مهمترین چالشهای پیش روی ایران در خاورمیانه



طبق گزارش ها خبرآنلاین، سید علاedالدین گراوی با ارزیابی روابط ایران با کشورهای غرب آسیا و چالش های آینده گفت:در حوادث عراق طی یکی دو سال گذشته ، آقای الکاظمی با تفکر خود که کاملاً متفاوت از نخست وزیران قبلی است ، به قدرت رسیده است و تغییراتی در دیپلماسی آن کشور ایجاد کرده است. بدون شک ایران تحت تأثیر این تغییر جهت قرار خواهد گرفت. با این حال ، ایران با نخست وزیر خود توافق کرده است که اختلافات را افزایش ندهد. الکاظمی در تلاش است تا اطمینان حاصل کند که ایالات متحده همچنان به عنوان بازیگر ثبات در عراق بازی می کند. نکته قابل توجه اما تلخ در روابط ایالات متحده و عراق این است که ایالات متحده در طول تجاوزات خود مرتکب جنایات جنگی و قساوت هایی شده است. نسل کشی علیه بشریت و جنایت. دولت عراق به جای شکایت از ICC یا دادگاه کیفری بین المللی در مورد جنایات خود علیه بشریت ، می خواهد آنها به حضور خود ادامه دهند و یک سوم درآمد نفتی خود را برای پرداخت هزینه های کشتار میلیون ها نفر و ویرانی کشور و شکنجه پرداخت کنند. ابوغریب. الکاظمی همچنین به دنبال گفتگو با سعودی ها برای ایجاد عربستان به عنوان یک کشور مهم عربی در عراق است. ما باید از سفر مقتدی صدر به عربستان سعودی و سخنان وی که اخیراً به ایران پیشنهاد داده است تا مشکلات خود را با عربستان سعودی حل کند ، به یاد بیاوریم. وی در سفر خود به عربستان سعودی 20 میلیون دلار از بن سلمان دریافت كرد. این نشان می دهد که سعودی ها به طرز ماهرانه ای روی مقتدی صدر و دیگر جریان های سیاسی عراق کار می کنند.

بیشتر بخوانید  هشدار نسبت به مصرف ماهی خزر به دلیل آلودگی فلزات سنگین

او ادامه داد: در روزهای اخیر ، نشست مشترک مصر سیسی و عبدالله اردن با حضور رئیس جمهور و نخست وزیر در بغداد برگزار شد. این دو مأموریت داشتند که از نزدیک شدن عراق به ایران جلوگیری کنند. اهمیت این نشست این است که این اولین سفر یک رئیس جمهور مصر به عراق در سی و پنج سال گذشته است. علاوه بر مسئله عراق ، ارزش دارد که به سوریه نیز نگاه کنیم. در سوریه ، با توجه به نقش ویژه نیروهای ایرانی ، که متأسفانه به تلفات منجر شده است ، شرکت های ایرانی باید در برنامه بازسازی نقش داشته باشند. ایران در این راه شهدای زیادی تقدیم کرده است. در زمانی که شاهد سقوط پی در پی شهرهای سوریه به دست داعش هستیم و نقش بی بدیل سردار شهید مانع سقوط سوریه و دولت بشار اسد شده است ، یک فرمانده شخصی مانند سردار شهید ، کااسم سلیمانی را نباید فراموش کرد.

در پایان گفت: در ماههای اخیر ، اسرائیل مرتبا مناطقی را که نیروهای ایرانی و متحدین در آنها حضور دارند بمباران می کند. چگونه می توان این را تفسیر کرد؟ در زمانی که کشورهای عربی به سوریه بازمی گردند ، دولت بشار اسد امنیت را مدیون سوریه و خانواده اش را مدیون ایران می داند. ما می دانیم که حتی زینبیه نیز دستگیر شد و این نیروهای ایرانی به فرماندهی سردار شهید سلیمانی بودند که توانستند امنیت سوریه را حفظ کنند. خود بشار اسد به این باور دارد. س isال این است که آقای بشار اسد تا چه اندازه می تواند با یک قدرت بزرگ جهانی مانند روسیه روبرو شود تا ایران از صحنه سیاسی سوریه دور نماند؟ روسیه که مهمترین موقعیت را در سوریه در پایگاه لاذقیه دارد و نمی تواند آنجا را ترک کند زیرا نزدیک بودن به مدیترانه بسیار مهم است. این می تواند بشار اسد را تحت فشار قرار دهد و نقش ایران را تا حدی کاهش دهد و به عنوان مثال ممکن است تعداد کمتری از شرکت های ایرانی در پروژه های بازسازی در سوریه مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید  تاثیر آب میوه در کاهش وزن

جزئیات این گفتگو را در لینک زیر بخوانید:

بزرگترین چالش منطقه ای ؛ رئیسی در شرق و غرب ایران چه می کند؟

311311

دیدگاهتان را بنویسید