برای از بین بردن اسیدیته غذا می توانید از شیرینی ها و سبزیجات استفاده کنید. برای اصلاح اسیدیته غذا می توانید با توجه به نوع غذا و اینکه کدام یک از روش های زیر با آن سازگار است یکی از روش های زیر را انتخاب کنید:
استفاده از شیرینی ها برای از بین بردن اسیدیته غذا
۱- بسته به مقدار آبگوشت، یک تکه نبات یا شکر و مقداری زعفران به آب گوشت اضافه کنید. برای ترش شدن سبزیجات فقط از شکر استفاده کنید.
نکته: برای افزودن شکر به خورش، این کار را کم کم انجام دهید. بگذارید شکری که به آبگوشت اضافه کردید خوب حل شود. بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید.
استفاده از سبزیجات برای از بین بردن اسیدیته غذا
۲- اگر سوپ یا خورش شما ترش است و حاوی سبزیجات و سیب زمینی است، از مقداری سیب زمینی و سبزیجات دیگر استفاده کنید تا اسیدیته غذا از بین برود.
برای از بین بردن اسیدیته غذا از کمی چربی استفاده کنید
3- برای کاهش اسیدیته غذا یا آبگوشت از کمی چربی استفاده کنید. این چربی می تواند شامل روغن های مختلفی مانند روغن کنجد و روغن زیتون و کمی خامه باشد.
جوش شیرین برای از بین بردن اسیدیته غذا
4- راه دیگر رفع اسیدیته آبگوشت و غذا استفاده از جوش شیرین به مقدار بسیار کم است که البته این مقدار باید بسیار بسیار کم باشد زیرا جوش شیرین مضر است.
جوش شیرین برعکس غذاهای اسیدی و اسیدی است. اما باید بسیار کم مصرف شود و در دفع غذاهای اسیدی بسیار موثر است.
نمک برای از بین بردن اسیدیته غذا
5- نمک می تواند اسیدیته غذا را کاهش دهد، اگر نمک زیادی به غذا یا آبگوشت اضافه نکرده اید و شور نیست، مقداری نمک به آبگوشت اضافه کنید تا اسیدیته غذا کم شود.
منبع: همشهری آنلاین