75 درصد جمع آوری زباله از خانه های تبریز به صورت غیر اصولی انجام می شود



ایسنا / آذربایجان شرقی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از طرحی برای تقویت نظارت بر دفن زباله های شهری خبر داد و گفت: متأسفانه 75 درصد فرآیند جمع آوری زباله از منازل در تبریز به صورت غیر اصولی انجام می شود.

حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: “متأسفانه ، مدیریت پسماند جامعه بیشتر در زمینه دفن زباله متمرکز است ، که باید با برنامه ریزی دقیق مطابق با قانون مدیریت پسماند و مقررات اجرایی آن و همچنین ایجاد زیرساخت های فنی و بهداشتی برای مدیریت پسماند اساسی. “بیا ادامه بدهیم.

وی افزود: امروز موضوع جمع آوری و دفع زباله ها به روشی مناسب كه خطرات مرتبط با سلامت انسان و آسیب های زیست محیطی را كاهش دهد ضروری است که.

وی افزود: 59 محل دفن زباله شهری و روستایی در استان وجود دارد که طبق آخرین آمار ، میزان زباله خانگی تولیدی در استان حدود 2500 تن در روز است ، از جمله کلانشهر تبریز با میزان زباله 1200 تن در روز. بیشترین سهم “این مقدار زباله تولید شده در استان را دارد و در سایر شهرهای استان روزانه 1523 تن زباله تولید می شود.

وی افزود: طرح تقویت نظارت بر محل های دفن زباله مطابق با قانون مدیریت پسماند مصوب 1383 در حال انجام است و اقدامات پیگیری لازم برای ساماندهی این مراکز در حال انجام است. همچنین همه محل های دفن زباله در استان ، در حالی که سازمان یافته هستند ، باید یک سیستم برای درمان نفوذها و یک شبکه نظارت طراحی کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: نظارت بر کلیه محل های دفن زباله در استان در سه ماهه اول سال 1400 و در سه ماهه دوم انجام شد ، ضمن نظارت و به روزرسانی آخرین وضعیت محل دفن زباله در استان ، پیگیری های لازم را انجام دهید اقدامات برای بهبود شرایط زندگی محیط دفن زباله در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید  استایل شیک سمانه پاکدل همسر هادی کاظمی در فضای مجازی ترند شد+ عکس

وی تولید سرانه زباله در سرتاسر جهان را 80 گرم و متوسط ​​آن را برای كشور 820 گرم عنوان كرد و گفت: این میزان در تبریز 800 گرم و در آذربایجان شرقی 560 گرم در روز است ، یك بولتن در مورد روند جداسازی پسماندها در منبع فقط 25 درصد است و برنامه ریزی لازم برای جدایی از مبدا باید توسط شهرداریهای استان تا پایان سال 1400 انجام شود.

وی با اشاره به روابط عمومی اداره اصلی حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: برنامه های ساخت و ساماندهی محل های دفن زباله در 5 شهر استان در سال جاری بررسی و محل دفن زباله در چندین شهر بزرگ استان از جمله مرند ، مراغه ، هشترود ، واو ، شیر و هریس در حال دویدن هستند. همچنین ادغام محل های دفن زباله های شهری برای کاهش محل دفن زباله ها و کاهش آلودگی ناشی از تعداد دفن زباله ها در دستور کار اداره کل قرار دارد که امیدواریم با همکاری شهرداری های استان ها و سایر دستگاه های استانی مربوطه به این مهم دست یابیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید