مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

20 بهمن روز جهانی پیتزا !

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



روز جهانی پیتزا


روز جهانی پیتزا یک روز خوشمزه برای جشن گرفتن با پیتزا است. پیتزا یک غذای محلی ایتالیایی از نماد های کشور ایتالیا است.


پیتزا یک کشف غذایی خوشمزه است که همه عاشق آن هستند. پیتزا در قرن 10 در قلب و شکم عاشقان پیتزا راه یافت.


واقعیت جالب: ملکه ایتالیایی مارگاریتا از ساوی ، در سال 1889 در یک سفر سلطنتی از ناپل بازدید کرد. دو سرآشپز با او پیتزا شبیه به رنگ های پرچم ایتالیا ، قرمز (گوجه فرنگی) ، سفید (موزارلا و سبز (ریحان) را به او هدیه دادند. پیتزا مارگریتا. این مطمئناً توضیح می دهد که چرا مارگاریتا ملکه تمام پیتزا ها است.


روز جهانی پیتزا چه روزی است | تاریخ روز جهانی پیتزا در تقویم 98| تاریخ روز جهانی پیتزا | تاریخچه روز جهانی پیتزا | روز جهانی پیتزا


تاریخ روز جهانی پیتزا


هر ساله روز 9 فوریه یعنی 20 بهمن روز جهانی پیتزا است.


تاریخ روز جهانی پیتزا در تقویم 98


تاریخ روز جهانی پیتزا در تقویم 98 مصادف است با :


یکشنبه ، ۲۰ بهمن [ دَلو ] ۱۳۹۸


20 بهمن روز جهانی پیتزا چه روزی است ؟


20 بهمن روز جهانی پیتزا روزی برای جشن گرفتن با خوردن پیتزا است که غذای مورد علاقه تمام ملیت هاست.


پیتزا غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته می‌شود و معمولاً روی آن را با سس گوجه‌فرنگی و پنیر می‌پوشانند؛ به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه می‌کنند.


پنیری که استفاده می‌شود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می‌شود. (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …)

بیشتر بخوانید  لیست و آدرس مراکز ام آر آی (MRI) شیراز


پیتزا به صورت تازه یا یخ زده، به صورت تمام تکه یا بخش بخش به فروش می‌رسد و یکی از فست فودهای پر طرفدار در اروپا و آمریکای شمالی به‌شمار می‌رود.


نواع مختلفی از فرها برای پخت پیتزاهای مختلف به کار می‌روند. همچنین انواع مختلفی از ظرف‌ها برای تولید پیتزاهای گوناگون مانند کالزونه و استرامبولی به کار می‌روند.


روز جهانی پیتزا چه روزی است | تاریخ روز جهانی پیتزا در تقویم 98| تاریخ روز جهانی پیتزا | تاریخچه روز جهانی پیتزا | روز جهانی پیتزا


تاریخچه پیتزا


برخی بر این باورند که اولین پیتزاها زمانی پخته شد که سربازان ساسانی سپرشان را روی آتش گذاشته و بعد خمیری روی آن می‌گذاشتند و مواد غذایی مختلفی مانند خرما و پنیر را روی آن می‌ریختند و می‌خوردند.


در یونان باستان، نانها را با روغن، گیاهان و پنیر می‌پوشاندند.


پیتزا به شکل مدرن، در ابتدا در ظرف‌هایی در ناپولی در قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ میلادی طبخ می‌شد. در آن مقطع زمانی اغلب، نان با مواد تشکیل دهنده مانند سیر، نمک، گوشت، پنیر، ریحان پوشانده می‌شدند.


معلوم نیست که گوجه فرنگی برای اولین بار در چه زمانی به پیتزا اضافه شد و در این مورد بسیاری از ادعاهای متناقض وجود دارد.


تا حدود سال ۱۸۳۰ میلادی، پیتزا در غرفه‌هایی در هوای آزاد و در خارج از پیتزا فروشی‌ها فروخته می‌شد و برخی از پیتزا فروشی‌ها امروزه این سنت قدیمی را زنده نگه می‌دارند.


بر طبق یکی از افسانه‌های معاصر، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال ۱۸۸۹ اختراع شد، زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود رافائل اسپوسیتو خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درست کند.

بیشتر بخوانید  شعبه های بانک سرمایه در زنجان + آدرس و تلفن


از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط او، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا: قرمز (گوجه)، سبز (ریحان)، سفید (موتزارلا) تهیه شده بود را شدیداً ترجیح داد.


ظاهراً این نوع پیتزا پس از ملکه تحت عنوان «پیتزا مارگاریتا» نام گذاری شد. پیتزا توسط مهاجران ایتالیایی در اواخر قرن ۱۹ میلادی به آمریکا آورده شد؛ و در ابتدا در مناطقی که مهاجران ایتالیایی در آمریکا در آن سکونت داشتند، پدیدار شد.


پیتزا لومباردی، اولین پیتزا فروشی آمریکا بود که در سال ۱۹۰۵ میلادی در نیویورک افتتاح شد.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *