این قانون گامی ارزشمند در جهت از بین بردن چهره فقر از جامعه است


به گزارش ایرنا ، علی محمدیان شنبه شب در جلسه شورای زکات اظهار داشت: “اقدامات اساسی باید برای آگاهی مردم از اهمیت پرداخت زکات و تلاش برای گسترش سریع جلسات زکات برای از بین بردن فقر از چهره جامعه انجام شود. “

وی افزود: برخی از نیازهای اساسی جامعه به ویژه در زمینه درمان نیازمندان از طریق زکات جمع آوری شده قابل پرداخت است.

محمدیان گفت كه كمسیون كمك عامل و متولی خوبی برای جمع آوری و پرداخت زكات است و از دبیرخانه شورای زكات خواست كه در مورد اقدامات جمع آوری شده و مكان های خرج زكات اطلاع دهد.

معلم سید حسین حسینی ، امام جمعه ساکز نیز گفت برخی روحانیون از وضع مناسبی برای امرار معاش برخوردار نیستند ، افزود: زکات جمع آوری شده می تواند به روحانیون کمک کند.

در غروب خورشید در سقز 40 میلیارد ریال جمع آوری کنید

سقز رئیس کمیته امداد امام (ره) نیز در این نشست گفت: تعهد این شهرستان برای جمع آوری زکات در سال 1399 67 میلیارد ریال بود که حدود 60 میلیارد ریال آن محقق شد و این شهر مقام دوم کردستان را کسب کرد.

غفور عبدالهی یادآور شد: تعهد 1400 سقز شهر سقز 68 میلیارد ریال است که تاکنون حدود 40 میلیارد ریال آن فروخته شده است.

وی افزود: غروب خورشید جمع شده در مکان هایی مانند تهیه جهیزیه ، ساخت و خرید خانه ، معیشت ، پرداخت هزینه های درمان ، ساخت خانه جهانی ، مرمت مساجد هزینه شده و خواهد شد.

پذیرش اعمال انسان منوط به اقامه نماز و پرداخت زکات است

بیشتر بخوانید  پرداخت مابه التفاوت حقوق بازنشستگان

این قانون گامی ارزشمند در جهت از بین بردن چهره فقر از جامعه است

ماموستا صابر خدامرادی ، امام جماعت مسجد در منطقه کوچ ساکز نیز با بیان اینکه بدون دو غروب آفتاب و نماز امور انسانی مورد قبول خداوند قرار نمی گیرد ، گفت: پرداخت کنندگان و عاملان زکات از دوستان خدا هستند.

امام جماعت مسجد صالح آباد ساكز با اشاره به اهمیت تشویق مردم به پرداخت زكات به عنوان یكی از بزرگترین مناسك اسلامی ، افزود: پرداخت زكات نشان از سخاوت دارد و كسی كه ایمان واقعی دارد سخاوتمند است.

معلم حسن کیساریان با بیان اینکه بیماری بخل بیماری خطرناکی است و هرکسی غروب آفتاب را پرداخت نکند ، بخیل می ورزد ، می افزاید: بیماری بخل با تمرین سخاوت ، حسن نیت به خدا و ترس از فقر برطرف می شود.

سقز با بیش از 226 هزار نفر جمعیت دومین شهر پرجمعیت استان کردستان است که در 190 کیلومتری شمال سنندج ، مرکز این استان واقع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید