100 گرم روغن کانولا چقدر کالری دارد ؟



روغن کانولا چیست ؟


کالری روغن کانولا و معرفی این روغن موضوع مورد بحث ماست. روغن کانولا یکی از مفیدترین روغن‌های گیاهی است که چربی بسیار کمی داشته و سرشار از امگا 3 و امگا 6 است. از این روغن می‌توان به عنوان جایگزینی مناسب برای سایر روغن‌های نباتی در پخت و پز استفاده نمود و به لحاظ سلامت و هزینه یکی از بهترین انتخاب‌ها است.


با این وجود مخالفان این روغن نیز بسیار زیادند، چرا که امروزه بیشتر روغن‌های کانولای تولید شده از لحاظ ژنتیکی اصلاح شده‌اند.


کالری و ارزش غذایی روغن کانولا


هر 100 گرم روغن کانولا حاوی 884 کالری می باشد.























مقدار

100 گرم

کالری

884

کربوهیدرات

0.00 گرم

پروتئین

0.00 گرم

چربی

100.00 گرم

آب

0.00 گرم

فیبر

0.00 گرم

قند

0.00 گرم

کلسترول

0.00 میلی گرم

کلسیم

0.00 میلی گرم

آهن

0.00 میلی گرم

منیزیم

0.00 میلی گرم

فسفر

0.00 میلی گرم

پتاسیم

0.00 میلی گرم

سدیم

0.00 میلی گرم

روی

0.00 میلی گرم

مس

0.00 میلی گرم

منگنز

0.00 میلی گرم

سلنیم

0.00 میکروگرم


روغن کانولا/کالری روغن کانولا/ارزش غذایی روغن کانولا/خواص روغن کانولا/مضرات روغن کانولا/فواید روغن کانولا/روغن گیاهی/کالری روغن گیاهی/خواص روغن گیاهی/کالری یک قاشق روغن/کالری روغن/روغن/مضرات روغن


روغن کانولا/کالری روغن کانولا/ارزش غذایی روغن کانولا/خواص روغن کانولا/مضرات روغن کانولا/فواید روغن کانولا/روغن گیاهی/کالری روغن گیاهی/خواص روغن گیاهی/کالری یک قاشق روغن/کالری روغن/روغن/مضرات روغن


خواص روغن کانولا


1. خواص روغن کانولا منبع خوب امگا ۳


روغن کانولا منبع خوب آلفا لینولئیک اسید(ALA)، اسیدچرب ضروری امگا ۳، می باشد. افرادی که این اسید چرب را در رژیم غذایی خود به میزان کافی مصرف می کنند نسبت به دیگران کمتر دچار حملات قلبی و سکته می شوند.


یک قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر ) از روغن کانولا شامل ۱/۳ گرم ALA می باشد.افراد بالغ با افزودن این مقدار از روغن کانولا به سس سالاد و یا مصرف آن در پخت و پز می توانند مقدار توصیه شده ALA را به صورت روزانه دریافت کنند.


2. خواص روغن کانولا: مفید برای سلامتی


امروزه بسیاری از افراد مواد غذایی خوش طعم و سالم را می پسندند. روغن کانولا مخلوطی منحصر به فرد از چربی هایی است که به افراد سالم، بیماران قلبی و دیابتی و سایر بیماران کرونیک توصیه شده است. علاوه بر آن طعم ملایم روغن کانولا آن را برای پخت و پز، سرخ کردن و تهیه سس سالاد بسیار مناسب کرده است.


این روغن دارای ۹۳ درصد اسید چرب غیراشباع، ۷ درصد اسیدچرب اشباع و فاقد کلسترول می باشد. اسید لورئیک و میریسیتیک ندارد. اسید پالمیتیک ۴ درصد و اسید اولئیک ۶ درصد کل اسیدهای چرب آن را شامل می شوند. میزان اوریک اسید آن ۰/۵ تا ۱ درصد می باشد. کالری یک قاشق غذاخوری روغن کانولا ۱۲۰ می باشد.


جالب است بدانید جذب کلسترول خوب یکی از مهم ترین خواص روغن کانولا است که به دلیل وجود فیتوسترول در ترکیب این روغن می‌باشد. این روغن به علت کاهش کلسترول خون به مقدار زیاد، از سازمان غذا و داروی آمریکا کیفیت سلامتی بالایی را دریافت کرده است.


روغن کانولا به علت داشتن میزان بالای اسید لینولئیک، باعث رشد بهتر غشای مغز کودکان زیر 2 سال می‌شود و رشد مطلوب را ایجاد می‌کند.


استفاده از مقادیر مناسب این روغن در تهیه و پخت غذا، به کاهش وزن و کاهش چربی‌های دور شکم کمک می‌کند.


از خواص روغن کانولا نسبت به سایر روغن‌ها، قابلیت استفاده از آن برای چند بار متوالی است. یک لیتر از این روغن پنج برابر روغن معمولی مصرف می‌شود یعنی پنج بار مصرف مجدد، مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند و تغییر رنگ و بو نخواهد داشت.


مقاومت روغن کانولا در برابر نور بسیار زیاد است و تغییر پروکسیدی آن در مقایسه با روغن‌های دیگر تقریبا صفر است.


روغن کانولا منبع بسیار خوبی برای ویتامین‌های محلول در چربی بویژه ویتامین E است. این روغن در درمان دردهای آرتروز مفید است و کلسترول ندارد.


نقطه جوش آن 220 درجه سانتی‌گراد است که تا 200 درجه سانتیگراد حرارت، هیچ گونه پراکسیدی تولید و سوخته نمی‌شود.


روغن کانولا/کالری روغن کانولا/ارزش غذایی روغن کانولا/خواص روغن کانولا/مضرات روغن کانولا/فواید روغن کانولا/روغن گیاهی/کالری روغن گیاهی/خواص روغن گیاهی/کالری یک قاشق روغن/کالری روغن/روغن/مضرات روغن


ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی روغن کانولا


خاستگاه گیاه کانولا ایران است، این گیاه جزو خانواده خردل‌ها می‌باشد و ابتدا از آن به عنوان یک روغن صنعتی در ساخت شمع، صابون، رژلب، چرب کننده‌ها، روان کننده‌ها، ساخت جوهر، سوخت‌های زیستی و حشره کش‌ها استفاده می‌شده است.


در سال 1945 این گیاه به کانادا رفت و روی آن تحقیقاتی انجام شد و طی اصلاحات ژنتیکی که بر روی آن صورت گرفت، به روغن خوراکی تبدیل شد و در حال حاضر یکی از مهمترین محصولات کشاورزی کانادا است و بعد از گندم بیشترین درآمد را برای این کشور به همراه دارد.


لازم به توضیح است، امروزه بسیاری از کشورهای دیگر نیز گیاه کانولا را کشت می ‌کنند، بطوری‌ که دیگر یک محصول کانادایی صرف نیست، بلکه محصولی جهانی محسوب می‌‌شود و در ایران نیز کشت آن به میزان زیادی انجام می‌گیرد.


روغن کانولا/کالری روغن کانولا/ارزش غذایی روغن کانولا/خواص روغن کانولا/مضرات روغن کانولا/فواید روغن کانولا/روغن گیاهی/کالری روغن گیاهی/خواص روغن گیاهی/کالری یک قاشق روغن/کالری روغن/روغن/مضرات روغن


مضرات روغن کانولا (موارد احتیاطی و منع مصرف)


مخالفان روغن کانولا معتقدند یکی از مهمترین مضرات روغن کانولا، انجام اصلاحات و دستکاری‌های ژنتیکی است که بر روی این گیاه صورت گرفته است. امروزه، بیش از ۹۰ درصد روغن‌های کانولا از نظر ژنتیکی اصلاح شده است و همانطور که می‌دانید، عوارض جانبی غذاهای اصلاح ژنتیکی زیاد و البته ناشناخته‌اند.


همچنین روغن کانولا جزو روغن‌های تصفیه شده است که اغلب به صورت جزئی هیدروژنه شده‌ اند تا ثبات آن ها را افزایش دهند و این برای سلامتی مفید نیست.


به طور کلی روغن کانولا مانند برخی روغن‌های گیاهی نظیر روغن سویا مضر نیست، اما توصیه می‌شود برای حفظ سلامتی و کاهش خطرات و بیماری‌ های ناشناخته از سایر روغن‌های گیاهی مفید مانند روغن کنجد، روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن هسته انگور استفاده شود.


روغن کانولا/کالری روغن کانولا/ارزش غذایی روغن کانولا/خواص روغن کانولا/مضرات روغن کانولا/فواید روغن کانولا/روغن گیاهی/کالری روغن گیاهی/خواص روغن گیاهی/کالری یک قاشق روغن/کالری روغن/روغن/مضرات روغن


بیشتر بخوانید:


کانولا بهترین روغن مصرفی است


روغن کانولا چیست؟ تفاوت کانولا و کلزا


بیشتر بخوانید  طرز تهیه آش شله قلمکار با ۴ روش به همراه نکات کلیدی + عکس

دیدگاهتان را بنویسید