90 درصد از تولید کشور هیچ ارتباطی با بخش نوآوری ندارد – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان



طبق گزارش ها خبرگزاری مهر به گزارش بازار سرمایه ، محمد علی دهگان دهنوی صبح امروز سه شنبه 22 تیر در جلسه فعالان بازار سرمایه و نقش نهادهای مالی در توسعه سرمایه گذاری های جسورانه با حضور مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تاکید بر حرفه ای بودن مدیریت صندوق. صندوق علاوه بر ورود به مناطق مختلف ، نقش خود را به عنوان اهرمی برای ادغام منابع تعریف کرده است ، بنابراین نتایج بسیار خوبی در هدایت منابع به سمت نوآوری دارد.

وی با اشاره به اینکه سعی کردیم شرایط لازم را در بازار سرمایه ایجاد کنیم ، افزود: “با تکیه بر روش های سنتی و تنها با تکیه بر تجهیزات سرمایه در بخش سنتی ، نمی توان رشد گسترده و آنچه در صندوق نوآوری و شکوفایی رخ داده را مشاهده کرد ، بذر پرش کردن “اقتصاد عالی.

به گفته رئیس بورس اوراق بهادار و سازمان اوراق بهادار ، فرابورس ایران گل سرسبد این بخش است و با اشتیاق و استقامت در این زمینه حرکت می کند تا بستر مناسبی برای جمع آوری منابع باشد. بازار سرمایه دارای خصوصیاتی است که تأمین مالی را تسهیل می کند و می تواند منابع عمومی کوچک را به سمت این بخش بسیج و هدایت کند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در بخشی دیگر از نشست فعالان بازار سرمایه و نقش م institutionsسسات مالی در توسعه سرمایه های خطرپذیر افزود: “ورود صندوق های سرمایه گذاری متناسب با هدف تأمین اعتبار است ، بنابراین اگر صندوقی تشکیل شود ، اما چندین سال کار نکند ، به هیچ وجه قابل قبول نیست و نتایج این صندوق ها و دریافت حقوق مدیران آنها بررسی می شود.

بیشتر بخوانید  بیعت مردم بعد از خطبه غدیر

وی گفت: “البته تعداد وجوهی که فعال نبوده اند بسیار محدود است و بیشتر صندوق های سرمایه گذاری خطر پذیر علاقه به توسعه و سرمایه گذاری دارند.”

دهقان دهنوي با اشاره به اينكه براي توسعه بيشتر حوزه نوآوري نياز است تحقيقات و فعاليت هاي بيشتري در دو بخش انجام شود ، گفت: شركت هاي بزرگي در بازار سرمايه وجود دارند كه برخي از آنها با مشكلاتي روبرو هستند ، صندوق نوآوري و رونق اگر بتواند با ایده های نوآورانه مشکلات را حل کند. “درباره این شرکتهای تولیدی تصمیم بگیرید ، تغییری در این بخش ایجاد خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه باید در تولید ایده کار بیشتری انجام شود ، افزود: ایده ها باید تولید و ارزیابی شوند.

به گفته رئیس سازمان بورس اوراق بهادار ، در حال حاضر حداکثر 90 درصد تولید کشور در یک فضای بزرگ انجام می شود که هیچ ارتباطی با بخش نوآوری ندارد.

وی معتقد است که فضای نوآوری باید به سمتی هدایت شود که ایده ها در قلب واحد تولید صنعتی ایجاد شده و مشکلات این واحد برطرف شود.

دهقان دهنوي با تأكيد بر اهميت آموزش خانواده ها در زمينه اهميت نوآوري و تكنولوژي اظهار داشت: امروز خانواده ها بايد از اهميت نوآوري و تكنولوژي آگاه شوند و اعضاي جامعه بايد معتقد باشند كه آينده كودكان بايد در آنها “و پرورش داد.

بهبود شاخص دستیابی به سرمایه های خطرپذیر در ایران

پس از این جلسه ، عارف علیقلی پور ، مدیر موسسات مالی فرابورس ایران با نگاهی به رتبه بندی شاخص دستیابی به سرمایه گذاری مخاطره آمیز گفت: برخی از گلوگاه های جسورانه سرمایه گذاری در ایران مانع از جذب منابع مالی شرکت ها و شرکت های نوپا شده است.

بیشتر بخوانید  کلیپ اربعین ترکی ۱۴۰۱ | کلیپ اربعین جدید

به گفته وی ، براساس گزارش رقابت جهانی که سالانه توسط مجمع جهانی اقتصاد منتشر می شود ، روند شاخص ریسک دسترسی و رتبه بندی سرمایه گذاری ایران در سال های مختلف از 1.9 در سال 2013 به 2.2 در سال در حال بهبود است.

همچنین ، در میان 141 کشور ، موقعیت ایران از 129 در 2013 به 121 در 2019 رسیده است.

به گفته علیقلی پور ، یکی از چالش های موجود در این زمینه ، واسطه های نوآوری هستند و از طرف دیگر ، در فرایندهای اجرایی ، با کمبود دانش در مورد سرمایه گذاری در موسسات مالی تخصصی روبرو هستیم. در حال حاضر ، دانش مفید با سرمایه های جسورانه تولید می شود ، اما از آنجا که اکوسیستم کوچک است ، ما نمی توانیم به اندازه کافی بالغ شویم. بیایید به بخش برویم.

مدیر م institutionsسسات مالی فرابورس وی افزود: در حال حاضر بزرگترین صندوق خصوصی بازار سرمایه در حال ثبت سهام خود در آن است فرابورس ایران و 1.925 میلیارد تن کل سرمایه صندوق های جسورانه و خصوصی در بازار سرمایه است. در همین حال ، حدود 7.7 تریلیون تن کل درخواست ارسال شده برای ایجاد وجوه شخصی و جسورانه است.

علیقلی پور با اشاره به اینکه بازار سرمایه در زمینه تأمین مالی نوآوری پیشتاز است ، اظهار داشت: بورس اوراق بهادار و سازمان اوراق بهادار در مورد موضوع تأمین مالی در حوزه پررنگ فرابورس سپرده گذاری و ما تمام تلاش خود را برای توسعه این بخش انجام داده ایم.

سرانجام وی گلوگاه های سرمایه گذاری جسورانه در کشور را در چهار مرحله از روند سرمایه گذاری بررسی کرد و گفت: شناسایی و ارزیابی برنامه ها ، مذاکره و انعقاد قرارداد مشارکت ، اجرای مشارکت ها و نظارت و برداشت از سرمایه گذاری ها مهمترین موانع در این زمینه است. باید برنامه ریزی کنید و امتحان کنید.

بیشتر بخوانید  ۱۰ شغلی که هوش مصنوعی به هیچ وجه نمی تواند جای آن ها را بگیرد!

دیدگاهتان را بنویسید