روزانه 300 دوز واکسن کرونا به نهاوند تزریق می شود


به گزارش خبرگزاری فارس از نهاوند ، سیامک دانشور امروز ظهر در ستاد پیشگیری و کنترل علیه ویروس کرونا وی گفت: در حال حاضر 11 مرکز واکسیناسیون در نهاوند وجود دارد که از این تعداد 6 مرکز در روستا و 5 مرکز در شهرستان است.

وی گفت که طبق سهمیه استانی ، روزانه 900 دوز واکسن در نهاوند تزریق می شود. “برای جلوگیری از ازدحام در مراکز ، ایجاد دو مرکز دیگر پیشنهاد شده است. افزایش تزریق واکسن به 1500 دوز روزانه.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند افزود: با توجه به اینکه به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت در مراکز واکسیناسیون ، طرح صف در حال اجرا است و پیامک هایی برای مردم ارسال می شود اما برخی از آنها از صف خارج می شوند که این مسئله مشکلی ایجاد می کند . “

وی گفت: 6 مرکز واکسیناسیون در مناطق روستایی ایجاد شده است. وی گفت: به منظور جلوگیری از ازدحام و تسریع در کار ، واکسن در مناطق روستایی مرکزی تزریق می شود ، اما برخی از آنها بدون در نظر گرفتن موضوع به مراکز شهری مراجعه می کنند و این جمعیت را تحریک می کنند. آنها تبدیل به مراکز می شوند.

وی با بیان اینکه شهر نهاوند در وضعیت قرمز تاج قرار دارد ، افزود: علی رغم شرایط موجود ، تعداد ورودی و خروجی های بیمارستان آیت الله علیمرادیان تقریباً برابر است و امیدواریم بتوانیم موج جدید را بشکنیم و به شرایط عادی برسیم.

دانسوار با بیان اینکه اگر همکاری بین مردم و مسئولان وجود داشته باشد ، عبور از این موج سریعتر اتفاق می افتد: با توجه به اینکه در این موج اوضاع بهتر است ، در صورت همدردی مردم با همکاری مسئولان ، عبور از آن آسان تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید  افزایش آمار کرونا در خوزستان / پیک جدید کرونا بیمارستان ها را به حالت آماده باش بازمی گرداند

وی با بیان اینکه “پروژه حاج کاظم سلیمانی” و بازرسی از مراکز شهری و روستایی ادامه دارد ، گفت: در شرایط جدید اجرای این پروژه با شدت و شدت بیشتری ادامه خواهد یافت و بازرسی ها از مناطق مختلف شهر تشدید می شود “

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: با آغاز طرح واکسیناسیون علیه تاج 250 تا 300 دوز در روز واکسن تاج در نهاوند برای گروه های سنی واجد شرایط تزریق شد.

فرمانده سپاه نهاوند همچنین گفت: در شرایط فعلی ، روش های مبارزه با تاج باید به روش های جدید تغییر یابد ، مشروط بر اینکه اصناف و مردم از پروتکل های بهداشتی پیروی کنند.

علی مختاری افزود: طبق آخرین آمار 54 نفر در بیمارستان آیت الله علی مرادیان نهاوند بستری شده اند و بسیاری بهبود یافته و مرخص شده اند.

وی افزود: مدیریت کرونا باید هوشمندانه انجام شود و بر مراکز اجتماعات و دفاتر تمرکز شود تا همه کارمندان مجبور به ماسک زدن شوند.

فرمانده سپاه نهاوند گفت: علاوه بر این ، تقویت نظارت بر نانوایی ها ، مراکز تفریحی ، ناوگان حمل و نقل و عروسی و تشییع جنازه توسط اصناف ضروری است.

وی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم گفت: برای برپایی مراسم عزاداری لازم است مانند سال گذشته فضاهای عزاداری ویژه در نظر گرفته شود.

فرماندار نهاوند همچنین گفت: مردم با نظارت بر ایست های بازرسی بهداشت و به حداقل رساندن ترافیک درون شهری و برون شهری می توانند در کوتاه مدت زنجیره انتقال را بشکنند.

مراد ناصری افزود: برای جلوگیری از گسترش تاج ، باید سراب ها و مکان های گردشگری در نهاوند بسته شود ، اما با توجه به بسته بودن بازار و اعمال محدودیت های ترافیکی ، باید اقدامات بیشتری در این زمینه انجام شود. .

بیشتر بخوانید  صندلی های هندبال بین المللی بی اثر!

وی در مورد مراکز گردشگری گفت: با توجه به بسته بودن ورودی های سراب ها ، برخی اتومبیل های خود را در ورودی پارک کرده و خود وارد سراب می شوند.

فرماندار نهاوند با تأکید بر نظارت و بازرسی اصناف و مراکز تجمع گفت: تشکیل کمیسیون های مختلف و در قالب گشت های مشترک روزانه از دفاتر ، بانک ها ، سالن های بدنسازی ، نانوایی ها و مراکز عمومی و فعال در سطح شهر بازدید می کنند.

وی تأکید کرد: هرکسی در زمینه بهداشت عمومی و عمومی سهل انگاری کند و نسبت به رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی بی تفاوت باشد از طریق مراجع قانونی با وی برخورد می شود.

انتهای پیام / 3140 /


دیدگاهتان را بنویسید