۹۵ درصد نسخ بیمه سلامت در همدان الکترونیکی است



به گزارش ایرنا، سعید فرجی روز شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: استان همدان از نظر نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی جزو استان های برتر کشور بوده و هم اینک ۱۰۰ درصد مطب ها به اینترنت و سیستم رایانه مجهز بوده و با وجود چالش قطعی برق و اینترنت در مقاطعی اما همچنان نسخ به صورت الکترونیکی تجویز می شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای تیرماه برای افراد زیر پوشش صندوق های بیمه سلامت دفترچه کاغذی چاپ و صادر نشد خاطر نشان کرد: بیمه های تکمیلی نیز طبق برنامه مکلف به ارائه خدمات بیمه به صورت الکترونیک بوده و نباید از افراد زیر پوشش مدارک دستی و کاغذی مطالبه کنند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان اظهار داشت: بنابراین ارائه کد رهگیری ارائه شده از سوی پزشک به بیمار برای ارائه به شرکت های بیمه گر به منظور بهره مندی از مزایای بیمه تکمیلی کافی است و متصدیان فعال در شرکت های بیمه نباید نسخ و مدارک کاغذی برای تکمیل سند از فرد مطالبه کنند.

فرجی، اجرای طرح جدید پزشک خانواده و سیستم ارجاع را اقتصادی دانست و گفت: این طرح پیشتر در استان فارس و مازندران اجرا شد و به تازگی همدان به همراه چند استان دیگر پایلوت اجرای این طرح شده اند.

وی اضافه کرد: افراد زیر پوشش بیمه سلامت همگانی در قالب طرح پزشک خانواده به یک پزشک از جمله پزشک عمومی، کودکان، داخلی، بیهوشی و طب سنتی منتسب شده که بیشتر در این طرح افراد به پزشک عمومی منتسب می شوند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان بیان کرد: هم اینک بسیاری از افراد بدون علم و دانش نسبت به بیماری و با احساس کوچکترین درد و عارضه ای به پزشک متخصص مراجعه می کنند در صورتی که پزشک خانواده اقدام به راهنمایی بیمار کرده و از هزینه های بی جا و مراجعه های غیرضروری به مطب ها و مراکز درمانی جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید  واکسن تاج ایرانی-استرالیایی چطور؟

فرجی ادامه داد: طرح «سیستم ارجاع در صندوق بیمه سلامت همگانی» با هماهنگی نظام پزشکی از شهرهای کوچک استان همدان آغاز می شود.

وی درباره پرونده الکترونیک نیز گفت: اجرای طرح تحول سلامت در دولت گذشته و در ادامه الکترونیکی کردن سلامت یک طرح اساسی و کار بزرگی بود و افراد با هر نوبت مراجعه، اطلاعاتش ثبت شده که این اطلاعات برای درمان در آینده موثر بود.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰۵ هزار نفر زیر پوشش صندوق بیمه سلامت همگانی هستند خاطر نشان کرد: از سال ۹۳ تاکنون این افراد خدمات درمانی رایگان دریافت می کنند و سالانه ۸۰ میلیارد تومان در قالب ارائه خدمات سلامت به صورت یارانه برای این افراد هزینه می شود.

وی گفت: بیمه سلامت در پرداخت بدهی ها به بخش خصوصی و دولتی با توجه به الکترونیکی شدن تجویز نسخ به روز شده است و در این راستا بدهی های سال قبل خرداد ماه تسویه شد و هم اینک در صد پرداخت معوقات فروردین سال ۱۴۰۰ هستیم.

حدود یک میلیون نفر زیر پوشش بیمه سلامت همگانی هستند که شامل ۲۰۵ هزار نفر زیر پوشش صندوق بیمه سلامت، ۶۱۶ هزار نفر صندوق روستائیان، ۱۲۱ هزار نفر کارکنان دولت و ۵۵ هزار نفر سایر اقشار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید