در واکنش به تصمیم رئیس جمهور خود برای خروج از افغانستان ، تعدادی از پیشکسوتان آمریکایی تأکید کردند که هدف اصلی این حمله خلاص شدن از شر طالبان است ، اما گروه نبرد افغانستان را به دست خواهد گرفت ، این به معنای شکست ایالات متحده در یک پارگی است. دولت. خونریزی و از دست دادن بودجه ای که در این راه هزینه شده است.
رویترز گزارش داد ، جیسون لیلی یکی از نیروهای ویژه تفنگداران دریایی ایالات متحده است که در طولانی ترین جنگ آمریکا در چندین عملیات در عراق و افغانستان شرکت کرده است.
جیسون لیلی ، 41 ساله ، در واکنش به تصمیم جو بایدن ، رئیس جمهور آمریكا برای پایان دادن به مأموریت نظامی خود در افغانستان در تاریخ 31 اوت ، عشق خود را به كشور ابراز كرد ، اما از سیاستمداران آمریكایی ابراز انزجار و انزجار كرد و از خرابی پول و خون ابراز نگرانی كرد.
وی گفت: “رفقای من در جنگ هایی که پیروز نبودند کشته و معلول شدند و این باعث شد در کشور و امنیت زندگی خود تجدید نظر کنم.”
لیلی افزود: “صد درصد ما در جنگ افغانستان شکست خوردیم.” هدف اصلی خلاص شدن از شر گروه نبرد طالبان بود و ما نمی توانستیم این کار را انجام دهیم. طالبان افغانستان را به دست خواهند گرفت.
بایدن تأکید می کند که مردم افغانستان باید درباره آینده خود تصمیم بگیرند و ایالات متحده نباید نسل دیگری را در یک جنگ شکست ناپذیر فدا کند.
حملات القاعده در 11 سپتامبر 2001 به ایالات متحده جنگ 20 ساله ای را در پی داشت که منجر به کشته شدن بیش از 3500 نیروهای آمریکایی و متحدین ، بیش از 47000 غیرنظامی افغان و حداقل 66000 سرباز افغان و بیش از 2.7 میلیون افغانی شد. کشور.
سعید لیلی که بیش از 16 سال در جبهه های جنگ جهانی تروریسم در عراق و افغانستان حضور داشت ، گفت: “به چه هزینه ای؟” ارزشش را داشت؟ این س bigال بزرگی است.
وی افزود: ما نیروهایی را در افغانستان مستقر کرده ایم تا دشمن را شکست دهیم ، اقتصاد این کشور جنگ زده را تحریک کنیم و وضعیت افغانستان را به طور کلی بهبود دهیم. اما ما شکست خوردیم. فکر نمی کنم از دست دادن زندگی یک شخص ارزشش را داشته باشد.
لیلی تنها کسی نیست که پس از جنگ 20 ساله ، خروج آمریکا از افغانستان را زیر سوال می برد. بسیاری از آمریکایی ها نیز نسبت به این تصمیم انتقاد دارند. نظرات لیلی و دیگر پیشکسوتان می تواند به ایالات متحده کمک کند تا در مورد هزینه های جنگ و درسهایی که از جنگ در افغانستان آموخته است ، اطلاع رسانی کند.
تصمیم بایدن برای ترک افغانستان از حمایت دو طرف برخوردار است. نظرسنجی ایپسوس از 12 تا 13 ژوئیه نشان داد که فقط سه نفر از 10 دموکرات و چهار نفر از 10 جمهوریخواه معتقدند که ارتش باید در افغانستان بماند.
لیلی و دیگر تفنگداران دریایی که در افغانستان خدمت کرده اند ، در مصاحبه با رویترز جنگ افغانستان را با جنگ ویتنام مقایسه می کنند. آنها می گویند هر دو جنگی كه روسای جمهور مختلف آمریكا انجام دادند هدف مشخص و دشمن قدرتمندی نداشتند.
انتهای پیام