ایسنا / خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی رضوی مدیر زراعت خراسان از کشت 21 هزار هکتار پنبه در 22 شهر پنبه تولیدی استان خبر داد و گفت: سطح پنبه زنی در استان نسبت به سال گذشته حدود 7 درصد کاهش یافته است.
فرزاد عدالتیان در گفت وگو با ایسنا ، در مورد پرورش پنبه در خراسان رضوی اظهار داشت: با پایان کار پرورش پنبه در خراسان رضوی ، 21 هزار هکتار پنبه در 22 شهر پنبه ای استان کاشته شده است که حدود 7 درصد کمتر از سال گذشته است. . ما شاهد هستیم دلیل اصلی این کاهش ، کمبود علوفه در حومه و ماهیت محصولات علوفه ای است.
وی افزود: سطح زیر کشت مکانیزه پنبه در استان 5800 هکتار است. همچنین 380 هکتار پنبه کشت در حومه روستا با روش های نوین آبیاری می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در برداشت امسال 760 تن بذر پنبه از فعال ترین کارخانه بذر پنبه واقع در کشمیر جمع آوری شده است که بخشی از نیاز بذرهای کشور و استان برآورده می شود.
عدالتیان گفت: مقدار 250 تن بذر اصلاح شده با برچسب ارقام و رامین ، خورشید ، ساجدی و ارمغان در شهرهای استان توزیع و در اختیار تولید کنندگان پنبه قرار گرفت.
وی ادامه داد: به منظور بهبود عملکرد و کیفیت محصول در طول سال فرهنگی جاری ، پروژه های مختلفی از جمله تأسیس مزارع آزمایشی برای تغذیه گیاهان ، مقایسه انواع محلی و خارجی ، توسعه استفاده از هورمون ها برای تنظیم رشد و برگ و پیوند “.
مدیر جهاد کشاورزی رضوی مدیر زراعت خراسان مبارزه با آفات پنبه گفت: در بخش مقابله با آفات ، بحث ضدعفونی بذرها با حشره کش ضد تریپس در همه شهرستانها برگزار شد. آفات تریپس هر ساله در ابتدای فصل رشد خسارت زیادی به مزارع وارد می کنند که با ضد عفونی بذر می توان میزان قابل توجهی را کاهش داد. در همین حال ، شهرهای سبزوار ، نیشابور ، سرخس ، تایباد ، رشتخوار و بردسکن (6 شهر) که بالاترین سطح پنبه را در استان دارند ، با سرپرستان خصوصی گیاه پزشکی قرارداد منعقد کرده اند ، به طوری که به دلیل افزایش قیمت آفت کش ها ، آفات پنبه کنترل به موقع و بهتر
عدالتیان گفت: پیش بینی می شود با همکاری کارشناسان در بخشهای اجرایی و توسعه در شهرستانها و اجرای این برنامه ها ضمن ارتقا کارایی پنبه ، به برنامه اطلاع رسانی برسیم که 62 هزار و 500 تن نخ تولید می کند. “
انتهای پیام