جبهه توسعه پایدار امیدوار است که نظر مثبتی از رئیس برای ورود به دولت پیدا کند / رئیس تمایلی به این کار ندارد



از سوی دیگر ، برخی گزارش ها مبنی بر عدم تمایل رئیس جمهور در استفاده از زاکانی و جلیلی حاکی از آن است که وی ممکن است تمایلی به تحویل هر دو گوشه کابینه به این جریان نداشته باشد. با این حال ، داستان رئیس قوه قضائیه خلاف این را نشان می دهد.

رئیس قوه قضائیه ، علی نادری ، سردبیر وب سایت راجانیوز ، نزدیک به جبهه پایداری را به روابط عمومی این نهاد برد. مردی که زمانی عضو شورای مرکزی جبهه توسعه پایدار بود.

محمد مهاجری اصولگرا نیز در مصاحبه ای گفت که اطمینان دارد جبهه پایداری و افراد نزدیک به وی (رئیس) در تلاشند برخی افراط گرایان را به سمت خود جلب کند.

وب سایت محافظه کار مشرق پیشنهاد می کند که یک رهبر از چهره های انقلابی جوان به جای شخصیت های باتجربه قدیمی استفاده کند: “وزیر و مدیر عامل لزوماً شاخص مثبتی در نظر گرفته نمی شوند.” گفته می شود که مهتبا ذوالنوری ، رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی ، که اخیراً سمت خود را به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی از دست داده و جایگزین وحید جلال زاده شده است ، تمایلی به کاندیداتوری در دولت ندارد. برخی این گزینه را برای وزارت اطلاعات می دانند. همچنین سید محمود نبویان ، یکی از اعضای جبهه توسعه پایدار که دارای خط تندی است و نصرالله پژمانفر ، یکی دیگر از اعضای جبهه توسعه پایدار ، از ترک مجلس انقلابی که مایل به پیوستن به دولت انقلابی است ، بدشان نمی آید. از احمد امیرآبادی-فراهانی ، یکی دیگر از اعضای جبهه که در سال اول مجلس یازدهم در هیئت مدیره حضور داشت ، نیز به عنوان گزینه پارلمانی دولت سیزدهم به عنوان گزینه نام برده می شود.

بیشتر بخوانید  نمونه سوالات زبان نهم نوبت دوم همراه با جواب ۱۴۰۰ – ایران چطور

23302

دیدگاهتان را بنویسید