به گزارش ایرنا ، دکتر فرهاد ابوالنجادیان دوشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در حال حاضر بیمارستان های رازی ، امام خمینی ، امیرالمومنین و سینا در اهواز به بیماران عروق کرونر و در صورت لزوم بیمارستان ها خدمات ارائه می دهند. دیگری وارد چرخه پذیرش این بیماران می شود.
وی افزود: بر خلاف روند رو به رشد بیماران سرپایی و بستری در استان ، تعداد مرگ عروق کرونر در خوزستان هنوز افزایش نیافته است ، بنابراین امروز 6 مورد مرگ داشته ایم ، اگرچه معمولاً 2 هفته پس از افزایش بیماران بستری ، مرگ و میر همچنین در حال افزایش است. ما نگران آن هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه در حال حاضر سه شهر اندیمسک ، بهبهان و ماهشار در وضعیت قرمز قرار دارند ، گفت: در حال حاضر تعداد مراجعه به بیمارستان های اندیمسک زیاد افزایش نیافته است ، اما بیشترین توصیه در بهبهان ، امیدی ، آبادان و اهواز. “این شهرها احتمالاً طی روزهای آینده تغییر رنگ می دهند.
وی از مردم خوزستان خواست رعایت پروتکل های بهداشتی را در دستور کار قرار دهند و آن را به عنوان یکی از اولویت های خود در نظر بگیرند. با افزایش شیوع بیماری در جامعه ، تعداد بیماران افزایش یافته و شیوع بیماری افزایش می یابد ، بنابراین افراد باید مراقب سلامتی خود باشند.
ابوالنجادیان گفت: سویه Delta نسبت به نوع قبلی مسری تر است و می تواند در کمتر از 24 تا 48 ساعت تمام اعضای خانواده را آلوده کند ، علاوه بر این ، این ویروس جوان تر است.
وی در مورد روند واکسیناسیون در خوزستان گفت: “تاکنون بیش از 80٪ افراد بالای 70 ، 60٪ افراد بین 60 تا 70 و 40٪ افراد 50 تا 60 سال در خوزستان واکسینه شده اند که واکسن واکسیناسیون افراد بالای 45 سال در خوزستان از فردا (سه شنبه) آغاز می شود.
اهواز ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، گفت: واکسیناسیون میزان ابتلا به بیماری را تا 60 درصد کاهش می دهد و از بروز بیماری های شدید تا 80 درصد جلوگیری می کند ، همچنین مرگ و میر را تا 99 درصد کاهش می دهد ، بنابراین از خوزستان خواسته می شود توسط همه “برای تزریق واکسن خود.
وی در مورد نگرانی برخی افراد در مورد دریافت دوز دوم واکسن آسترازنکا گفت: در حال حاضر 50٪ کسانی که دوز اول این واکسن را تزریق کرده اند ، واکسن وارد استان شده و واکسیناسیون آنها نیز به نوبت انجام می شود و در آنجا جای نگرانی نیست
ابوالنجادیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با کمبود داروی پزشکی روبرو هستیم ، گفت: انبار داروی پزشکی در خوزستان مناسب است و یک ماه طول می کشد ، تا اینکه وزارت بهداشت هفت روز ذخیره سازی را به ما پیشنهاد می کند ، اما به طور کلی نیاز داریم در این شرایط شرکت های بیمه باید همکاری کنند و هزینه های دانشگاه را پرداخت کنند تا بتوانیم دارو تهیه کنیم.
وی در مورد واکسیناسیون دبیران مطب گفت: واکسیناسیون این افراد قبل از پایان هفته جاری انجام می شود و قبل از آن کارمندان کلینیک های دندانپزشکی ، آزمایشگاه ها ، مطب های خصوصی و داروخانه ها واکسینه شدند. همچنین از معتمدین نظام پزشکی شهرستان می خواهیم اسامی دبیران دفاتر روسای شبکه بهداشت شهرستان را تحویل بگیرند تا واکسن هایشان را دریافت کنند.
در حال حاضر سه شهر خوزستان قرمز رنگ ، 11 شهر نارنجی و 13 شهر زرد است.