طرز تهیه سینه مرغ این کار را می توان به روش های مختلفی مانند پخت در فر، اجاق گاز و قابلمه انجام داد که در این مقاله از اسنپ مارکت به انجام آن خواهیم پرداخت. طرز تهیه سینه مرغ در فر و به شما گلدان را یاد می دهد.
اگر کتاب «دختر کشیش جورج اورول» را خوانده باشید، جمله زیبایی وجود دارد که اورول نوشته است: «بیایید به دنبال زیبایی های زندگی بگردیم. “به اندازه کافی بد است.” ته مرغ می تواند یکی از این زیبایی ها باشد! به یاد داشته باشید که خوشمزه ترین و دقیق ترین دستور العمل ها موجود است متاسفم آنها منتظر شما هستند. بقیه سفارش را از دست ندهید
طرز تهیه ته مرغ در فر
اول بله طرز تهیه ته مرغ در فر پرداخت خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه آب مرغ
- برنج 3 یا 4 پیمانه
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- یک وعده ماست چکیده (سفت)
- پیاز متوسط یک عدد
- آفرین
- زعفران پخته شده به میزان لازم
- سینه مرغ 300 یا 400 گرم
- نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید
- کره به میزان لازم
- روغن پخت و پز مایع
- نصف فنجان زرشک یا کشمش
- خلال پسته و خلال بادام
- هویج، کرفس و برگ بو
مواد لازم برای تهیه آب مرغ برای 4 نفر در نظر گرفته شده است. زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه 60 تا 90 دقیقه خواهد بود.
طرز تهیه
- ابتدا باید سینه مرغ را با پیاز و هویج خرد شده در قابلمه بریزید. برای بهتر شدن طعم گوشت پخته می توانید چند عدد هویج خرد شده به همراه کرفس، چند برگ بو، فلفل، زردچوبه و نمک اضافه کنید.
- سپس کمی آب به شرپا اضافه کنید و بگذارید سینه مرغ کاملا بپزد.
- نصف فنجان زرشک را بشویید و بگذارید خیس بخورد. زیرا این مرحله به حذف سنگ های داخل زرشک کمک می کند. بعد از اینکه آرایشگاه ها کاملا شسته شدند آنها را روی پارچه پهن کنید تا خیس بخورند.
- تابه مناسب را با توجه به اندازه مواد مصرفی خود انتخاب کنید. زرشک شسته شده را با خلال بادام و پسته به تابه اضافه کنید. استفاده از کره در این مرحله طعم غذای شما را بهتر می کند. در این مرحله مراقب باشید فقط یک سرخ کردن کوتاه کافی است.
- سینه مرغ ریش ریش شده را با مواد فوق ترکیب کنید. در این مرحله برای بهتر شدن طعم غذا چند قطره زعفران پخته به مواد آن اضافه کنید.
- در این مرحله لازم است برنج پخته شده شسته شود. (توجه داشته باشید که بهتر است برنج را کمی زودتر بشویید.)
- زرده ها را خوب هم بزنید و چند قطره زعفران دم کرده اضافه کنید تا بوی زرده ها گرفته شود تا کف چینی آماده شود. سپس ماست را با تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
- برنج آبکش شده را با روغن و سایر مواد مخلوط کنید. از مخلوط مرغ تراشیده شده برای کف چینی استفاده کنید. سپس قسمت دیگر برنج را به آرامی به مخلوط مرغ اضافه کنید.
- قبل از اینکه ظرف را در فر قرار دهید، باید سطح آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 380 درجه فارنهایت گرم شده منتقل کنید.
طرز تهیه آب مرغ ساده
عناصر
مواد لازم برای تهیه استاک مرغ ساده در شرپا 4 نفره مانند مواد لازم برای تهیه مرغ در فر می باشد.
طرز تهیه
طرز تهیه آب مرغ ساده در قابلمه روش این است: ابتدا باید دو فنجان آب مرغ پخته شده را جدا کنید و سپس سینه مرغ را بتراشید. سپس دو عدد تخم مرغ را با زعفران، آب مرغ، ماست، روغن مایع و نمک مخلوط کرده و کمی برنج آبکش شده اضافه کنید.
در این مرحله کمی کره به تابه بریزید و مخلوط برنج را به کف تابه اضافه کنید. سپس اجازه دهید مخلوط کمی بپزد و سفت شود. کف شرپا را از مخلوط مرغ و زرشک بچینید و دوباره ته چینی و برنج را روی این قسمت بریزید.
در این مرحله لازم است لایه ها را کمی روی هم فشار دهید تا به خوبی فشرده شوند. زمان پخت 90 دقیقه است و پس از آن می توانید تابه خود را کاملا سرخ شده و خوشمزه سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه آب مرغ
- اگر رژیم گیاهخواری دارید می توانید به جای مرغ از بادمجان برای تهیه زیره آن استفاده کنید.
- برای خوشبو شدن غذا در تهیه سوپ مرغ بهتر است به جای کره از روغن نباتی استفاده نکنید.
- برای جلوگیری از جوشیدن برنج، برنج را زنده بشویید.
***
این مقاله یک گزارش است و پایگاه خبری شمانیوز صحت یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمی کند و مسئولیت قانونی آن ربطی به شمانیوز ندارد.