۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز



طرز تهیه خورش کدو سبز و اصول پخت خورشت کدو سبز خوشمزه


دلگرم : کدو سبز خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید. از مهم ترین خواص کدو سبز می توان به سلامت قلب ، کاهش کلسترول ، پیشگیری از برخی سرطان ها ، کنترل فشار خون و سلامت دستگاه گوارش اشاره کرد.


خورش کدو سبز | طرز تهیه خورش کدو سبز


1 – خورشت بادمجان و کدو با غوره


مواد لازم:


  • گوشت خورشتی 200 گرم

  • بادمجون قلمی فرد اعلا 4 عدد (هرچه بیشتر بهتر)

  • کدو سبز قلمی 4 عدد

  • پیاز بزرگ 1 عدد

  • رب گوجه 2 ق غ

  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

  • و غوره سبز بی دونه 2 پ (بازم هرچی بیشتر بهتر)


طرزتهیه:


  1. پیاز رو نگینی خورد کنین و تو روغن حسابی تفت بدین

  2. گوشت رو اضافه کنین و اجازه بدین تفت بخوره

  3. وقتی رنگ گوشت عوض شد موقع اضافه کردن ادویه هاست (نمک و فلفل و زردچوبه)

  4. اجازه بدین ادویه ها حسابی سرخ شن و عطرشون آشپزخونتونو برداره

  5. رب رو اضافه کنین و سرخ کنین تا رنگ رب وا بشه و بوی خامیش از بین بره

  6. بعد 2 لیوان آبجوش اضافه کنین و اجازه بدین خورشت کمی بجوشه و غلیظ شه

  7. بعد بادمجون و کدوهای سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنین

  8. دوباره 2 لیوان ابجوش اضافه میکنین و اجازه میدین تا خورشت جا بیفته اواخر پخت غوره رو اضافه میکنین

  9. 15 دقیقه بعده اضافه کردنه غوره غذا رو از رو اجاق برمیدارین و سرو میکنین

  10. غوره نباید خیلی پخته بشه چون له میشه و از شکل میافته!


۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز



2 – خورش کدو سبز با پوست


مواد لازم :


  • کدو سبز ریز 6 عدد (یا به دلخواه)

  • گوشت یا مرغ 250 گرم

  • گوجه فرنگی دو عدد متوسط

  • پیاز یک عدد

  • زردچوبه یک قاشق چایخوری

  • رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری

  • نمک و غوره یا آبغوره یا آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم


طرز تهیه :


  1. پیاز را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشه گوشت را بهش اضافه می کنیم و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ بده

  2. الان وقت اضافه کردن زردچوبه هست که مقداری هم باید با گوشت تفت بخوره و در آخر رب گوجه را اضافه کرده و خیلی کم تفت میدیم .

  3. جدیدا گفته میشه که رب گوجه را زیاد تفت ندین سرطان زاست منم حرف گوش دادم و مدتیه که رب را کم تفت میدم .

  4. اگر از مرغ استفاده بکنیم همون ابتدا نمک را اضافه می کنیم ولی اگر گوشت استفاده می کنیم نمک را بعد از پخت گوشت بهش اضافه می کنیم

  5. .مقداری آب جوش به گوشت اضافه و با حرارت بالا اجازه میدیم به جوش بیاد بعد حرارت را کم در قابلمه را می بندیم و اجازه میدیم تا بپزه .


نکته :


  • اگر گوشت را با پیاز خوب تفت ندیم و رنگش تغییر نکنه در حین پخت یک کف بد شکلی از اون خارج میشه که روی سطح قابلمه را میگیره.

  • اگر به موادی که تفت دادیم آب سرد اضافه کنیم مواد سرد میشن و تا بیان دوباره گرم بشن گوشت یک کفی را از خودش بیرون میده .

  • سر و ته کدو را می گیریم و از وسط نصفشون می کنیم بعد هر دو طرفش را سرخ می کنیم احتیاج به روغن زیادی نداریم .


۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز



3 – طرز تهیه خورش کدو سبز با گوشت چرخی


مواد لازم :


  • کدو سبز قلمی ۴ عدد

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم

  • پیاز متوسط ۲ عدد

  • سیر ۳ حبه

  • گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد

  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

  • روغن مایع و آبلیمو به اندازه کافی

  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه :


  1. ابتدا سیر را رنده کنید و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید.

  2. پس از اینکه روغن داغ شد سیر رنده شده و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

  3. پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.

  4. در مرحله بعدی گوشت را به خوبی بشویید سپس به صورت خورشتی ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید.


۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز



4 – خورش کدو با گشنیز


مواد لازم :


  • پیاز ۱عدد

  • کدو سبز قلمی ۵تا ۶ عدد

  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم

  • گشنیز تازه ۳۰۰گرم یا دو بسته کوچک

  • نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم

  • ادویه خورشتی ۱ ق چ

  • آبغوره یا آبلیمو به میزان دلخواه


طرز تهیه :


  1. کدو سبز ها را خوب شده به دلخواه پوست کرده و در اندازه های دلخواه برش داده وسرخ کنید.

  2. گوشت را به همراه پیاز تفت داده و زرچوبه و ادویه خورشتی را به آن اضافه کرده و سپس آب را بیفزایید

  3. گشنیز ها را شسته وخرد کنید.

  4. بعد از اینکه گوشت پخت نمک و گشنیز و کدوها را اضافه کنید.

  5. نیم ساعت دیگر صبرکنید تا کدوها بپزند.

  6. در پایان هم چاشنی دلخواهتون را اضافه کنید.(از غوره هم می تونین استفاده کنید.البته هم زمان با کدو به غذا اضافه کنین )


امیدوارم که درست کنین و لذت ببرین .نوش جونتون


۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز



5 – خورش کدو پاکستانی


مواد لازم :


  • گوشت خورشتی 400 گرم

  • کدو و تفت داده شده 500 گرم

  • پیاز 1 عدد

  • رب گوجه فرنگی 1 ق غ

  • ادویه

  • فلفل قرمز ، کاری ، نمک و فلفل

  • پودر زنجبیل به میزان لازم

  • گشنیز تازه خرد شده500 گرم


طرز تهیه :


  1. گوشتها رو با پیاز خلالی سرخ می کنیم و در ظرف رو می زاریم تا آب بندازه بعد که آبش رو یه کم که کشید رب رو اضافه می کنیم

  2. 2 پیمانه آب می ریزیم و میزاریم تا خوب بپزه بعد که گوشت تقریبآ پخته شد کدو ها رو اضافه می کنیم به همراه ادویه و در آخر گشنیز رو تو نیم ساعت آخر پخت اضافه می کنیم.


نکات :این خوراک یه غذای تنده. میتوانید بدون گشنیز هم تهیه کنید .



6 – روش پخت خورش کدو ترش


مواد لازم :


  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

  • کدو خورشتی ۲ عدد

  • پیاز ۱ عدد

  • فلفل شیرین ۵ عدد

  • سیر ۱ حبه

  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

  • سماق ۱ قاشق چایخوری

  • نمک و ادویه به میزان کافی


طرز تهیه :


  1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن داخل یک قابلمه تفت می دهیم تا طلایی و نرم شود.

  2. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از اینکه گوشت رنگش تغییر کرد سیر و فلفل های شیرین را خرد کرده و اضافه می کنیم.

  3. در روشی دیگر می توانیم گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی هم سرخ کنیم و در پایان پخت خورش به آن اضافه کنیم.

  4. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و کمی سرخ شود.

  5. حالا کدو ها را به صورت راه راه پوست بکنید و هر کدو را از طول به ۴ قسمت خرد کنید.

  6. سپس با برش عرضی کدو هایی به اندازه انگشت شصت تهیه می کنیم و داخل مواد می ریزیم.

  7. ۲ لیوان آب جوش ، سماق ، نمک و فلفل سیاه را به خورش اضافه کرده و می گذاریم بپزد.

  8. بعد از پخت کامل و جا افتادن ، آن باید باید آب کمی داشته باشد. پس از جا افتادن خورش آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.


۶ روش جدید جهت تهیه خورش کدو سبز


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها


خورش چغرتمه | طرز تهیه خورش محبوب گیلانی ها


خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه


بیشتر بخوانید  ۲۰ خاصیت معجزه آسای آب چغندر (لبو) برای سلامتی بدن

دیدگاهتان را بنویسید