به گزارش نمایندگی فارس در تبریز ، محمدرضا پورمحمدی در جلسه با هیئت امنای موزه دفاع مقدس تبریز با بیان اینکه برای خرید محتوا باید از منابع ملی و شهرداری استفاده شود ، افزود: طراحی و نصب پنجره های پنجره موزه دفاع مقدس تبریز یکی از تعهدات سازمان میراث فرهنگی است.
وی گفت: 1.5 هکتار از زمین های توافق شده برای تغییر کاربری زمین باید به یک مجموعه تجاری یا خدماتی مفید و مهم تبدیل شود تا به درآمد پایدار موزه تبدیل شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه اولویت اول ما ایجاد محتوای موزه است ، گفت: “تاکنون در ساخت بنا مشارکت داشته ایم ؛ البته ساختمان هنوز دارای مشکلات فنی است که سعی داریم آنها را برطرف کنیم.
سردار عسگر آبباشلی زاده با ارزیابی همکاری شهرداری تبریز افزود: سال گذشته شهرداری بودجه ای 3 میلیارد تومانی برای تکمیل محتویات فرهنگسرای دفاع مقدس اختصاص داد که از این میزان 1 میلیارد و 700 میلیون تومان قرارداد دارد. با تولید هنرمندان مطالب موزه تکمیل شده و 720 میلیون تومان هزینه شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تبریز نیز در این نشست گفت: موزه بنیاد شهید در سال 1390 افتتاح شد که دارای 3700 اثر حجیم و بیش از 4000 اثر کاغذی است.
مجید حلایی افزود: توافق اولیه این بود كه آثار موزه بنیاد شهید در اختیار اداره كل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاعی مقدس برای نگهداری در موزه دفاع مقدس است.
داود بهبودی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: “وام ملی از سال 1390 برای جمع آوری آثار تخصیص یافته است و سال گذشته این وام یک میلیارد تن بود و امسال نیز بودجه 2.5 میلیارد تن. “بررسی می کند.
باغ موزه دفاع مقدس تبریز با الگوی معماری اسلامی در قالب وی در چهار طبقه ساختمانی هشت ضلعی ساخت که از سال 1989 فعالیت می کند ساخت خاتم الانبیا منصوب شد.
این مجموعه در زمینی به مساحت 60 هکتار طراحی شده است که ساختمان اصلی آن 5600 متر مربع مساحت دارد.
انتهای پیام / 60001