مهراله راهشانی مهر دوشنبه شب در مراسمی به افتخار خیرین مدرسه ساز در شهر مراژ افزود: تنها هفت درصد مدارس فرسوده کشور نیاز به تخریب و بازسازی کامل دارند و رویکرد سازمان نوسازی مدارس مشارکت خیران برای رسیدگی به امور خیریه است. این مساله.
وی با بیان اینکه بودجه نوسازی مدارس امسال 15 تریلیون تن اعتبار پیش بینی کرده است ، ادامه داد: این مبلغ حدود هفت درصد بودجه توسعه کشور است که نسبت به سال 1996 جهش قابل توجهی دارد که حدود 1.6 درصد است.
وی افزود: با توجه به مشارکت خیرین مدرسه ساز در توسعه فضاهای آموزشی ، امسال 2 هزار و 350 میلیارد حجم وام برای مشارکت با خیران در پروژه های خیریه نیمه تمام کشور اعطا شده است.
راکشانی مهر گفت: سال گذشته حدود 3 هزار میلیارد تن توسط خیران مدرسه ساز برای ساخت مدارس در دست ساخت اهدا شد.
وی افزود: همچنین حدود 460 میلیارد تن برای ساخت سرویس های بهداشتی مدارس در مدارس مناطق فقیرنشین و روستایی که این امکانات را ندارند اختصاص یافته است.
معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: در حال حاضر میانگین زمان ساخت مدارس خیریه در کشور از 11 به سه سال کاهش یافته است.
24 روستای ماراژ فاقد مدرسه کلاسه یا صومعه است
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر 24 روستای مراژ فاقد کلاس و مدرسه صومعه هستند.
علی علیزاده ادامه داد: با توجه به نیاز به نوسازی برخی از مدارس روستاهای این شهرستان ، هم اکنون ساخت 21 مدرسه خیریه در این شهرستان آغاز به کار کرده است.
وی اظهار داشت: این شهر علیرغم سابقه درخشان خود در سالهای اخیر بیش از شهرهای همسایه با داشتن برخی زیرساختها از جمله راههای روستایی و گاز مشکلات بیشتری داشته است.
وی افزود: بزرگراه مراغه – هشترود به عنوان یک محور ارتباطی برای سه میلیون نفر در منطقه آذربایجان شرقی ، با وجود سه سال رکود اعتباری و عملیاتی ، در حال حاضر فعال است و امیدواریم بخشی از آن تا پایان این کار کند. سال
50 رئیس مدارس در Marage فرسوده و تخریب شده اند
معاون فرماندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: مراغه به عنوان شهر تاریخی ایران و صاحب اولین مدارس دخترانه کشورمان دارای 50 مدرسه فرسوده بوده و در حال تخریب است و نیاز به بازسازی دارد.
سید علی موسوی افزود: در حال حاضر برخی از مدارس این شهرستان نیاز به حصارکشی و ایجاد یا بهبود خدمات بهداشتی در مناطق محروم و روستایی دارند و با تلاش خیران و وزارت آموزش و پرورش این مشکل برطرف می شود.
وی افزود: برای رفع مشکل کمبود فضای آموزشی در این شهرستان 22 مدرسه خیریه منعقد شده و در دست ساخت است.
اقدامات خیران مدرسه ای در نوسازی مدارس یک حرکت جهادی است
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: اقدامات خیران برای ساخت مدارس در نوسازی مدارس در سال های اخیر یک حرکت جهادی است.
جعفر پاشایی افزود: هماهنگی و تعامل مناسب بین مجریان و خیران زمینه ساز اجرای و ساخت خیران در این استان شده است که بخشی از مشکل کمبود فضای آموزشی را برطرف کرده است.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در شهر مراژ به عنوان دومین شهر استان نیاز به بهبود دارد.
پیام صدگی افزود: به منظور بهبود فضای آموزشی در مناطق فقیرنشین و کمتر برخوردار آذربایجان شرقی ، به مدارس اعتبار ویژه و ویژه ای برای بهسازی مدارس تعلق می گیرد.
وی افزود: برای استاندارد سازی مدارس ، بخاری های نفتی مونتاژ و مدارس سنگی استان حذف شده است.
مدیر آموزش و پرورش مراژ همچنین گفت: در حال حاضر بالغ بر 600 مدرسه در این شهرستان وجود دارد كه حدود 50 مدرسه نیاز به نوسازی دارند.
حسین اکبریان افزود: متوسط ارزش مدارس فرسوده این شهرستان در حال حاضر از متوسط کشوری بالاتر است و این نشان دهنده لزوم نوسازی مدارس فرسوده در این شهرستان است.
به گزارش ایرنا ، امروز معاون وزیر آموزش و پرورش از تعدادی از مدارس در حال ساخت Marage بازدید کرد.