چرا مربای گل محمدی تلخ میشود؟
به گزارش دلگرم : گلهای آذربایجان (ارومیه و تبریز) و شهرهای اطراف آن اصلا تلخ نیستند و نیازی به گرفتن تلخی آن ها نمی باشد. اما گل های محمدی مناطق کاشان تلخی دارند و باید تلخی آن ها گرفته شود برای گرفتن تلخی مربای گل محمدی به این صورت عمل کنید که گلبرگ ها را بجوشانید و با آب سرد آن ها را آبکش کنید، این کار را 2 بار انجام بدهید تا تلخی آن ها گرفته شود.
دو نکته مهم برای پیش گیری از تلخ شدن مربا گل محمدی
-
برای پیش گیری از تلخ شدن مربا گل محمدی این هست که از گل های صورتی روشن بهره گیری کنید تا مربای تان تلخ نشود. -
در هنگام تفت دادن گل های خشک بسیار باید توجه کنید که زمان تفت دادن بسیار کم باشد. اگر حتی یکی از برگ ها بسوزد تمام مربا را میتواند تلخ کند. در حقیقت تفت دادن در حدا گرم شدن گلها باشد نه اکثر.
همچنین بخوانید :
دستور تهیه مربای بسیار خوشمزه با گل محمدی + عکس
شربت گل سرخ : طرز تهیه و خواص شربت گل محمدی