160 میلیارد تومان اختصاص یافته برای احیای بافت تاریخی شیراز – فارس نیوز – استانهای تسنیم


طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب شیرازسفر همیشه از نقطه به نقطه دیگر حرکت نمی کند ، گاهی اوقات می توانید با عبور از کوچه پس کوچه های قدیمی و تاریخی در طول زمان سفر کنید. او چشمان خود را به زمانی بست که هیچ خبری از زندگی ماشین ، سرعت و فناوری نبود ، اما خانه ها و خیابان ها بوی زندگی می دادند.

من کسی را ندیده ام که هنگام ورود به هر یک از این خانه های تاریخی مست از زیبایی و خلوص آن نشود. ایوان زیبا و ورودی خانه ها که فضای داخلی خانه را از دید مردم در خیابان و گاهی اوقات یک استخر کوچک در وسط محافظت می کند.

حیاط زیبای خانه با باغ های کوچک و بزرگ و یک حوض آبی در وسط خانه هنوز هم چشم هر بازدید کننده و جهانگردی را بازی می کند و ذهن را به تاریخ و گذشته می کشاند.

پنجره های ویترای نام خانه هایی است که نه تنها از خورشید زیبایی منحصر به فردی به خانه ها می بخشد و روح انسان را نوازش می دهد بلکه اجازه ورود حشرات به خانه را هم نمی دهد. این فضا را بیرون خانه می نامیدند و محلی برای مهمانی ها و جلسات رسمی بود و فضای داخلی خانه که فضایی مخصوص زنان و غیر محارم است ، به این نقطه دسترسی نداشت.

زیرزمین دنج خانه ، پوشیده از ازاره های مشبک برای روشن شدن خورشید در طول روز ، محلی برای ذخیره مواد غذایی بود. اینها تنها گوشه ای از زیبایی های خانه های تاریخی در بافت تاریخی شیراز است ، چه رسد به کوچه هفت پیچ ، خانه پنج دری ، طاق های منحصر به فرد و ساخاهان ، که امروزه تنها چند نشانه وجود دارد.

مهدی کلندیجاری ، شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز در گفت وگو با تسنیم اقدامات انجام شده برای احیای بافت تاریخی و فرهنگی را تشریح کرد. وی با بیان اینکه بافت فرهنگی و تاریخی شیراز یکی از زمینه های ارزشمند شهرهای تاریخی کشور است که جایگاه مهمی در نقش هویت مردم در این شهر دارد گفت: اهمیت دادن به همه نهادها در این زمینه ، به عنوان مجری ، و کارخانه. به احیای بخشی از هویت شهری شیراز کمک می کند.

بیشتر بخوانید  عکس/ هانیه توسلی با چشمان پر اشک و لب خونی!

شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز گفت: با توجه به تعهد شهرداری در احیای بافت تاریخی ، سعی در کمک به ساکنان و بهره برداران برای احیای بافت تاریخی داشتیم ، بنابراین شعاری را برای کاهش فاصله ساکنان آماده کردیم. و بهره برداران و مسکن و مسکن. “ارزش بیشتری پیدا کنید.

قلندری افزود: این شعار این بود که گردشگری محرک توسعه بیولوژیکی است ، بنابراین ما فقط در این زمینه به دنبال مسائل گردشگری نیستیم و فقط به دنبال مسکن نیستیم ، ما می خواهیم از گردشگری به عنوان محرک بیولوژیکی در این زمینه استفاده کنیم ”

وی با اشاره به برنامه ریزی کلی سال 1998 ، گفت: “در سال 1998 ، ما برنامه ریزی جامعی را در یک زمینه تاریخی و فرهنگی انجام دادیم که نتیجه آن برنامه ریزی بعد از یک سال پروژه های توسعه بود ، که گسترش یافت و برخی موارد احیا و بهبودی است. در حال انجام.

شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز با بیان اینکه در سال 1999 ما شهرداری را متقاعد کردیم که اینجا مهم است و بودجه بندی بهتری برای این زمینه انجام می شود ، گفت: در این زمینه توافق صورت گرفت و آنها بودجه های بهتری به ما دادند در همان سال ما 3 محله پارچه را برنامه ریزی کردیم ، اما البته این 3 محله در 6 محله تاریخی واقع شده اند.

قلندری گفت: منطقه اول درب شازده است که پروژه زندیه در آن اجرا می شود ، دارای زمینه گردشگری است و جمعیت آن نیز کمتر است. منطقه سنگ سیاه که یک منطقه توریستی و مسکونی است و منطقه لب آب که منطقه مسکونی غالب است و بیشتر آنها ساکنان قدیمی هستند که ما نیز برای آنها برنامه ریزی کردیم.

وی گفت: “ما محله آزمایشگاه آب را به عنوان اولین محله راه اندازی کردیم.” “ساخت طبقه از سال گذشته آغاز شد و یکی از اتفاقات خوبی که رخ داده این است که کل زیرساخت دستگاه های خدماتی تغییر کرده است.” زیرساخت های آب ، برق و مخابرات و کابل فیبر نوری تعویض شدند ، آب انجام شد و بقیه در مراحل ساخت بودند.

بیشتر بخوانید  ویدئویی وایرال از برف بازی مشهدی ها در فضای مجازی سر و صدا به پا کرد | ببینید.

شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز افزود: فاضلاب برای اولین بار در این منطقه آمد ، دریچه های هیدرانت در این منطقه نصب شد ، شیرهای هیدرانت شیرهای آتش نشانی هستند ، که به دلیل نوع پارچه ای که ماشین هنگام عبور از آن نمی تواند عبور کند اتفاقی می افتد ، استفاده از این شیرها برای عملیات ایمنی انجام شده است.

وی با بیان اینکه چندین پارک کوچک به نام پارک جیبی در منطقه آزمایشگاه آب در حال ساخت است ، افزود: این پارک ها با توجه به نحوه استفاده ساکنان از آنها تعیین می شود. حتی ساکنان برای پارک ها ، خانواده ها و کودکان کارآفرینی می کنند.

قلندری با بیان اینکه معابر اطراف ارگ کریمخان به دلیل اهمیت مجموعه زندیه و ثبت جهانی آن در اولویت قرار دارد ، افزود: با اقدامات انجام شده گام هایی در جهت ثبت جهانی برداریم تا این مجموعه ثبت شود. ”

شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز با اشاره به منطقه سنگ سیاه گفت: 6 مرکز محله در این محله دیده شده است اما این محله ترکیبی از 5 محله تاریخی است و مجموعه را سنگ- e سیاه. “اولین مرکز محله در ورودی خیابان شهید دستگب ، مقبره بی بی دختران است که آغاز شده و پروژه بهسازی آن در حال انجام است.

وی افزود: مسجد مشیر ، مقبره سیبویه ، مسجد سید تاج الدین گریب و مسجد بغدادی و مجتمع بصیرالسلطنه مراکز محله هایی هستند که برای بهبود مجموعه سنگ سیاه در نظر گرفته شده اند.

قلندری با بیان اینکه در مراکز محله در حال تکمیل ساخت و ساز و فعالیت های فیزیکی هستیم علاوه بر شکل گیری فعالیت هایی که احیا و شکوفایی منطقه را به همراه خواهد داشت ، گفت: برای هر کدام از این محلات سال گذشته 30 درصد از منطقه مرمت ما دریافتیم که 30٪ از منطقه ساحلی تکمیل شده و منطقه درب-Shazde تکمیل شده است. در سنگ سیاه 30٪ تکمیل شده و مسیر اصلی عبور و مرور آغاز شده است.

بیشتر بخوانید  والی کوم درگذشت رئیس اتاق استان را تسلیت گفت

شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز با اشاره به 30 درصد منطقه سنگ سیاه گفت: این 30 درصد که تکمیل شده شامل طاق و کوچه شوریده ، کوچه هفت پیج و افشار و حاج حاجنال است که اتمام و ایجاد یک فضای بسیار زیبا.

وی با بیان اینکه گام بعدی در توسعه این پروژه ها در سال 1400 به تمام مناطق شهر تاریخی شیراز است ، اظهار داشت: امسال قصد داشتیم 11 محله با بافت تاریخی را از نظر ساخت و بودجه گسترش دهیم و امسال همه دستگاه ها برای تغییر زیرساخت ها و رویدادهای جدید برای سقوط.

قلندری گفت که در این زمینه تاریخی ، هتل ها و فاضلاب افزایش یافته است: دفع فاضلاب هم از نظر ایمنی بافت و هم از جنبه های دیگر مهمتر است ، نه اینکه در زیر زمین ریخته شود ، یا پارگی فاضلاب تاریخی باشد. یک گذرگاه یا یک ساختمان آسیب دیده است ، اما با تغییر شبکه ها خروجی برای فاضلاب در سطح بستر نداریم.

شهردار بافت فرهنگی – تاریخی شیراز با بیان اینکه بعد از پروژه های عمرانی در حال بحث در مورد روشنایی ، گل آرایی و توسعه مناطق سبز حتی برای پرندگان هستیم ، گفت: بودجه سال 1999 نسبت به سال 1998 5 برابر شده است. و امسال در مقایسه با سال 1998 ، که اولین مرحله بود ، 8 برابر افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سال گذشته بودجه 100 میلیارد بود و امسال 160 میلیارد برای تغییر بودجه اختصاص داده شد ، گفت: درخواست ما 260 میلیارد بود اما به دلیل شرایط سخت بودجه ما با 160 میلیارد راضی بودیم که مابقی را پس از تغییر دادن.”

انتهای پیام / 424 / ح

دیدگاهتان را بنویسید