طبق گزارش ها خبرگزاری مهر بهزاد محمدی با تأکید بر ادامه فعالیت شرکت ملی صنایع پتروشیمی در توسعه صنعت پتروشیمی به عنوان یک شرکت توسعه دهنده ، افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی اکنون 50 پروژه فعال پتروشیمی را مدیریت می کند.
وی به 11 پروژه باقیمانده از جهش دوم صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: 6 پروژه تا پایان امسال و پنج پروژه به دلیل مشکلات ناشی از ویروس کرونا در نیمه اول 1401 به بهره برداری می رسد و به دلیل افزایش قیمت محصولات و افزایش ظرفیت تولید صنعت به دلیل بهره برداری از جدید ، در سال 1400 به درآمد بیش از 20 میلیارد دلار خواهیم رسید. مجتمع ها
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: “در سال 1400 حدود 14 میلیارد دلار درآمد ارزی و 7 میلیارد دلار فروش داخلی این صنعت وجود دارد که رکورد مهمی است و این صنعت برای اولین بار به آن مقدار می رسد. زمان.”
محمدی 39 برنامه برای جهش سوم در صنعت پتروشیمی را تشریح کرد و گفت: صنعت پتروشیمی ایران در سال 1404 به ظرفیت 137 میلیون تن و درآمد 37 میلیارد دلاری خواهد رسید که برای نقش شرکت ملی صنایع پتروشیمی و این کشور بسیار مهم است. صنعت پتروشیمی در اقتصاد کلان. “
وی با بیان اینکه دو طرح برای نرم و بهبود کیفیت صنعت پتروشیمی در مراحل اجرا ، طراحی و پیشنهاد وجود دارد ، اظهار داشت: با اجرای سه پروژه خوراک مرکب با انواع محصولات پتروشیمی و 33 پروژه پیشرانه برای تأمین نیازهای پایین دست صنعت پتروشیمی ، ظرفیت صنعت پتروشیمی با درآمد 50 میلیارد دلار در سال 1406 به 167 میلیون تن در سال رسیده است.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، حجم سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی در سال 1406 از 80 میلیارد دلار به 125 میلیارد دلار فعلی ، که برخی از آنها ساخته شده و برخی دیگر باید ساخته شود.
محمد به مرکز پتروشیمی ماهشهر به عنوان قدیمی ترین مرکز پتروشیمی کشور اشاره و افزود: یک سوم ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی ایران در مرکز ماهشهر مبتنی بر گاز مربوط به نفت است که خوشبختانه طی ماههای اخیر پروژه بزرگی بوده است تختخواب خلیج فارس به بهره برداری رسید و انیجیال سال آینده 3200 مورد اضافه خواهد شد و کمبود مواد غذایی در این زمینه جبران می شود. علاوه بر تکمیل پروژه های ظرفیت خالی ، پروژه های جدیدی مانند پروژه الماس ماهشهر تعریف شده است
وی از پروژه PDH سلمان به عنوان اولین پروژه PDH در ایران در صنعت پتروشیمی برای رسیدن به پروپیلن از طریق پروپان نام برد و اظهار داشت: این پروژه اولین پروژه مورد استفاده برای افزایش تولید پروپیلن در سال 1402 خواهد بود و پروپیلن بیشتری در کشور بدست خواهیم آورد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ، با اشاره به این موضوع مرکز ماهشار از ظرفیت بالایی برای توسعه پروژه های متوسط و پایین دستی برخوردار است ، وی ادامه داد: با استفاده از غذاهای اصلی در این زمینه به پروژه هایی برای زنجیره متوسط و پایین و انواع محصولات دست خواهیم یافت.
محمدی در مورد توسعه فاز 2 منطقه ماهشار و کمبود زمین اظهار داشت: طی دو سال گذشته مناطق مختلفی در این منطقه به دلایل مختلف پیشنهاد و مورد کاوش قرار گرفته است که امیدواریم به زودی آخرین منطقه انتخاب شده نهایی شود. و ما می توانیم فضایی را برای صنعت پتروشیمی در این زمینه فراهم کنیم.