به گزارش نمایندگی فارس از لارستان ، مدیر ویژه لارستان وی در بازدید از واحد پرورش شتر در روستای چاگان دهستان جویم لارستان بر ضرورت توسعه اشتغال و کارآفرینی تأکید کرد و اظهار داشت: یکی از راه های توسعه اشتغال استفاده از ظرفیت ها و امکانات محلی هر شهر و روستا است.
جلیل حسنی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین ظرفیتهای منطقه لارستان پرورش شتر است افزود: پروژه تولید شتر در این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 250 میلیارد ریال محقق شده است.
حسنی این واحد تولیدی را برای پرورش هزار شتر برشمرد و گفت: در حال حاضر این واحد تولیدی 250 شتر است که قرار است طبق برنامه ریزی های انجام شده توسعه یابد.
مدیر ویژه لارستان با اشاره به سرمایه گذاری موفقیت آمیز این پروژه ها در سایر مناطق لارستان ، ادامه داد: خوشبختانه پروژه پرورش شتر در لارستان ادامه دارد و در آنجا زنجیره کاملی از تولید و تولید محصولات مشتق شده از شتر تشکیل می شود. از طریق لارستان. “
حسنی افزود: مساحت این واحد تولیدی 120 هکتار و برای 7 نفر است در قالب به طور مستقیم و غیرمستقیم برای 20 نفر شغل ایجاد کرده است.
سرمایه گذار این پروژه با بیان اینکه سه سال پیش یک واحد تولیدی برای پرورش 1000 شتر در اطراف روستای چاقان بخش جویم لارستان ایجاد کردم و اکنون این واحد 250 شتر نژاد مختلف دارد ، گفت: این شترها ترکی هستند ، بلوچها و نژادهای برتر کشور ، با ظرفیت تولید سالانه 50 تن گوشت قرمز در این واحد تولیدی.
مصطفی طاهری از استان ویژه لورستان ، حوزه جویم و ادارات مربوطه لارستان كه با وی همكاری كامل داشتند ، از وی تقدیر و تشكر كردند و یك بار دیگر از مسئولان خواستند تا در توسعه این واحد پرورش شتر به واحد تولید كنونی كمك كنند.
وی با اشاره به اینکه این واحد پرورش شتر با استخر ، استخر ذخیره سازی 8 میلیون لیتری آب ، محوطه سرپوشیده ، آبخوری ، آخور و انبار خوراک کار می کند و نقش مهمی در تولید گوشت در لارستان دارد ، خاطرنشان کرد: من برای تولید گوشت و شیر شتر در آینده شتر مخصوصاً شترهای چاق کننده پرورش دهید.
در پایان این طرح ، طاهری این پروژه را احیا و اصلاح مراتع ، ساخت کشتارگاه شتر و کارخانه فرآوری گوشت و شیر شتر عنوان کرد.
به گزارش فارس ، جمعیت شتر در منطقه لارستان در حال حاضر بیش از 1000 نفر است و ظرفیت تولید گوشت شتر در منطقه 135 تن در سال است.
انتهای پیام