غذاهایی در رژیم غذایی ما وجود دارد که می توانیم برای کمک به عقب ماندگی ذهنی و از دست دادن بیشتر هوش مصرف کنیم.
در رژیم غذایی ما برخی مواد غذایی فهمیدیم که آنها را می خوریم از نظر ذهنی کند باشد من تخریب هوش ما بیشتر کمک می کنیم.
1- میان وعده ها: ما وسوسه همبرگر، سیب زمینی سرخ کرده و امثال اینها هستیم، اما خوردن این غذا باعث تجمع چربی می شود که می تواند منجر به اعتیاد شود.
میان وعده های نامحدود از تولید دوپامین، یک ماده شیمیایی در بدن ما برای خوش شانسی جلوگیری می کند و باعث ایجاد علائم مرتبط با تغییرات خلق و خو و افسردگی می شود.
2. غذاهای غنی از قند: قندهای انباشته شده که باعث مشکلات عصبی می شوند.
مصرف بیش از حد قند باعث کاهش تولید یک ماده شیمیایی در مغز می شود که به عنوان عامل نوروتروفیک از مغز شناخته می شود.
۹ غذایی که هوش را از بین می برد
کمبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین حافظه می شود. ماهیت وابسته قند پیامدهای طولانی مدتی دارد که بر توانایی یادگیری تأثیر می گذارد و مهارت های شناختی را مختل می کند.
3. غذای سرخ شده: غذای سرخ شده، سبک جنوبی پخت و پز در جنوب شرقی ایالات متحده، به عنوان “کمربند ضربه” شناخته می شود.
سطوح بالای چربی و کلسترول در غذاهای سرخ شده در دیواره های خونرسانی به مغز ایجاد می شود. خون رسانی ناکافی در نهایت منجر به سکته می شود.
بنابراین، زمانی که رژیم غذایی شما به طور منظم شامل غذاهای سرخ شده باشد، احتمال بروز مشکلات بیشتر است.
4. وعده های غذایی منجمد: اکثر مردم به دلیل زمان محدودی که در زندگی دارند مجبور به فریز کردن غذا می شوند.
مصرف منظم غذاهای منجمد می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش داده و منجر به زوال عقل شود که به مرور زمان سلول های مغز را از بین می برد.
5. محصولات غذایی شور: غذاهای شور، مانند غذاهای شیرین، می توانند اعتیادآور باشند و عواقب خطرناکی داشته باشند.
سدیم به عنوان عامل ایجاد تغییرات در فشار خون شناخته شده است، اما نکته اینجاست که آیا می دانستید که می تواند مهارت های تفکر ما را نیز مختل کند؟
برای همه ما، پزشکان به ما توصیه نمی کنند که مصرف نمک را کاهش دهیم.
نمک به عنوان نگهدارنده در ترشی ها استفاده می شود، پس زیاد مصرف نکنید.
6- پروتئین های فرآوری شده: پروتئین ها و چربی ها چیزهایی هستند که از مدرسه می دانیم.
پروتئین ها زمانی خطرناک می شوند که به سوسیس، فلفل و سوسیس تبدیل شوند.
مواد نگهدارنده مانند نیترات سدیم وقتی با پروتئین های فرآوری گوشت ترکیب شوند می توانند بسیار سرطان زا باشند.
7. نیکوتین: نیکوتین زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود به دلیل کاهش خون و اکسیژن به مغز باعث سرطان می شود.
علاوه بر این، سخت شدن مویرگ ها و تاثیر بر عملکرد انتقال دهنده های عصبی و انتقال مواد شیمیایی در بدن از دیگر عوارض آن است.
8- شیرین کننده های مصنوعی: بسیاری از ما این تصور غلط را داریم که شیرین کننده های مصنوعی در زندگی ما بی ضرر هستند.
استفاده از شیرین کننده های مصنوعی در نهایت می تواند منجر به آسیب مغزی شود.
9-چربی های ترانس: چربی های ترانس زمانی تشکیل می شوند که هیدروژن به روغن های گیاهی مایع (فرایند هیدروژناسیون) اضافه شود تا نقطه ذوب (سخت شدن) آنها افزایش یابد و طول عمر و پایداری آنها افزایش یابد.
چربی های ترانس در روغن های شیرینی پزی، روغن های جامد گیاهی، مارگارین ها، شیرینی ها، تنقلات، غذاهای سرخ شده مانند کوفته ها و سیب زمینی سرخ شده و سایر غذاهایی که در روغن های هیدروژنه پخته یا سرخ می شوند، یافت می شوند.
مصرف چربی های ترانس خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می دهد. در یک دوره زمانی مشخص، درد یک سکته مغزی حساس را احساس می کنیم.
همچنین مصرف این نوع چربی باعث کاهش حجم مغز می شود که در نهایت منجر به بیماری آلزایمر می شود.