مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

5 ترفند ساده برای درست کردن غذای ترش

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


برای از بین بردن اسیدیته غذا می توانید از شیرینی ها و سبزیجات استفاده کنید. برای اصلاح اسیدیته غذا می توانید با توجه به نوع غذا و اینکه کدام یک از روش های زیر با آن سازگار است یکی از روش های زیر را انتخاب کنید:

استفاده از شیرینی ها برای از بین بردن اسیدیته غذا

۱- بسته به مقدار آبگوشت، یک تکه نبات یا شکر و مقداری زعفران به آب گوشت اضافه کنید. برای ترش شدن سبزیجات فقط از شکر استفاده کنید.

نکته: برای افزودن شکر به خورش، این کار را کم کم انجام دهید. بگذارید شکری که به آبگوشت اضافه کردید خوب حل شود. بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید.

استفاده از سبزیجات برای از بین بردن اسیدیته غذا

۲- اگر سوپ یا خورش شما ترش است و حاوی سبزیجات و سیب زمینی است، از مقداری سیب زمینی و سبزیجات دیگر استفاده کنید تا اسیدیته غذا از بین برود.

برای از بین بردن اسیدیته غذا از کمی چربی استفاده کنید

3- برای کاهش اسیدیته غذا یا آبگوشت از کمی چربی استفاده کنید. این چربی می تواند شامل روغن های مختلفی مانند روغن کنجد و روغن زیتون و کمی خامه باشد.

جوش شیرین برای از بین بردن اسیدیته غذا

4- راه دیگر رفع اسیدیته آبگوشت و غذا استفاده از جوش شیرین به مقدار بسیار کم است که البته این مقدار باید بسیار بسیار کم باشد زیرا جوش شیرین مضر است.

جوش شیرین برعکس غذاهای اسیدی و اسیدی است. اما باید بسیار کم مصرف شود و در دفع غذاهای اسیدی بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید  قطار لوکس ژاپنی کار یک طراح سوپراسپرت

نمک برای از بین بردن اسیدیته غذا

5- نمک می تواند اسیدیته غذا را کاهش دهد، اگر نمک زیادی به غذا یا آبگوشت اضافه نکرده اید و شور نیست، مقداری نمک به آبگوشت اضافه کنید تا اسیدیته غذا کم شود.

منبع: همشهری آنلاین


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *