حجت الاسلام سید جلال حسینی در گفتگو با گزارشگر بیشتر وی با اشاره به اهمیت روز عرفه گفت: خداوند روزهایی از سال را برای رسیدن انسان به کمال قرار داده است که یکی از آنها روز عرفه است.
این کارشناس فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین اذعان داشت: عرفه به معنای دانش ، آگاهی و به معنای مکانی است که نمازگزاران در نهم حجه الحجه عبادت می کنند و نماز می خوانند و اگر حسین (ع) را در این داشته باشم ، به مکه می روند. در طول روز ، پس از خواندن دعای عرفه ، برای گسترش دین به کوفه رفتند.
وی افزود: (وقتی حضرت آدم (ع) بر زمین و در مكه فرود آمد ، آنها چهل روز در محل صفا حضور داشتند و هنگام جبرئیل بر او فرود آمدند و تعظیم كردند و گریستند و علت گریه را از او پرسیدند. .) همچنین ، تبعید از محضر خدا و ظاهر زمین دلیل برای گریه محسوب می شود ، که جبرئیل دعای عرفه را برای آمرزش گناهان حضرت نبی (ع) معرفی می کند.
این کارشناس گفت: عرفات و روز عرفات به معنای اعتراف به گناه و استغفار از گناهان است ، کما اینکه این روز به عید قربان معروف است ، مطمئناً می تواند جایگاه والای روز بزرگ قرب به خدا را بهتر بیان کند ، آمرزش گناهان و بازگشت به هدف کمال و انسانیت.
وی گفت: در این روز انسان در سفره رحمت و احسان خدا حضور دارد و می تواند برای همه دعاها و نیایش های خود از خداوند طلب کند. در این روز خداوند بزرگترین گناهان بندگان خود را می آمرزد و به لطف رحمت خود به انسان عطا می کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در روایتی از امام زینت العابدین (ع) آمده است که وی در آن روز جوینده ای را دید که درخواست کمک کرد و به سالک گفت که در آن روز باید آنچه را می خواست از خدا بخواهد و در آن روز کمک بخواهد. این روز مجاز است مگر از جانب خدا. نه ، و خداوند در این روز به درخواست بندگان پاسخ خواهد داد.
وی ادامه داد: عرفات انسان را به خدا بازمی گرداند و درهای سعادت و رحمت را به روی انسان می گشاید و انسان می تواند در این روز به کمال برسد.
حجت الاسلام حسینی اظهار داشت: در برخی از قسمت های دعای عرفه می خوانیم که انسان خدا را به خاطر تسبیح و ستایش خدا ستایش می کند و به وحدت خدا اعتراف می کند و از خدا برای گناهان و ظلم خود آمرزش می خواهد ، به طوری که از طریق این و آمرزش خدا در Be on راه سعادت.
وی افزود: یکی از اعمالی که در دهه ذی الحجه انجام شده ، دعای دو رودخانه نماز در بین نماز مغرب و عشا است که پاداش آنها برابر با پاداش نمازگزارانی است که به معبد خدا رسیده و دعای عرف را در عرفات خواند. “
وی در پایان گفت: سفره ها و لطف خدا در این روز برای انسان وسیع تر است و شیطان در این روز نسبت به روزهای دیگر تحقیر ، تحقیر ، حرکات و عصبانیت بیشتری دارد.