کالیباف: مجلس یازدهم مصمم به اصلاح سیاست ها و رویکردها است



به گزارش روز جمعه ایرنا از خانه ملل ، محمد بیکر کلیباف از مرکز ملی مدیریت شبکه برق ایران و مرکز نظارت بر صنعت برق بازدید کرد و در مورد مسائل مربوط به این منطقه توضیحاتی ارائه کرد.

وی پس از بازدید از مراکز ، ضمن ارزیابی از تلاش همه مردم در صنعت آب و برق کشور ، اظهار داشت: فعالیت های این صنعت کار سختی محسوب می شود و این منطقه نقش اساسی در امنیت ، بهداشت ، اقتصاد ، معیشت و زندگی دارد. باصطلاح “زیرا خدمات وی اساسی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم امروز از مشکل قطعی برق ناراحت شده و بر درست بودن موضوع تأکید کردند ، گفت: این موضوع با حضور وزیر نیرو در جلسات علنی دادگاه با دقت بررسی شد کمیسیون ها و کمیسیون ها ، اما افرادی که ما مدیرانی را انتخاب کرده ایم تا در صورت بروز مشکلات بتوانند امور را مدیریت کنند.

وی افزود: “همه ما می دانیم که مشکلات در این زمینه جدی و اساسی است و ما نمی توانیم مشکلات را در مدت زمان کوتاهی حل کنیم زیرا اکنون مصرف را از یک قسمت کاهش داده و آن را به قسمت دیگر منتقل کرده ایم. آسیب های ناشی از این اقدام می تواند در طولانی مدت عمیق تر و شدیدتر باشد ، بنابراین اصولاً باید مشکلات موجود در این زمینه رفع شود.

کلیباف با اشاره به اینکه ما شاهد عدم تعادل در بخش برق کشور هستیم ، افزود: “این عدم تعادل در همه بخش ها وجود دارد و مشکلاتی را ایجاد می کند ، به عنوان مثال در مورد بودجه ، بانک ها ، صندوق های بازنشستگی و تا زمانی که این مسائل حل نشود.” فصل ، وجود خواهد داشت مشکل باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این عدم تعادل ها در حوزه حکمرانی وجود دارد و بنابراین مشکلی در امکانات نداریم ، گفت: این مهم است زیرا رویکردها و سیاست های ما در کار مشخص و پایدار نیستند ؛ به عنوان مثال ، مجلس در حال اصلاح یکی از رویکردهای مربوط به بخش برق کشور است ، در حالی که این کار می توانست 10 سال پیش انجام شود.

بیشتر بخوانید  خطای بازیکن قطری باعث شد سردار آزمون سرنگون‌ شود | در کمال تعجب داور خطا نگرفت!

وی ادامه داد: ممکن است مصرف غیر منطقی انرژی ، غذا و غیره وجود داشته باشد ، اما مردم نشان داده اند که هر زمان کار فرهنگی انجام شده و ما به آنها اطلاع داده ایم ، بیشترین حمایت را داشته اند. به عنوان مثال ، در سالهای گذشته ، وقتی تعداد اتومبیل ها نیمی از تعداد فعلی بود ، سالانه 28000 مورد مرگ و میر داشتیم ، اما با یک اقدام بستن کمربند فرهنگی ، بیش از 75٪ از مردم در شهرها و روستاها کمربندهای خود را بستند ، به طوری که مردم درگیر مسائل مختلف هستند. ما باید کار کارشناسی دقیق انجام دهیم.

کالیباف گفت: تصمیمات باید جسورانه گرفته شود ، به عنوان مثال مسئله قیمت گذاری یکی از این موارد است. همه ما می دانیم که اگر قیمت گذاری حل نشود و بخواهیم مانند بازار نرخ ارز اقدامی انجام دهیم ، فرصت هایی برای تجارت و اجاره فراهم می شود و ثروت عظیم کشور از بین می رود.

رئیس قوه مقننه افزود: “هزینه های مصرفی برای یک خانواده دو نفره به عنوان یک خانواده چند نفره محاسبه می شود ، چرا باید به یک مدل نزدیک شد. یارانه ها در بخش انرژی یک تا بیست یا یک تا بیست و سه برابر بیشتر است ، در حالی که برخی افراد در این کار زیاده روی می کنند ، بنابراین در چنین شرایطی نمی توان انتظار داشت که افراد تعادل را متوقف کنند.

وی گفت: وقتی تصمیمات به معنای عام در دولت متمرکز می شود و به جای مردم در اقتصاد دخالت می کند ، مشکلات اساسی بوجود می آید.

در همین راستا رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در بازارهای مالی ، پول و سرمایه مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود ، در غیر این صورت عدم تعادل از بین نمی رود و به عنوان معدنچی کشف می شود.

کالیباف ادامه داد: امروز ارزهای رمزنگاری شده وجود دارد اما در این زمینه تصمیمی اتخاذ نمی شود ، زیرا این ارزها هستند و بانک مرکزی باید از آن یا وزارت صمت مراقبت کند تا رانت ها و نابرابری ها در این زمینه ایجاد شود.

بیشتر بخوانید  توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نرخ بلیت هواپیما

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ما در مجلس یازدهم مصمم به اصلاح رویکردها و سیاست ها هستیم ، اظهار داشت: البته دستیابی به این امر دشوار است اما راه نجات کشور است.

وی افزود: به جای افزایش درآمد و افزایش جیب ، اما با افزایش چندین برابری قیمت ها ، شاهد کاهش قدرت خرید مردم خواهیم بود ، باید قیمت ها را بشکنیم و در این راستا بدون تولید ثروت ، نمی توانیم مناسب استفاده کنیم عمل. “

در همین راستا رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد برای رسیدن به این مهم باید به موتورها ، اولویت ها ، سیاست ها و رویکردها توجه کنیم ، بنابراین امیدواریم که دولت آینده با این دیدگاه این کار را دنبال کند.

کالیباف تصریح کرد: مجلس مسئولیت اجرا را ندارد ، اما مسئول اصلاح رویکردها است و در آن جهت حرکت می کند. در برنامه هفتم ، ما بر حل همه نابرابری ها با حداقل دخالت دولت ، حضور حداکثری انسان ، مصرف مناسب و تولید ثروت با تغییر روند تمرکز خواهیم کرد.

1300 صنعت برق خود را تولید می کنند

همچنین رضا نیرو اردکانانیان وزیر نیرو ضمن ارائه گزارشی از کار وزارتخانه خود گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده موفق شدیم طی 9 تا 10 سال یک مرکز مدیریت شبکه جدید با جدیدترین تجهیزات روز دنیا افتتاح کنیم. و به بهره برداری برسد. “

وزیر نیرو اظهار داشت: به دلیل عدم تعادل در تولید و مصرف برق در بخش برنامه ریزی ، اقداماتی برای کاهش مشکلات در این زمینه انجام شده است.

وی گفت: با توجه به اقدامات انجام شده در زمینه صنایع بزرگ و شرایط فراهم شده ، 1300 صنعت آمادگی خود را برای تولید برق خود اعلام كرده اند كه معادل تولید 10536 مگاوات است.

اردکانانیان افزود: موافقت اصولی برای همه این موارد صادر شده است و ما در تلاش هستیم نیروگاه های گازی فعال را از طریق مناقصه هایی معادل چهار هزار مگاوات به این صنایع منتقل کنیم.

مدیریت انرژی دفاتر ، ارزهای رمزپایه ، صادرات و واردات و غیره مدیریت شده است

بر اساس این گزارش ، متولی زاده مدیر عامل شرکت توانیر با بیان اینکه خشکسالی و دما بی سابقه باعث کاهش تولید برق می شود ، گفت: متأسفانه افزایش مصرف باعث ایجاد عدم تعادل در بخش برق کشور شده است که معادل 20 درصد مصرف است. نیاز دارد؛ “طی سالهای گذشته ، صنعت برق همیشه برنامه ای برای موضوع عدم تعادل داشته است.

بیشتر بخوانید  ما آماده اعمال تحریم های جدید علیه روسیه هستیم

وی ادامه داد: در همین راستا از مارس سال گذشته تاکنون 45 برنامه در بخشهایی مانند مدیریت مصرف دفاتر ، کدها ، صادرات و واردات و … اجرا شده است.

متولی زاده افزود: کشورها برای مقابله با مدیریت اوج بارها از ابزارهای تعرفه ای خاصی استفاده می کنند ، در حالی که در کشور ما چنین مشکلی وجود ندارد اما طرح های تشویقی ارائه می شود.

بیش از یک تریلیون تن برای ارتقا promote برق مشترکان اختصاص یافته است

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه برنامه ریزی عدم تعادل حدود 10 درصد از کمبود موجود را پیش بینی می کند ، گفت: این میزان در حدود 5800 مگاوات خواهد بود در حالی که اکنون عدم تعادل ها بیشتر است. در سال 1999 ، 294 هزار و 800 قرارداد با صنعت و بخش كشاورزي منعقد شد تا شاهد مديريت مصرف باشد و در سال 1400 اين تعداد به 365 هزار تفاهم نامه افزايش يافت.

وی افزود: بر این اساس امسال بیش از یک میلیارد میلیارد تن مشوق مشترکان در نظر گرفته شده است.

متولی زاده با بیان اینکه در تاریخ صنعت برق کشور این حجم بی سابقه است ، گفت: رشد نامتعارف صنایع ، رشد پیک مصرف ، انرژی و سوخت ، کدها و … از جمله دلایل این رشد است ، که باعث شده آنها به چالش کشیده شوند ، بنابراین اگر ما با راه حل های مناسب در این زمینه مشکلات را حل نکنیم ، احتمال ایجاد شرایط ناپایدار وجود دارد.

مدیرعامل شرکت توانیر با تأکید بر اینکه مجلس قانونی در حمایت از صنعت برق در کشور تصویب کرده است که بسیار ارزشمند است ، گفت: با توجه به اینکه منابع این قانون محدود است ، برای بازده کامل همکاری لازم است پیمانکاران و برای حل مشکلات کشور. “بودن.

دیدگاهتان را بنویسید