6 عامل کلیدی برای بهبود زخم های دیابتی



زخم های دیابتی , تخمین زده شده که تا سال 2030 بیش از 550 میلیون نفر در سراسر جهان دچار بیماری دیابت خواهند شد.تقریبا 25 درصد از این بیماران در طول عمر خود دچار زخم های پا می شوند.


عواملی برای بهبود زخم دیابت


divider


مجله دلگرم , به منظور کمک به محیط زیست و پیشگیری از مشکلات بیماران دیابتی 6 عامل کلیدی برای بهبود این زخم ها در نظر گرفته شده است که به شرح زیر میباشد.


1- ارزیابی زخم دیابت


زخم های دیابتی به سه دسته تقسیم می شوند: نوروپاتیک، ایسکمیک و نوروسیکمیک…شناخت ویژگی های متمایز هر گروه زخم برای شناسایی پیشرفت زخم،عفونت و بهبودی ضروری است.ناکامی در شناسایی نوع زخم می تواند منجر به درمان بیهوده شود که باعث عوارض طولانی مدت و یا قطع عضو گردد.


2. جراحی و برداشتن بافت زخم


جراحی و برداشتن بافت نکروتیک از زخم فشار را کاهش داده و باعث التیام زخم ها و کمک به بهبود آن می کند.متخصصین بالینی معمولا توصیه می کنند که دندریتامای تیز را با استفاده از اسکنال یا قیچی برمی دارند.


فقط یک جراح حرفه ای می داند که کدام بخش بافت را بدون آسیب رساندن به رگ های خونی و یا تاندون ها بردارد.


بهبود زخم دیابت


3. کنترل عفونت


کنترل عفونت در بیماران دیابتی از اهمیت زیادی برخوردار است.با توجه به میزان بالای مرگ و میر های مرتبط با زخم های دیابتی شکل های بیشتری از عفونت ضروری هستند.آنتی بیوتیک خوراکی و موضعی برای بیماران مبتلا به زخم های دیابتی توصیه می شود که نشانه های عفونت را حتی در موارد خفیف نشان می دهد.آنتی بیوتیک موضعی می تواند باکتری ها را کاهش دهد و در برابر آسیب دیدگی از بدن بیشتر محافظت کند و از گستسرش عفونت عمیق تر به زخم جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید  فلورسئین چیست و چرا مصرف می شود؟


4. ایجاد تعادل و حفظ رطوبت


انتخاب پانسمان مناسب برای زخم های دیابتی و برای بهبود زخم های موفقیت آمیز ضروری است. پانسمان زخم مناسب به حفظ محیط رطوبت متعادل (نه خیلی مرطوب و یا بیش از حد خشک) کمک می کند و به زخم اجازه می دهد تا به درستی تخلیه و درمان شود. هنگامی که یک پانسمان را انتخاب می کنید، محل زخم نیز مورد توجه پزشک شما قرار می گیرد. در حالی که هر زخم باید به درستی ارزیابی شود، برخی از پماد هایی رطوبتی که می توانند برای زخم های دیابتی استفاده شوند عبارتند از: آلژینات ها، هیدروکلوئید ها.


5. کاهش فشار


برای اکثر زخم های دیابتی در بیماران مبتلا به زخم های پا،کاهش و یا تخلیه فشار یک عامل کلیدی در جلوگیری از عوارض است.TCC می تواند زمان بهبودی زخم ها را کاهش دهد.با این حال TCC همیشه بهترین انتخاب نیست به ویژه برای زخم های آلوده بنابراین یک دستگاه تخلیه قابل جا به جایی استفاده می شود.


شایع ترین مشکل در بهبودی در هنگام استفاده از دستگاه های قاابل حمل این است که برخی از بیماران به درستی ان را نمی پوشانند.در این موارد مطالعات نشان داده که بیماران با دستگاه های تخلیه قابل جابه جایی تنها کمتر از 30 درصد از آنها را مصرف می کنند.اگر سوالی درباره نحوه استفاده از این دستگاه ها دارید با پزشک خود صحبت کنید.


6. عوامل مهم


علل زخم های دیابتی باید به طور جامع و درمان شوند. دستیابی به کنترل دیابت دشوار ولی ضروری است، به ویژه در مورد میزان قند خون، تغذیه مناسب، فشار خون بالا و ترک سیگار. عوامل دیگر، از قبیل کفش مناسب و خونریزی کافی برای اندام، باید مورد ارزیابی قرار گیرد. یک متخصص بالینی در این زمینه باید برنامه درمان زخم دیابت را به طور کامل تجویز کند.

بیشتر بخوانید  چگونه کمری باریک و باسن گرد بزرگ داشته باشیم ؟


در این رابطه بیشتر بخوانید:


4 روش طبیعی برای درمان خانگی زخم پا بیماران دیابتی


12 مزیت باورنکردنی برگ گواوا برای درمان دیابت


فواید مصرف پودر گیاه گالگا در درمان دیابت


ارتباط بین دیابت ، سیروز کبدی و بیماران مبتلا به بیماری های کبد چرب


مراقبت از پا(دیابتی ها بخوانید)


divider


ترجمه و تولید مجله دلگرم


معصومه راهی


دیدگاهتان را بنویسید