گزارش کردن تو خبر: آش قیمه یک غذای اصیل و سنتی ایرانی است که در بین مردم طرفداران زیادی دارد. این غذا در مهمانی ها و مجالس استفاده می شود و به عنوان غذای مخصوص ایام مذهبی خاص استفاده می شود. مواد اصلی آبگوشت قیمه گوشت، جگر ماهی، سیب زمینی، لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی است. ترفندهایی وجود دارد که به خوشمزهتر شدن آبگوشت کمک میکند، در ادامه این مقاله رازهای گیلاس را توضیح میدهیم.
یکی از عواملی که به خوش طعم شدن قیسی کمک می کند، استفاده از لیمو عمانی در ترکیب اصلی آبگوشت است. هرگز از پودر لیمو عمانی یا آب لیموترش در پخت و پز استفاده نکنید زیرا رنگ قیمه را از بین می برد و آن را کدر می کند.
عوامل موثر در طعم قیمه
معمولا انتخاب غذای مناسب برای پخت هر نوع آبگوشتی بر طعم آن تاثیر می گذارد. سعی کنید از ظروف مسی یا الکلی برای پختن قیمه خوشمزه استفاده کنید.
نکته بعدی در پایداری و پیچیده شدن فیلینگ، حرارت ملایم در پخت است، این نکته بسیار مهمی است که هنگام پخت آبگوشت باید به آن توجه کنید. همچنین هنگام پختن قیمه بهتر است کمی گلاب (مثلا 1 تا 2 قاشق) به غذا اضافه کنید، گلاب طعم فوق العاده ای به غذای شما می دهد.
نکته مهم دیگر در پخت قیمه این است که ماهی کاد باید همزمان با گوشت در روغن سرخ شود، این کار از له شدن ماهی در حین پختن قیچی جلوگیری می کند و ماهی کاد از هم جدا نمی شود.
یکی دیگر از عوامل موثر در خوش طعم شدن قیمه، استفاده از گوشت تازه است. بهترین گزینه برای پخت قیمه، استفاده از گوشت گوسفندی است. اما بعضی ها گوشت گوساله را ترجیح می دهند که به ذائقه افراد بستگی دارد.
جدا از خوش طعم بودن فیلینگ، رنگ آن نیز بسیار مهم است، برای اینکه فیلینگ زیبا باشد باید از رب گوجه فرنگی با زعفران دم کرده استفاده کنید. اگر نکات ذکر شده را رعایت کنید قیچی خوشمزه خواهید داشت.