ایسنا / کرمانشاه معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه برآورد فعالیت هزار کودک در خیابان های کرمانشاه را اعلام کرد.
کامران علی مددی امروز (27 تیر) در یک کنفرانس خبری گفت که هیچ آمار دقیقی از کودکان کار در استان وجود ندارد و گفت: “مردم ممکن است به طور عمده به فکر کار کودکان کار برای فروش گل یا تمیز کردن شیشه های ماشین در تقاطع ها باشند ، اما واقعیت این است که کودکی که در کشاورزی روستایی کار می کند یا کودکی که در کارگاه های زیرزمینی کار می کند ، همه کودکان کار محسوب می شوند.
وی یادآور شد: هدف از بهزیستی کاهش فعالیت همه کودکان کار و توانمندسازی آنها است اما در این بین کودکان کار که در خیابان ها و تقاطع ها کار می کنند ، به دلیل اینکه در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند ، به نوعی در اولویت فعالیت ها هستند . “
علی مددی گفت: طبق برآوردها و پیش بینی ها ، حدود هزار کودک کار در خیابان های کرمانشاه کار می کنند.
معاون امور اجتماعی استانداری استان با اشاره به فعالیت سه مرکز کار کودکان در استان گفت: یکی از این مراکز وظیفه مراقبت شبانه روزی از کودکان کار بدسرپرست و یتیم را بر عهده دارد.
علی مددی خاطرنشان کرد: دو مرکز مراقبت روزانه دیگر نیز نظارت بر کودکان کار و فعالیت های آنها و ثبت نام آنها و تلاش برای توانمندسازی آنها را بر عهده دارند.
معاون وزیر رفاه استان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح دوستدار کودک در راستای توانمند سازی کودکان کار در کشور گفت: این طرح از سال گذشته تاکنون به صورت پایلوت در 9 استان کشور اجرا شده است ، هشت کسانی که با کودکان کار از کشورهای دیگر مشکل دارند “و استان کرمانشاه تنها استان در این پروژه است که در حال کار بر روی مشکل کودکان بومی کار است.
علی مددی تأکید کرد: در این راستا هدف این است که کودکان کار و خانواده های آنها را قادر سازیم و به سطحی از توانایی برسیم که دیگر خانواده کودک نیازی به کار نداشته باشد.
این مقام مسئول با اشاره به دسترسی 240 کودک کار در حومه روستا در این طرح گفت: در حال حاضر اقدامات برای توانمندسازی این کودکان در ابعاد مختلف اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است.
کودکان در معرض خطر به 7 مرکز اجتماعی تحویل داده می شوند
علی مددی در ادامه از کودک آزاری به عنوان جرم اثبات شده یاد کرد و افزود: برای مقابله با این مشکل ، اورژانس اجتماعی 24 ساعت شبانه روز با تلفن 123 کار می کند
وی افزود: دستیارها و روانشناسان در تیم های اورژانس اجتماعی حضور دارند و تلاش می شود قبل از مراجعه به دادگاه ها ، موضوع در محل حل شود ، اما در صورت وجود خسارت جدی ، موضوع به سمت ارگانهای قضایی. “
علی مددی خاطرنشان کرد: با مساعدت و دستور دادگستری ، کودکان در معرض خطر به هفت مرکز از کودکان و نوجوانان تا مراکز شبه خانواده که شامل مکان هایی برای نوجوانان زیر 18 سال است ، تحویل می شوند.
وی همچنین به ارائه خدمات اجتماعی برای دختران و زنان در معرض خطر اشاره کرد و افزود: در این راستا دو مرکز خانه امن و خانه بهداشت در استان وجود دارد که در مرکز امن و زنان و دختران بدسرپرست مورد سو are استفاده قرار می گیرند. دختران در معرض خطر آنها در یک مرکز بهداشتی نگهداری می شوند.
علی مددی افزود: مراکز دو روزه “مهر لبخند” و “راه نوین” نیز در این زمینه فعال هستند و در بحث آموزش حرفه ای ، مهارت آموزی ، اشتغال و … برای این دختران و زنان فعال هستند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه شیوع بیماری عروق کرونر قلب در کودکستان معتضدی را مورد اشاره قرار داد و افزود: ماجرا با انتقال یک کودک کوچک از بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی به این مرکز آغاز شد ، این کودک که خود نیز بیمار خاصی که به بیماری کرونر قلب مبتلا بود و با ورود به مهد کودک بیماری به این مرکز گسترش یافت.
علی مددی گفت: بلافاصله پس از تشخیص این مشکل ، یک کمیته بحران در مرکز کودکان معتضدی تشکیل شد و کلیه نوزادان ، کودکان و کارکنان آزمایش بلافاصله مورد آزمایش قرار گرفتند و افراد مثبت قرنطینه شدند. خوشبختانه هیچ یک از آنها در طی دوره قرنطینه و اکنون همه چیز طبیعی است و هیچ موردی از عفونت نداریم.
انتهای پیام