به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی ابوترابی روز جمعه در جمع تعدادی از مردم یزد در مسجد فاطمه الزهرا (س) در مرکز استان با بیان اینکه در سالهای اخیر این اتفاق نیفتاده است به درستی انجام شده ، افزود: لازم است.
وی یکی از دلایل مهم کاهش ازدواج و زایمان را ترس از مشکلات اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: پرداختن به خانواده و زایمان در جامعه علی رغم اهمیت مسئله ، چندان مناسب نیست.
این استاد حوزه علمیه كوم گفت: یكی از مهمترین موضوعات ملی كه بارها مورد تأكید مقام معظم رهبری قرار گرفته است ، مسئله توجه مسئولان به این موضوع و تلاش در زمینه فراهم كردن زمینه های آن است.
ابوترابی اظهار داشت: یکی از مقوله های مهم برای افزایش قدرت ایران در منطقه و جهان وجود جمعیت جوان و سرزنده ای است که یکی از کالاهای اصلی محسوب می شود و به دلیل اهمیت آن مردم و مسئولان باید توجه بیشتری داشته باشند و عمل. “
وی افزود: در سال های اخیر ، گاهی با تبلیغات بی پروا برای کاهش جمعیت ، شرایطی بین افراد و جوانان ایجاد شده است که به دلیل فرهنگ و حقارت اجتماعی ، از مفهوم خانواده کاسته شده و دیدگاه تولد به شدت کاهش یافته است. تحقیر آمیز “
این فعال فرهنگی گفت: در دین مبین اسلام هیچ كاری به اندازه ازدواج نگران نبوده است ، نظام ، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری همیشه به آن توجه ویژه داشته و مقامات را برای رسیدن به آن ترغیب می كنند. اقدام عملی جدی برای از این وضعیت خارج شوید
همچنین مدیر کل ورزش و جوانان یزد 21 تیرماه امسال گفته بود: سال گذشته 7 هزار و 91 ازدواج در استان ثبت شده است که از نظر تعداد بعد از خراسان جنوبی دوم است.
به مناسبت هفته ازدواج ، مسعود شریعتی در نشست آنلاین با خبرنگاران از یزد افزود: “این درصد ازدواج نسبت به سال قبل 10.94 درصد افزایش یافته است ، به دلیل فعالیت های فرهنگی و همکاری خانواده ها و گسترش فرهنگ ، این برای جامعه مهم است. “
وی با بیان اینکه در این مدت رشد ازدواج در کشور 4.42 درصد بوده است ، اظهار داشت: مردم در یزد و خانواده ها بیش از گذشته به ازدواج توجه دارند و باید شاهد همکاری بخشهای مختلف ، امور خیریه ، مسئولان و فعالیت های فرهنگی باشند. مردم دهات باشید.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اگرچه گسترش تاج و کاهش هزینه های ازدواج در این رابطه و رشد آن در استان بی تأثیر نبود اما این عامل در سراسر کشور وجود دارد و دلیل اصلی رشد ازدواج در یزد است ، ترویج فعالیتهای فرهنگی م effectiveثر و جدی و نقش مراکز مشاوره تخصصی. ازدواج بر هیچکس پوشیده نیست.
شریعتی گفت: برخی مطالعات نشان می دهد مشکلات اقتصادی عامل جدی در کاهش ازدواج در کشور نیست و به نظر می رسد به دلیل سبک زندگی غالب ، گره ذهنی در بین جوانان در رابطه با ازدواج وجود دارد که از مسئولیت جوانان می کاهد. . “
همچنین معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد ضمن پاسخ به س questionsالات خبرنگاران ، در این جلسه گفته بود: در حال حاضر هشت مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در استان وجود دارد که پنج مرکز سال گذشته تاسیس شده است.
اعظم السادات امامی به نقش خبرنگاران و رسانه ها در فرهنگ سازی برای ترویج ازدواج آسان در جامعه خانواده اشاره کرد و افزود: سال گذشته 190 سمینار ازدواج و مشاوره فرهنگی به صورت حضوری و بخشی به دلیل تاج غیابی.
وی با مشارکت خیران ، برگزاری جلسات تخصصی با خبرگان ، جمع آوری جهیزیه ، آشنایی با کار جوانان در آستانه ازدواج ، اعلام دعوت نامه مسکن رایگان برای زوجین و باشگاه ها و جشنواره ویژه ای برای فروش زوج و جوان به عنوان اقداماتی در چشم. در این مورد.
همچنین حجت الاسلام هادی امامی مدیر عامل شبکه فعالان ازدواج استان یزد گفت: سال گذشته 500 ازدواج در این شبکه به ثبت رسیده و از ابتدای امسال 150 ازدواج به ثبت رسیده است که با فرهنگ سازی و تدابیر شاهد گسترش آنها خواهیم بود.
وی اولویت برنامه های شبکه شفا در استان را ترویج ازدواج واقعی و تأمین امکانات آن ذکر کرد و افزود: به منظور ارتقا the سطح کیفیت ازدواج به همراه افزایش تعداد ازدواج ها ، سمینارهای آموزشی در زمینه تسهیلات ازدواج ، تلاش هایی برای ایجاد اتاق ازدواج ایجاد می شود. رایگان ، بهترین جشن با کمتر از 10 میلیون تن برای جوانان فراهم شد.
در پایان جلسه در “cafe_eshgh_iran” صفحه تخصصی ازدواج با عنوان “کافه عشق” افتتاح شد و به س questionsالات خبرنگاران پاسخ داد.