سهم نیروگاه های خورشیدی از تولید برق در کشور چقدر است؟



به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا ، براساس گزارش های رسمی منتشر شده کشور ما از نظر شدت تابش خورشید یکی از مناسب ترین کشورها است و همین ویژگی تولید برق از انرژی خورشیدی را سودآور می کند.

اخیراً مدیرعامل شرکت مادر اصلی ایران ، تولید برق حرارتی ، گفته است: صنایعی که متقاضی تولید برق هستند باید 10٪ از تولید انرژی خورشیدی را به خود اختصاص دهند.

«محسن طرزطلب» در پاسخ به س theال خبرنگار اقتصادی ایرنا مبنی بر اینکه با توجه به شرایط آب و هوایی کشورمان ، آیا بهتر نیست صنایعی که می خواهند برق تولید کنند از انرژی های تجدیدپذیر استفاده کنند؟ وی گفت 10 درصد آن به تولید برق از انرژی خورشیدی اختصاص می یابد.

وی همچنین در مورد تأثیر منفی نیروگاه های حرارتی بر اقلیم ادامه داد: ما در تلاش هستیم این نیروگاه ها را که باید توسط صنایع ساخته شوند با کارایی بالا و استفاده از فناوری های جدید و مصرف آب کمتر بسازیم.

اما سهم انرژی خورشیدی در تولید برق چقدر است؟

نیروگاه های خورشیدی در ژوئن سال جاری با 433.1 مگاوات برق 49٪ از تولید برق از کل انرژی حاصل از منابع تجدید پذیر را تشکیل می دهند.

این در حالی است که میزان نور خورشید در کشور ما شدیدتر از سایر کشورهای منطقه است.

ایران با 300 روز آفتابی و وزش بادهای موسمی مناسب ، یکی از کشورهای بالقوه برای استفاده از انرژی های تجدید پذیر است. این در حالی است که نیروگاه های حرارتی هنوز 90 درصد برق کشور را تأمین می کنند.

بیشتر بخوانید  نیمار رباط صلیبی پاره کرد

توسعه انرژی های تجدیدپذیر نیاز به حمایت ویژه دولت دارد ، زیرا اگر کسی بخواهد این نوع نیروگاه را با سرمایه شخصی خود راه اندازی کند و برق تولید شده را با همان قیمت برق تولید شده با سوخت های فسیلی بفروشد ، نمی تواند این کار را انجام دهد. رقابت نابرابر به جایی رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید