به گزارش ایرنا ، ابراهیم شیرانی روز شنبه در حاشیه بررسی برداشت اسطوخودوس در شهر بن ، افزود: انواع کپک ها ، گیاهان دارویی کشت شده شامل میخک ، موسیر ، آویشن ، زعفران ، اسطوخودوس و گل محمدی است.
به گفته وی ، در حال حاضر 450 هکتار از اراضی استان زیر کشت موسیر است و این گیاهان در مناطق غوطه ور از باران مانند کورنگ کشت می شوند.
شیرانی گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در استان 570 هکتار است که برای تغییر نحوه رشد در مناطق آبی و بارانی کشت می شود.
وی افزود: 300 هکتار از اراضی استان به ویژه در مناطق کم باران زیر کشت زعفران است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته برای اولین بار کشت بذر سیاه و زیره در مناطق گرمسیری استان آغاز شد ، اظهار داشت: به دلیل درآمدزایی زیاد و ایجاد اشتغال ، این طرح امسال در شهرستان های هانمیرزا و لردگان افزایش یافته است. به 250 هکتار رسید.
جهاد مدیر باغبانی چهارمحال و بختیاری توسعه کشاورزی پیمانی در این استان را برجسته دانست و گفت: گل محمدی در حال حاضر به صورت قرارداد است و یک واحد پردازش بافت در استان راه اندازی شده است تا پایه های گل محمدی را برای مصرف کنندگان و محصولات تهیه کند. A ضمانت خریداری شده است.
وی گفت: در سال های گذشته گل های جمع آوری شده برای استخراج اسانس به کاشان ویزاد ارسال می شد که با توسعه کشاورزی پیمانی و ایجاد کارگاه استخراج اسانس این مشکل حل می شود.
به گفته وی ، مزرعه اسطوخودوس 2 سال است که زیر کشت می رود و هم اکنون سه هکتار توسط این گیاه کشت می شود و محصول این گیاه برای درمان بیماری ها و همچنین مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا ، سطح زیر کشت انواع گیاهان دارویی در این استان 1750 هکتار است و بیش از 30 گونه گیاه خوراکی و دارویی در این منطقه کشت می شود.