100 گرم انار چقدر کالری دارد ؟



همه چیز درمورد انار


کالری انار و خواص آن موضوع مورد بحث ماست. انار میوه‌ ای است تقریبا به اندازه‌ ی پرتقال، با پوسته‌ای صاف و ضخیم. رنگ پوسته‌ی انار مثل رنگ برگ‌ های پاییزی زیبا، گرم و متنوع است؛ از زرد مایل به قهوه‌ ای گرفته تا قرمز پررنگ.


تعداد زیادی دانه‌ی کوچک و قرمز درون این پوسته‌ ی ضخیم قرار دارند و به وسیله‌ی پوسته‌های نازک سفید رنگی قسمت‌ بندی شده‌اند. وسط این دانه‌های قرمز یک هسته‌ی خوراکی کوچک سفید هم وجود دارد.


می‌توانید خود دانه‌ های انار را بخورید یا اینکه از آن ها آبمیوه بگیرید.‌ این دانه‌های آبدار و خوشگل خیلی هم خوشمزه هستند. از هسته‌ی انار برای تولید روغن هسته‌ی انار هم استفاده می‌کنند که برای سلامت بدن خیلی مفید است.‌


کالری و ارزش غذایی انار


هر 100 گرم انار حاوی 38 کالری می باشد.


















مقدار

100 گرم

کالری

38

آب

82 گرم

پروتئین

4 گرم

چربی

3 گرم

مواد نشاسته ای

10 گرم

کلسیم

4 گرم

سدیم

3 میلی گرم

پتاسیم

260 میلی گرم

آهن

0/5 میلی گرم

ویتامین ب 1

0/2 میلی گرم

ویتامین ب 2

0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3

0/02 میلی گرم

ویتامین ث

4 میلی گرم


انار/کالری انار/ارزش غذایی انار/خواص انار/آب انار/رب انار/کالری میوه


انار/کالری انار/ارزش غذایی انار/خواص انار/آب انار/رب انار/کالری میوه


خواص انار


1. انار درد و التهاب مفاصل را کاهش می‌دهد


التهاب مفاصل وقتی اتفاق می‌افتد که یک یا چند مفصل ورم کنند و باعث احساس درد و کوفتگی می‌شود. این مشکل در افراد مسن بیشتر است.


انار سرشار از نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «فلاونول» است که می‌تواند به عنوان یک ماده‌ی ضدالتهاب در بدن فعالیت کند، پس خواص انار می‌تواند برای بهبود التهاب مفاصل مفید باشد.


آزمایش‌هایی که روی حیوانات انجام شده ثابت می‌کند که عصاره‌ ی انار از شروع و افزایش التهاب مفاصل که به کلاژن (پروتئینی که در استخوان و غضروف پیدا می‌شود) مربوط می‌شود جلوگیری می‌کند. این تحقیق‌ ها نشان می‌دهند که التهاب و درد مفاصل بر اثر مصرف عصاره‌ی انار کاهش می‌یابد.


2. انار با سرطان مبارزه می‌کند


تحقیقاتِ بسیاری نشان می‌دهند که خواص انار برای پیش‌گیری از سرطان خیلی مفید است. مشاهده شده که انار آثار ضدتومور بر انواع سلول‌های سرطانی دارد.


با توجه به نتیجه‌ی تحقیقات مختلف، عصاره‌ی انار از تکثیر سلول‌های سرطان سینه جلوگیری می‌کند و حتی آن ها را از بین می‌برد. روغن هسته‌ی انار حاوی «پونیسیک اسید» است. پونیسیک اسید یک اسید چرب دراز‌ زنجیر غیراشباع از امگا ۵ است که از تکثیر سلول‌های سرطان سینه جلوگیری می‌کند.


اخیرا هم تحقیقاتی انجام شده که نشان می‌دهد نوشیدن آب‌ میوه‌ ی انار رشد سلول‌های سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در بین مردان است.‌


در تحقیقی بالا رفتن سطح پادژن ویژه‌ی پروستات (PSA) سوژه‌های مرد مبتلا به سرطان پروستات مورد آزمایش قرار گرفت.‌ محققان متوجه شدند که عصاره‌ی انار سرعت بالا رفتن پادژن ویژه‌ی پروستات را به طرز چشم‌گیری کاهش داد.


دیگر تحقیقات هم نشان داده‌ اند که ترکیبات دیگری که در انار وجود دارند ضدسرطان هستند و از رشد سلول‌های سرطان پروستات جلوگیری می‌کنند.


3. انار فشار خون را کاهش می‌دهد


آب‌ میوه‌ی انار سرشار از انواع مختلف آنتی‌ اکسیدان و پلی‌ فنول‌ های بیواکتیو است. این ترکیبات برای سلامت قلب و عروق خیلی مفید هستند؛ چون از روش‌های مختلف فشار خون را تنظیم می‌کنند.


تحقیقی که در سال ۲۰۱۳ انجام شده نشان می‌ دهد که مصرف آب‌ میوه‌ی انار باید هم در رژیم غذایی و هم در برنامه‌ی درمانی قرار بگیرد تا بتواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند.


تحقیق دیگری که در مجله‌ی «تحقیق‌ های گیاه‌ درمانی» منتشر شده است هم اثبات می‌کند که آب‌ میوه‌ ی انار برای افراد مبتلا به بیماری‌ های قلبی بسیار مفید است و می‌تواند تنها بعد از دو هفته مصرف، فشار خون را پایین بیاورد.


بیشتر بخوانید: فشار خون بالا (htn) و راه های کنترل آن


4. انار با باکتری‌های عفونی مبارزه می‌کند


انار صدها نوع مختلف از ترکیبات بیواکتیو دارد شامل: الاجیک اسید، الاژیتانین، پونیسیک اسید، فلاونوئید، آنتوسیانین، آنتوسیانیدین، استروژنیک فلاونول و فلاون. این ترکیبات مهم‌ترین اجزا و خواص انار هستند که باعث می‌شوند انار خواص درمانی زیادی داشته باشد.


عصاره‌ ی انار از دوران باستان برای درمان خیلی از بیماری‌ها مثل عفونت‌های انگلی و میکروبی، اسهال، زخم معده، خون‌ریزی و مشکلات تنفسی استفاده می‌شده است.


با توجه به نتایج تحقیقی که در مجله‌ی «داروهای مکمل ثابت شده و جایگزین» منتشر شده است خواص انار به تحریک باکتری‌های پروبیوتیک هم کمک می‌کند و در نتیجه آثار مفید این باکتری‌ها در مبارزه با باکتری‌های عفونی افزایش پیدا می‌کند.


5. انار سلامت قلب را بهبود می‌دهد


بیماری‌ های قلبی جزو مهم‌ترین دلایل مرگ و میرند و معمولا به کاهش توانایی شناخت هم منجر می‌شوند. آب‌ میوه‌ی انار بیشتر از هر آب‌ میوه‌ی دیگری آنتی‌اکسیدان دارد.


آب‌ میوه‌ی انار باعث می‌شود تولید کلسترول در شریان‌های افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی متوقف یا کند شود.‌ تحقیقی که در مجله‌ی «تغذیه‌ی بالینی» منتشر شد تأثیر انار را بر بیماران مبتلا به تنگی شریان قلب بررسی کرده است.


تنگی شریان قلبی نوعی بیماری است که در آن یکی از دو شریان اصلی قلب که جلوی گردن قرار دارند تنگ و باریک می‌شوند. خون از طریق این شریان‌ها به مغز می‌رود.


فشار خون بیمارانی که آب‌ میوه‌ ی انار مصرف کردند ۱۲ درصد کمتر شد و پلاک «آترواسکلروزیس» (atherosclerosis) هم ۳۰ درصد کاهش یافت. آترواسکلروزیس نوعی گرفتگی سرخ‌رگ بر اثر رسوب چربی و کلسترول است.


اما پلاک آترواسکلروزیس بیمارانی که آب‌ میوه‌ی انار مصرف نکردند ۹ درصد زیادتر هم شد. به طور کلی این تحقیق نشان داد که مصرف آب‌ میوه‌ی انار پلاک آترواسکلروزیس، فشار خون و اکسیداسیون اِل.دی.اِل را کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید: ۸ راه معجزه آسا تشخیص بیماری های قلبی


6. انار حافظه را تقویت می‌کند


انار و آب‌ انار سرشار از انواع پلی‌ فنول‌ها (polyphenol) هستند و تحقیقات نشان داده که پلی‌ فنول‌ها برای حافظه و دیگر توانایی‌ های شناختی فایده‌های زیادی دارند. اگر یک عمل جراحی قلب انجام بدهید مراقبت‌های ویژه‌ای برای‌تان در نظر می‌گیرند که ممکن است به کاهش حافظه منجر شود.


داده‌های تحقیقی که در مجله‌ی «داروهای مکمل ثابت شده و جایگزین» منتشر شده نشان می‌دهد که پلی‌ فنول‌های موجود در انار ممکن است در برابر این کاهش حافظه از شما محافظت کنند.


انار/کالری انار/ارزش غذایی انار/خواص انار/آب انار/رب انار/کالری میوه


بیشتر بخوانید:


خواص انار , یکی از میوه های پاییزی با یاقوتهای قرمز


شگفت انگیزترین خواص انار


۶ خاصیت باورنکردنی انار و آب انار برای کودکان


۵۰ خاصیت دارویی فوق العاده انار


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی خوراک بلدرچین سالم و مغذی

دیدگاهتان را بنویسید