دستور تهیه مربای پوست لیمو ترش
مربای پوست لیمو ترش یکی از مرباهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مانند سایر مرباها در وعده صبحانه سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای پوست لیمو با سایت آموزشی تشویقی همراه باشید.
مربای لیمو ترش یکی از معطرترین و خوشمزه ترین مرباهایی است که برای تزیین انواع دسر و کیک نیز استفاده می شود.
مواد لازم مربای پوست لیمو
- پوست لیمو ترش 1 کیلوگرم
- 1 کیلوگرم شکر
- پودر زعفران روی یک قاشق چایخوری
- پودر هل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مربا از پوست لیمو ترش
فاز اول
برای تهیه مربای ترش از پوست لیمو، ابتدا قسمت های داخلی (پال) پوست لیمو را جدا کرده، سپس در شرپا مناسب بریزید. سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که سطح پوست لیمو را بپوشاند.
فاز دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و سپس اجازه دهید پوست لیمو به مدت 3 دقیقه در آب بجوشد. بعد از این مدت پوست لیمو ترش را از آب در حال جوش خارج کنید.
سطح سوم
حالا پوست لیمو را در آبکش بریزید. پوست لیمو را ۴ بار بجوشانید تا تلخی آن کاملا گرفته شود سپس آن ها را در ظرفی حاوی آب بریزید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
بعد از 5 ساعت پوست لیمو را دوباره در قابلمه مناسب بریزید سپس آب را به سطح پوست لیمو اضافه کنید. سپس قابلمه را روی آتش بگذارید و بگذارید آب بجوشد.
مرحله پنجم
بعد از 30 دقیقه از جوشاندن پوست لیمو، شکر را به شرپا اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا شکر کاملا حل شود و شربت مربا غلیظ شود. حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد تا شربت مربا غلیظ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه شربت مربا کمی غلیظ شد، پودر زعفران و پودر هل را به شرپا اضافه کنید و اجازه دهید مربا 20 دقیقه دیگر بجوشد. وقتی مربا غلیظ شد، حرارت زیر شرپا را خاموش کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله کتری را روی درب قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم 12 ساعت بماند. بعد از این مدت مربا را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
مرحله هشتم
در نظر داشته باشید که علاوه بر استفاده از این مربای خوشمزه در وعده صبحانه، می توانیم از آن برای هضم غذا و بهبود عملکرد معده نیز استفاده کنیم، کافی است بعد از غذا یک قاشق از این مربای خوشمزه را بنوشید.