۷ خوراکی که باعث طول عمر می شوند و چرا!


محصولات گیاهی، غلات کامل و حبوبات، غذاهایی هستند که با آنها می توانید انواع بی پایانی از غذاها را برای هر وعده غذایی بپزید. مردم کشورهای مختلف سبزیجات و غذاهای گیاهی را چه تازه در طول فصل رشد سبزیجات و چه به اشکال دیگر مانند انجماد، ترشی یا خشک کردن سبزیجات ذخیره و مصرف می کنند.


ماندگاری خوراکی / زغال اخته

1- زغال اخته

غنی ترین منبع فلاونوئیدها به ویژه آنتوسیانین ها آنتوسیانین ها نوعی از فلاونوئیدها هستند که عملکرد آنتی اکسیدانی قوی دارند و از دیواره رگ های خونی محافظت می کنند. میزان آنتوسیانین بلوبری 5 برابر بیشتر از توت فرنگی است.


ماندگاری خوراکی / لیمو

2- لیمو:

پوست سفید پوست لیمو بیشترین میزان این آنتی اکسیدان ها را دارد.


ماندگاری خوراکی / کاکائو

3- کاکائو (شکلات تلخ با درصد بالا)

این لوبیا 4 تا 5 برابر بیشتر از چای سیاه و 2 تا 3 برابر بیشتر از چای سبز قدرت آنتی اکسیدانی دارد.


ماندگاری خوراکی / پیاز

4- پیاز:

هر 100 گرم پیاز حاوی حدود 50 میلی گرم کوئرستین است که از سیستم قلبی عروقی محافظت می کند. پیاز قرمز و زرد بیشتر از سیر این ترکیبات را دارد که بیشتر به لایه بیرونی برمی گردد و هنگام پوست کندن پیاز باید دقت شود که لایه اول جدا شود. نکن


ماندگاری خوراکی / چای

5- چای:

یک فنجان چای حدود 200 میلی گرم فلاونوئید دارد.


ماندگاری خوراکی / گوجه فرنگی

6- گوجه فرنگی:

پوست گوجه فرنگی 98 درصد فلاونوئید دارد.


ماندگاری خوراکی / سیب

7- سیب:

پوست سیب ۲ تا ۶ برابر بیشتر از سایر قسمت ها آنتی اکسیدان دارد.


بیشتر بخوانید  تفاوت بدنی بهنام بانی با پدر لاغرش!

دیدگاهتان را بنویسید