علوفه لازم برای گونه های جانوری در استان همدان تهیه شده است



مهدی صفیحیانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هر ساله از اواخر ماه مه ، حفاظت از منابع طبیعی جریان رودخانه ها و چشمه ها را رصد می کنند و در صورت کاهش جریان آب یا خشک شدن چشمه ها ، آنها را به مقامات بالاتر اطلاع می دهند “گزارش.

وی افزود: با وجود خشکسالی و کاهش آب های زیرزمینی ، شرایط آب در مناطق تحت کنترل محیط زیست طبیعی است و نیازی به انتقال آب توسط تانکر به چاه های آب نیست ، اگرچه هنوز وارد وضعیت اضطراری نشده ایم اما نگران هستیم وضعیت آب در مناطق تحت مدیریت زیست محیطی. “ما در ماه های آینده زندگی می کنیم.

معاون وزیر محیط زیست از اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: خشکسالی و کاهش بارندگی تأثیر بسزایی در کاهش پوشش گیاهی داشته است. از طرف دیگر مقدار کمی خوراک موجود توسط دامداران ، دامداران و عشایر برای چرای دام استفاده شد.

صفیحیانی با بیان اینکه از نظر پوشش گیاهی سال نگران کننده ای داریم ، اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هر ساله علوفه را به میزان مورد نیاز خریداری و ذخیره می کند و در زمستان به دلیل پوشش برف از آن استفاده می کند و علوفه کمیاب می شود.

وی اظهار داشت: سه عامل اصلی برای گونه های جانوری ساکن در یک منطقه امنیت ، آب و غذا است و در صورت عدم یا کاهش یکی از این اجزا ، گونه های جانوری مجبور به مهاجرت یا سازگاری با این شرایط سخت می شوند.

بیشتر بخوانید  خط تولید Duct Split Inverter GPlus در قزوین افتتاح شد

معاون وزیر محیط زیست از اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان ادامه داد: مهاجرت گونه های جانوری باعث اختلال در چرخه و ذخیره مواد غذایی در یک منطقه می شود و گاه ادامه این وضعیت باعث کاهش ، از بین بردن و از بین رفتن برخی از گونه های حیوانات وحشی می شود. این دارد.

صفیحیان افزود: تنوع و تراکم گونه های جانوری در مناطق تحت مدیریت زیست محیطی زیاد است و در صورت تنش آبی و مشکلات خوراک ، آب و غذای مورد نیاز حیوانات وحش و پرندگان ، با استفاده از منابع غیر طبیعی تأمین می شود.

استان همدان دارای 6 منطقه حفاظت شده و 13 منطقه شکار ممنوع است و سطح تحت پوشش محیط زیست به 62000 هکتار می رسد.

تاکنون 40 گونه پستاندار ، 181 گونه پرنده ، 43 گونه خزنده ، 38 گونه ماهی و چهار گونه زیست کره در استان همدان شناسایی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید