طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب قزوینسورنا ستاری امشب در جلسه ستاد فرماندهی استانی اقتصاد مقاومتی که در اتاق جلسات دانشگاه آزاد اسلامی در برازین ، واحد کازوین برگزار شد ، اظهار داشت: امروز مسئله توسعه دیگر یک سخت افزار نیست مشکل نرم افزار. مشکل اجتماعی. تبدیل به یک فرهنگ شده است.
وی افزود: بنابراین ابتدا باید فرهنگ توسعه در یک منطقه یا استان ایجاد شود و سپس مردم با تکیه بر این فرهنگ باید توسعه و توسعه را از مدیران و مسئولان خود طلب کنند و در آخر ما برای دستیابی به توسعه اقتصادی “
ستاری ادامه داد: اگرچه گفته می شود سرمایه گذاری در آموزش و پژوهش کافی نیست ، اما این گفته 180 درجه با واقعیت موجود متفاوت است و این بهانه مورد قبول هیچ کس نخواهد بود. اما اینکه نتایج این تحصیلات و تحقیقات در زمینه اقتصاد و معیشت مردم دیده نمی شود ، به معنای وجود مشکلی در محل کار است و باید در یافتن این نکته تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه دستیابی به محصولات و کالاها از طریق تحقیقات دانشگاهی بعید است ، افزود: محصولات کاربردی محصول سرمایه گذاری بخش خصوصی در تحقیقات و فناوری است و دولت نمی تواند مستقیماً محصولات را به مردم بدهد. به این ترتیب ، بخش خصوصی باید مسئولیت را بپذیرد و به جای سود کوتاه مدت ، به دنبال سرمایه گذاری در فناوری های جدید باشد تا هم هزینه های تولید خود را کاهش دهد و هم سود بیشتری کسب کند.
اساس اقتصاد دانش بنیان حمایت از بخش خصوصی است
معاون رئیس جمهور با اشاره به برخی از مشکلات در استفاده از دانش در مهندسی مواد ، گفت: بزرگترین مشکل بخش خصوصی امروز این است که نمی خواهد از علم و دانش در حل مشکلات اقتصادی خود استفاده کند و اگر دانش برای استفاده بهینه استفاده شود استفاده از مواد با بهره گیری از ماده اولیه ، خواهیم دید که چگونه ماده اولیه به ظاهر بی فایده از طلا گران می شود.
ستاری افزود: مبنای توسعه اقتصاد دانش بنیان و سودآوری تولید حمایت از بخش خصوصی است و بنابراین از هیچ اقدامی برای سازماندهی حمایت سازمان یافته از بخش خصوصی اجتناب نخواهیم کرد.
دستیابی به توسعه به ارتقا cultural فرهنگی بستگی دارد
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در بخشی دیگر از سخنان خود به بیان وضعیت شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناوری در استان پرداخت و گفت: پارک علم و فناوری قزوین با ظرفیت علمی و فناوری استان بسیار عقب است.
ستاری با بیان اینکه توسعه در گرو ترویج فرهنگ آن در بین مسئولان ، دانشگاه ها و مردم است ، افزود: اگر این مهم محقق شود ، استفاده از محصولات محلی نیز به یک فرهنگ تبدیل می شود و اگر امروز شاهد ساخت واکسن و داروهایی در کشور هستیم. کشور. “ما مورد تمسخر قرار می گیریم ، این نشانه ضعف فرهنگی و عدم اعتماد به هنر جوانان و در نهایت محصول ایران است.
لزوم جلب حمایت مالی برای ساخت پردیس فناوری آبیک
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین همچنین بر لزوم توسعه پارک ها و مراکز علم و فناوری برای تقویت واحدهای فناوری تأکید کرد و گفت: اجرای طرح ساخت یک پردیس بزرگ علم و فناوری آبیک می تواند یک گام بزرگ برای استان کازوین در تجارت محصولات دانش بنیان است. علاوه بر توزیع زمین ، به حمایت مالی بیشتری نیز نیاز دارد.
ابوالفضل جاری افزود: به دلیل مشکلات بوروکراتیک و مالی در دولت ، بخش خصوصی باید وارد ساخت چنین شهری شود و هرچه بخش خصوصی در چنین پروژه هایی مشارکت کند ، اقتصاد دانش بنیان در استان قزوین سریعتر توسعه می یابد باشد. “
انتهای پیام