جزایر کیمن اولین پناهگاه مالیاتی جهان شد.
به گزارش ایسنا ، سازمان غیردولتی عدالت مالیاتی انگلستان گزارشی منتشر کرد مبنی بر اینکه ثروتمندترین افراد جهان هنوز به دنبال راه هایی برای دور زدن قوانین مالیاتی هستند و دارایی خود را به کشورهای دارای قوانین مالیاتی ضعیف می فرستند. اگرچه انتظار می رود از سال 2021 نام جزایر کوچک در بهشتهای مالیاتی دیده شود ، در همین حال نام کشورهایی که تعداد کمی انتظار دارند دیده شود.
اگرچه فرار مالیاتی در حال حاضر بالا است ، اما تغییر در چشم انداز فعلی محتمل است. جی 7 با معرفی سیستم جدید مالیاتی جهانی سعی دارد با استفاده از نقل و انتقال سرمایه ، به ویژه در میان شرکت های بزرگ ، از فرار مالیاتی جلوگیری کند. ایالات متحده ، آلمان و فرانسه از اصلی ترین حامیان این طرح هستند و این توافق نامه که قبلاً توسط 130 کشور تصویب شده است ، باید حداقل نرخ مالیات شرکت ها را به 15 درصد برساند.
لازم به ذکر است که این رتبه بندی بر اساس دو ویژگی اصلی است: 1- محرمانه بودن ، که به وجود قوانین نظارتی در بخش نقل و انتقال بانکی اشاره دارد و شامل قوانین ثبت شرکت ، قوانین شفافیت بانک ، سیستم گزارشگری مالی و قوانین است. مالیات و 2- مقیاس جهانی ، که به سهم هر کشور در کل نقل و انتقالات مالی بین المللی اشاره دارد.
پناهگاه های مالیاتی در سال 2021
1- جزایر کیمن
2- ایالات متحده آمریکا
3- سوئیس
4- هنگ کنگ
5- سنگاپور
6- لوکزامبورگ
7- ژاپن
8- هلند
9- جزایر ویرجین
10 – امارات متحده عربی
رتبه سایر کشورها
همچنین در این رده بندی انگلستان در جایگاه یازدهم ، تایوان در جایگاه 12 ، آلمان در مکان 14 ، تایلند در مکان 17 ، کانادا در مکان 19 و قطر در جایگاه 20 قرار دارد.
انتهای پیام