوعات کوچک است و مباحث اصلی مانند تحریم نفت و تحریم پتروشیمی و حمل و نقل و بیمه و بانک مرکزی و بانکها پذیرفتند که این کارها تمام شده است ، یعنی ما قدم بزرگ را برداشتیم و توافق اصلی حاصل شد. البته مواردی وجود دارد که ما برای دستیابی به توافق نهایی در حال بحث و بررسی هستیم ، اما دولت کار خود را انجام داده است. (رئیس جمهور – 20 مه 1400)
3. دو یا سه ماه پیش ، تمام آگاهی من این بود که آیا این دولت و ما می توانیم. ما دو بیل خواستیم ، یکی برای کمر ویروس کرونا ما هم می خواستیم بیل را تحریم کنیم. من همیشه فکر می کردم این دو بیل را پیدا خواهیم کرد و این دو بیل را پیدا کردیم و به پشت هر دو ضربه زدیم!
(آقای روحانی – 20 مه 1400)
4- آنچه گفتیم این است که هم سانتریفیوژها می توانند بچرخند و هم زندگی مردم در عمل محقق می شود و در سال های 1995 ، 1996 و اوایل 1997 تورم تک رقمی داشتیم که در تاریخ کشور بی سابقه است. همچنین در سال 1995 ، ما شاهد رشد اقتصادی دو رقمی و رتبه اول در جهان بودیم. این اقدامات بزرگ با مذاکره و تعامل سازنده به دست آمده است و هرکسی که خلاف این ادعا کند دروغ می گوید.
امروز میز آماده است ، باید در را باز کرد و مردم باید سر میز بیایند. سفره آماده است کار آماده است! (رئیس جمهور
– 23 ژوئیه 1400)
5- من به عنوان رئیس دولت به مردم اعلام می کنم که این تحریم ها نقض شده است و اگر همه ما متحد باشیم ، تحریم ها به زودی برداشته می شود و کشور ما می داند که راهی جز بازگشت به قانون ، قوانین آن وجود ندارد و تعهدات و توافق نامه برجام وجود ندارد! (روحانی – ششم مه 1400).
6. ما بدون نفت کشور را اداره کردیم. هیچ کس این حرف را نزده ، خسته نباشید به دولت بگویید که پس از صد سال کشف نفت در کشور برای اولین بار در تاریخ ، شما بدون پول نفت بر ایران حکومت کردید! (2 ژوئیه 1400).
7- حرکت خوب و بزرگی در صنعت انجام شده است و این حرکت خوب در صنعت با افتخار است وقتی می گوییم مصرف برق گاهی خوشایند است که بگوییم بخش صنعتی در حال افزایش مصرف برق خود است ، این بدان معنی است که صنعت توسعه یافته است. وقتی مصرف برق در صنعت ما امسال نسبت به سال گذشته 10٪ افزایش یافته است ، این بدان معنی است که صنعت توسعه یافته و ما افتخار می کنیم! (رئیس جمهور
– 16 ژوئیه 1400)
و دهها – و شاید صدها نمونه دیگر از این نوع ، که رئیس جمهور محترم ادعا می کند ، اما با واقعیتهای ملموس و مستند مطابقت ندارند. بنابراین لازم است قبل از ارائه به دولت آزمایش شود و راه حل سریع و سریع ارائه گزارش مستند بر اساس آمار واقعی از دولت فعلی به دولت سیزدهم است.
ج – صندوق توسعه ملی با دو مأموریت اصلی تأسیس شد. اولین مورد این است که بخشی از درآمد حاصل از صادرات نفت ، گاز و فرآورده های نفتی به ثروتی پایدار ، مولد و تولیدی تبدیل می شود و سهم نسل های آینده توسط این منابع خدادادی حفظ می شود. و متغیرهای اقتصاد کلان داشته باشید ، خلاص شوید. با این توضیح ، ما به برخی از برداشت های دولت آقای روحانی از این صندوق استراتژیک که در رسانه ها منتشر شده است ، اشاره می کنیم. خواندن!
– پروژه آبیاری تحت فشار و 100 میلیون یورو جدید
– مدیریت حوضه آبریز و مدیریت آبخوان 100 میلیون یورو
– 20 میلیون یورو برای مقابله با اثرات مخرب گرد و غبار
– تجهیزات آزمایشگاهی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تا 30 میلیون یورو
– برنامه های ابتکاری جهاد دانشگاهی تا سقف 15 میلیون یورو
– پروژه های نوآورانه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تا سقف 70 میلیون یورو
– سازمان صدا و سیما در اجرای ماده 93 برنامه ششم قانون و توسعه کمی و کیفی تولید ، انیمیشن ، سینمای مستند و سینما سریال به پشت بام
150 میلیون یورو
– پروژه های آبرسانی روستایی و عشایری و توسعه شبکه های آن تا 100 میلیون یورو
– شرکتهای دانش بنیان معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تا سقف
35 میلیون یورو
– کارخانه های نوآورانه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تا سقف
25 میلیون یورو
– افزایش سرمایه دولت در صندوق ضمانت صادرات به 100 میلیون یورو
– پروژه فاضلاب شهری اهواز تا 50 میلیون یورو.
دولت افتخاری فعلی باید گزارشی مستند از قیمت این مبالغ کلان ارائه دهد. به عنوان مثال ، توضیحی در مورد مبالغ کلانی که برای پروژه های آبرسانی روستایی (مثلاً خوزستان) گرفته شده است ، که امروزه مسئله مهمی است!
د – هزینه های لجام گسیخته کالاها و خدمات مورد نیاز مردم. حراج چوب خزانه و تعطیلی صدها کارخانه و مرکز تولید. دهها بار در حال کاهش است و نزدیک به سقوط پول ملی است. ریختن 30 میلیارد دلار ارز و 60 تن طلا در گلوی افراد فاسد و رانت خواران. افزایش 8 برابری قیمت مسکن ، کاهش 6 رده ای اقتصاد کشور از رده هجدهم در اقتصاد جهانی. شکستن سوابق تورم ، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی.
و از سوی دیگر؛ آنها تاسیسات هسته ای کشور را به مرز نابودی رساندند و پیشرفت هسته ای را متوقف کردند. آنها مجبور شدند هسته اصلی تحریم ها را در مذاکرات از بین ببرند ، اما نه تنها تحریم ها برداشته نشد ، بلکه صدها مجازات دیگر نیز به دلیل ناآگاهی ، نفوذ عناصر متخاصم و تمایل به سازش اضافه شد. آنها نقدینگی قابل تولید و تولید در زمینه تولید و علت تجارت را از 430 تریلیون تن به 3700 تریلیون تن افزایش دادند و با رکود شدید و بی سابقه (و نه بی سابقه) با تولید و تجارت روبرو شدند. کشور از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و جوجه آنها مردم را برای وارد کردن این اقلام اساسی و معیشتی آوردند. آنها با دیپلماسی منفعل راهی را برای دشمنان فراهم کردند تا امنیت و اقتدار کشور را بازخرید و تهدید کنند و …
این موارد غیر عادی و مسطح از کجا آمده و چرا و به چه دلیل این وزن سنگین و شکستن بر مردم تحمیل شده است؟! و … اینها از جمله مواردی است که دولت محترم باید گزارش مستند خود را به رئیس محترم دولت سیزدهم ارائه دهد.
ه – سرانجام ، ارائه گزارش تمیز و منظم ، اولاً ، به دلایلی که در بالا ذکر شد ، بسیار ضروری و حیاتی است ، و ثانیا ، کار دشواری نیست و ، البته ، خلاصه های ارزشمند و مبهم را ترجیح می دهد ، و سوم: شنی این در تاریخ ایران اسلامی ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام /